Prodlužování a zhušťování vlasů

163
17.6.08 14:03

Prodlužování a zhušťování vlasů

Ahojda holky, nemáte někdo zkušenost s prodlužováním a zhušťováním vlasů? Hodně mě to láká, hlavně kvůli zhuštění, mám jemné vlasy, teď už asi rok mikádo a už mě to nebaví a vždycky jsem toužila mít krásné dlouhé husté vlasy. Za půl roku už se bohužel musím vrátit do práce, tak si říkám, že bych si udělala radost. Ale nemám nikoho v okolí, kdo by to podstoupil. Dík za každou radu, či tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
18.6.08 13:00

Ahoj, moje kámoška si je nechala zhustit, ta první aplikace stála nějak mezi 8-10000,–, a pak musí každý čtvrtrok chodit na posunutí těch pramínků. Za to platí, mám dojem, 4000,–. O ty vlasy se musí starat tak nějak jinak než když měla jen svoje,nesmí si je moc zacuchat, na noc si je dává do culíku. Je to hezký, ale podle mě dost drahý, a taky by se mi nechtělo to pořád takhle udržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
18.6.08 16:42

ahoj, tak já zkušenost nemám, ale mám stejný problém - jemné vlasy. Takže už jsem se rozhodla, že to risknu a dám za to tu nechutnou částku (počítej min. s 20 tis) - tedy já nedám, manža dá, ale to jen v případě, že se mi do 1.sprna podaří shodit pár kilo… :wink: Motivace je obrovská, proč toho nevyužít, že? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
618
18.6.08 18:01

Jé,Bedhan,a dáš pak vědět, jak to dopadlo a jestli jsi spokojená?

Já bych do toho klidně šla, ale zas si říkám, jestli to za ty prachy fakt stojí. Jo, kdybych vzhled potřebovala k práci, nebo tak něco,tak proč ne.Ale jen tak z plezíru - nevim, jestli s tim pak není víc starostí než radosti. 8)

Tak děvčátka pište zkušenosti, pište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
18.6.08 19:23

Pehot dám vědět, neboj! :wink:

Já si zase říkám, že peníze jsou oběživo a tak nemají ležet… :lol: Ne, vážně, je to něco, co jsem dlouho chtěla zkusit a tak si říkám proč to nezkusit, že? :wink: Peníze si do hrobu nevezmu, nové vlasy joo :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
109
27.6.08 22:00

Ahoj povidalek,
já s prodlouženými a tedy i zhuštěnými vlasy zkušenost mám. Šla jsem do toho, když jsem měla pocit, že mi dost prořídly vlasy a taky kvůli práci. Počáteční investice byla asi 12tis., už si to moc nepamatuju. Během pár hodin jsem měla hřívu, udělala si jakýkoli účes, nikdo nic nepoznal. Tedy manžel samozřejmě věděl, ale jak to chodívá u chlapů, do stropu neskákal :o .Po letech utrpení s fakt blbými vlasy jsem si to ale užívala. Pak přišlo ALE: pořád jsem se v těch vlasech vrtala - na konci jsou pramínky připájkované a spoj tvoří tvar jakoby zrníčka rýže. Rýpala jsem do toho pořád, takže mi nějaké prameny začaly sjíždět. Taky se v tom trochu nepohodlně spalo, dá se zvyknout, ale je to prostě cítit. Pak přišel čas posunutí. Neměla jsem kdy, tak jsem to nechala až za osm měsíců. Za tu dobu se vlasy odrostlé od hlavy po spoj totálně zacuchaly a kadeřnice rozčesávala pět hodit - věčná sláva pro ni 8O . V neposlední řadě se ozvaly finance, za posunutí 100 pramenů jsem zatáhla 6 tisíc a tím jsem skončila. Po půl roce šly vlasy dolů, mám všechny prameny doma schované pro další případnou akci, ale zatím do toho znovu nemám chuť. Odpověď na otázku, zda to stojí či nestojí za to nedokážu teď zodpovědět. Snad stojí za to si vyzkoušet na rok krásný vlasy, ale s cedulkou parádo trp 8) 8) Tak hodně štěstí!
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.6.08 22:02

Ahoj povidalek,
já s prodlouženými a tedy i zhuštěnými vlasy zkušenost mám. Šla jsem do toho, když jsem měla pocit, že mi dost prořídly vlasy a taky kvůli práci. Počáteční investice byla asi 12tis., už si to moc nepamatuju. Během pár hodin jsem měla hřívu, udělala si jakýkoli účes, nikdo nic nepoznal. Tedy manžel samozřejmě věděl, ale jak to chodívá u chlapů, do stropu neskákal :o .Po letech utrpení s fakt blbými vlasy jsem si to ale užívala. Pak přišlo ALE: pořád jsem se v těch vlasech vrtala - na konci jsou pramínky připájkované a spoj tvoří tvar jakoby zrníčka rýže. Rýpala jsem do toho pořád, takže mi nějaké prameny začaly sjíždět. Taky se v tom trochu nepohodlně spalo, dá se zvyknout, ale je to prostě cítit. Pak přišel čas posunutí. Neměla jsem kdy, tak jsem to nechala až za osm měsíců. Za tu dobu se vlasy odrostlé od hlavy po spoj totálně zacuchaly a kadeřnice rozčesávala pět hodit - věčná sláva pro ni 8O . V neposlední řadě se ozvaly finance, za posunutí 100 pramenů jsem zatáhla 6 tisíc a tím jsem skončila. Po půl roce šly vlasy dolů, mám všechny prameny doma schované pro další případnou akci, ale zatím do toho znovu nemám chuť. Odpověď na otázku, zda to stojí či nestojí za to nedokážu teď zodpovědět. Snad stojí za to si vyzkoušet na rok krásný vlasy, ale s cedulkou parádo trp 8) 8) Tak hodně štěstí!
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.08 22:02

holky, mám tolik vlasů, že vám klidně přispěju .-))

Manžel vzdálené známé dost špatně nesl její rozhodnutí nechat si zahustit a prodloužit vlasy. Nedala si říct… po jeho znechucení tím, že kdykoliv jí sáhne do vlasů a nahmatá tvrdé válečky od toho upustila a nechala to dát pryč. On říkal, že když jí sáhne do vlasů, připadá mu, že tam má červíky, nebo nějaké tvrdé breberky. Já se tomu nedivím, pocitově a na omak to musí být hrůza.
 lucka

• Citovat
  • Upravit
Mirushe
20.8.12 12:29

zahuštění vlasů

Zdravím maminy, mám takový dotaz, když si nechám zahustit vlasy, udělá to něco, nebo by jste to doporučovaly až se porodí, jsem v 7 měsíci a už dlouho mě trápí jemné vlasy, vcelku mám z toho komplexy, zvlášď když si moje tchýně vždycky na mě smlsne a připomíná mi to stále.

• Citovat
  • Upravit
45
6.12.15 14:24

Taky přemýšlím nad zhuštěním vlasů. Mám jich děsně málo. Nevím zda i prodloužit, nebo jen zhustit, nebo jak se to vůbec vlastně dělá. Musím si o tom něco načíst. Taky najít nějaký dobrý salon někde v Praze, kde mi poradí a vše vysvětlí.
Jaké zkušenosti máte s prodloužením/zhušťováním vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová