Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
už jsem bezradná, proto zkouším tuhle možnost. Ve čtvrtek letíme k moři, chtěla bych koupit nějaký menší slunečník na pláž, abysme nemuseli platit za půjčování jejich, už od minulého týdne obíhám v Praze hypermarkety, sporty atd., ale všude mají jenom ty veliké zahradní. Nevíte někdo, kde se dá sehnat, kde by třeba měli i větší výběr velikostí?
Díky moc předem ![]()
kup si ho až na místě,my ho vždy pořídíme za pár korun a zase ho tam i necháme aby jsme se snim nemuseli tahat zpátky
Tak určitě v OBI, tam jsme kupovali malej - průměr 180 cm. Takovej akorát na pláž a pak mám ještě vlastně jeden z Makra a ten má asi jenom 150 cm průměr a oba stáli do 200 Kč/1 ks.
Já viděla v neděli v Hypernově v akci, tuším za 98,–- Kč ![]()
Katka
Já bych se ze slunečníkem teda netáhla
My si vždy slunečník+lehátka platíme, ale kdybych chtěla mermomocí svůj, tak bych ho koupila rozhodně až na místě - mají je v každým „supermarketu“ jakýhokoliv letoviska za pár „korun“.
Holky díky,
tak jsem manželovi dala tipy od vás a už ho máme doma. V Řecku, kam jedeme, na pláži chtěji 6EUR/den za půjčení slunečníku, když si to spočítám, to je za celý pobyt 1600,–, takže jsem ráda, že jsme ho tu za tu stovku koupili a klidně ho potáhneme s sebou, vždyť ho stejně necháme hned na odbavení s kuframa
A právě, že jsme na místě, odkud je to do nejbližšího městečka dál, takže se mi tam asi hned první den nebude chtít hrnout.
No nic, ještě jednou děkuju všem ![]()
My jsme taky leteli se slunecniikem, folii jsme ho pridelali ke kufru a v pohode, mame ho z ikei.