Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se s ním rozejdi, když spolu nemáte závazky, co jinýho s takovým
Tak to budou asi maty muj bejvalej taky tak hrál. Dostal výplatu a do pár hod.nic neměl. A nebo někam jezdí a platí. Nemuže mít i exekuci?
Tak to je mazec, promiň, ale natvrdo bych si s ním promluvila, buď se prizna, nebo bych pohrozila rozvodem. Jak se k tomu postaví. Určitě bych mu.to nenechala tak klidne projit jako minule.
Ja o nem vlastne nevim nic za celej den. Kdyz mu volam tak je nevrli ze nema cas. Tak mu radeji nevolam vubec. Dela sam na sebe a instalatera takze je tezke ho nejak hlidat natoz hlidat penize…kolikrat prijede ve dve odpoledne ale v sest vecer rekne ze se jede podivat na zakazku a prijede az v devet ne li pozdeji :/
Ty brďo, to je šílený, tolik peněz. můžou to být automaty, ale pak mi zase přijde divný, že by měl na účtě těch 44000
určitě bych na něj uhodila, a pokud se nepřizná, kam to dal, tak rozchod. pokud se přizná, tak se zachovat podle toho, co to je.
@slavuska1 podle meho je tam mel proto ze jsem vedela ze to ma zaplatit a byla jsem jak silena a porad mu to rikala dokola. A hlavne ja mam pristup k jeho uctu on jede na podnikatelsky a ja mam osobni takze musim mit pristup a ty penize jsem videla. Ptala sjem se ho milionkrat, ale porad si jede tu svoji. Uplne nesmyslna odpoved
premyslela jsem normalne nad detektivem
ale je to drahe
No a kdybys mu pohrozila rozchodem, taky se nepřizná? žít ve lži, tofakt nemá cenu ![]()
@slavuska1 nee. Rekla jsem mu ze mam sto chuti odejit, ale on vi ze nemam kam
takze tohle ho fakt asi netankuje. Mne by treba zajimalo jak se takovy gambler provari
nebo fakt chodi za devkama
jsem z toho silena ![]()
Ahoj, nevím co poradit jen chci napsat, že mě to moc mrzí
. Klidně mi pošli SZ jestli to chceš víc probrat.
Ahojky. Omlouvam se za anonym. Budu se snazit byt strucna. Ale uz mi vazne hrabe a nevim co si mam myslet. Manzel Zacal zhruba pred dvema roky a pul podnikat. V cervnu roku 2012 jsme meli svatbu. Po svatbe se strasne zmenil. Myslela jsem si ze nekoho ma. Byl porad pryc. Kdyz byl doma byl podrazdeny. Nic ho nezajimalo…Porad jsem se ho ptala co se stalo ale vzdy rikal ze nic. V dubnu 2013 jsem nasla dopis z jeho skladu kde bere material ze jim za minulej rok nezaplatil 180tisic a ze uz podavaji navrh na exekuci. To jsem rvala. Prej mu nezaplatili asi 4 lidi velke zakazky a bal se to rict. Do toho prasklo ze nema zaplacene socialni a zdravotni asi 40tisic. Myslela jsem ze mne omejou. Jeho tata sel a zaplatil to. A my mu to mame splacet. Bavili jsme se ze kdyz by se neco takoveho melo opakovat tak at to rekne a nelze, ze mu nikdo hlavu neutrhne. Radeji vse resit driv nez pozdeji. No a ted se dostavam k podstatne veci. Takze tchan nam pujcil penize zhruba v kvetnu. No a ted v prosinci 2013 my volala kamaradka ze ma ve skladu zase dluh jestli o tom vim. Jezdi tam i jeji manzel. Rikala neco okolo 60tisic
tak jsem prsila domu a uhodila na nej. Zapiral do posledni chvile! Do toho nemel zaplacene opet socialni a zdravotni 44tisic ale tyhle penize mel na ucte takze to zaplatil. Resila jsem to s nim tri dny kde ty penize jsou a kolik to vlastne je. Nedalo mi to a zavolala jsem do skladu. Tak a 60tisic to nebylo ale opet neco okolo 180tisic!!! Ptala jsem se ho kde ty prachy jsou. rekl mi ze jsme to projedli a propili
chodime na pivo normalne. Jime jako normalni lidi. Pocitala jsem to. Museli by jsme mit rozpocet na mesic tak 80tisic! Rikam mu to je zvlastni predtim to bylo tolik penez jen proto ze ti nezaplatili lidi a ted je to tolik penez a lidi ti uz platej ale utratili jsme to my jo? Prej ano, ze nevydelava tolik jako minuli rok
Nehlede na to ze vedel ze to neni 60tisic ale zase 180tisic. Lhal do posledni chvile. Takze mame u jeho taty dluh pul milionu a ja jsem zrala na obeseni. Deti nemame. Oboum nam bude 30let. A ja vydelavam neco kolo 10tisic. Holky jak zjistim jestli hraje automaty? nebo chodi za devkama? nebo ma nekde dite? ja uz nevim. Kdyz s nim o tom mluvim tak neprizna nic. Ja uz nemuzu