Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím poraďte mi. V září budeme slavit narozeniny syna, dcery a přítele a potřebuju nakoupit party doplňky. Všude kam přijdu mají jen jednobarevné doplňky. Chtěla bych něco dětského, veselého. Buď přímo obchod nebo internetový. Děkuji moc moc ![]()
Já kupovala pár věcí v Tescu… mají to v rohu na konci jak jsou knihy
Pepco je na to dobřé tam mají barvené, jinak Tesco, globus, kaufland apod tam mají vždycky něco. U nás sou i specializované obchody s party dekoracemi ale tam sou zas ceny úplně jinde, sem chtěla pro sestru 2 balónky ve tvaru čísel a vyšlo by mě to snad na 500 ![]()
@mayecka píše:
Holky prosím poraďte mi. V září budeme slavit narozeniny syna, dcery a přítele a potřebuju nakoupit party doplňky. Všude kam přijdu mají jen jednobarevné doplňky. Chtěla bych něco dětského, veselého. Buď přímo obchod nebo internetový. Děkuji moc moc
Zkus KIK. Někdy i v obyčejných papírnictvích toho dost mají.
Já nevim. Asi bych zkusila do googlu napsat “párty doplňky” a vybrala si z nepřeberného množství e-shopů, co tam vyjede ![]()
@Čičorečka to jsem i udělala ale někde chyběli kelímky, jinde ubrousky a jinde třeba balonky. A bohužel nemám na to koupit to v třech obchodech a platit 3× poštovné. Proto se ptám maminek na ověřené obchody.
Objednávám na ebay nebo Aliexpress. Za pár korun a téma které potrebuji- velký výběr… U nás bývají požadavky hasiči, dinosauři, fotbal, jednorožci, vily…a v kamennych prodejnách většinou nic neseženu …