Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o zkušenosti s polštářem a peřinou nejlépe celorocni z dutého vlákna pro dcerku v létě ji budou 2 roky tak již chci na velkou postel poridit velkou perinou.Kde koupit za rozumnou cenu a dobrou kvalitu v okolí Prahy a Praze( dívám se na Jysk ale uvítám další typy).Jaká je vaše zkušenost s gramaži bydlíme v domku a dcerka je horkokrevna. Ještě jsem viděla ze dělají pratelné při vyšších teplotách kolem 90° ma tu nějaká maminka zkusenost. Děkuji za info
@80katrin80 Máme z Ikey, mají velký výběr podle hřejivosti i kvality..
Tak mě se v Jysku docela líbili polštáře zn. Okshornet. Mělo by to mít vlastnosti jako prachové peří, ale je to pratelné na 90. Nakonec jsem to ale nekoupila, protože mají jiné rozměry, než klasické peřiny a polštáře. Cca o 10cm menší a tudíž bych musela kupovat u nich i jejich návlečky. Tak jsem koupila jinou značku a jinde…
@80katrin80 Bude to znít divně, ale u nás se dají celkem za rozumnou cenu koupit peřiny u vietnamců. Oni mívají takzvaná centra levného nákupu a tam jsou právě i peřiny. Je to od českého výrobce, takže žádná čína, mívají tam i povlečení na postýlku, taktéž od českého výrobce a když si vzpomenu, že jsem stejné kupovala mnohem dráž v kamenné prodejně, musím se smát (tohle je samozřejmě taky kamenná prodejna, ale určitě víš, jak to myslím). Nedávno jsem tam kupovala samotný polštář (používáme menší formát a máme furt nedostatek) a ten stál šedesát Kč. Bohužel obal jsem vyhodila, takže název toho výrobce nevím a na polštáři cedulka není ![]()
Příspěvek upraven 29.02.16 v 10:46
Rozhodně nedoporučuju IKEA, protože nikde kromě ikey nekoupíš povlečení, mají totiž své rozměry
dobré jsou buď kvalitex, seženeš všude na internetu a nebo i ten jysk není špatný ![]()
Ikea určité ne přesně jak pise Lucik ty rozměry jsou problém a nejen u textilu ![]()
Mám z jysku-je sepnutá ze dvou peřin-dcery jsou horkokrevné a mají každá jednu část peřiny. V akci jsme ji kupovali kolem 600,–
Také jsem na ni koukala a tuším ze ted je také v akci a jakou to ma gramaz
www.2glipov.cz/ dcera má odsud peřinu už 6 let normálně peru v pračce a jsem moc spokojená
To vypada dobře a i se dají vyprát na vyšší teplotu to jsem přesně myslela a cena počítala jsem do 2 tisic. Nemáte zkušenost s jejich podložkami? koukam na tu klasik ale nevím třeba se da sehnat i levneji
80katrin80 s podložkou zkušenost nemám, ale co sem se tak koukala cena je všude skoro stejná, my máme podložky z Ikea a ty sou taky celken v pohodě vychází teda levněj než tady, pokud potřebuješ nepromokavou tak se koukni ve zdravotních potřebách