Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O sexshopu přímo nic nevím, ale když jsem objednavala něco na podporu otěhotnění, tak jsem se taky bála aby na balíku nebylo jmeno nebo název té stránky. Naštěstí se prý tyhle věci i jim podobné balí velice diskrétně. Popřípadně jim tam nejdřív napiš, zda to posílají pod jiným názvem.
Posílají to v diskrétním balení - z názvu nejde poznat, že jde o sexshop.
A když nechceš, aby ti balík došel domů, nechej si ho poslat do Zásilkovny nebo Uloženky, kde si to vyzvedneš.
Nikdo nepozná odkud jde balik a když se hodně bojíš, tak si to nech poslat na uloženku, sama si pak balik vyzvednes a nemusíš se bát že by to třeba omylem přebrali rodiče ![]()
Zasílá se diskrétně.. A pokud se bojíš, nech si uložit v zasilkovne
Objednávám z Růžového slona. Je to lacinější než třeba v Eroticcity. Nikdo nic nepozná. Objednávám do zásilkovny.
Jednou nas pani v sex shopu ujistovala, ze ani ve vypisu z uctu to nikdo nepozna, platili jsme kartou.
Ruzovyslon.cz - posilaji diskretne balene a obyc adresou odesilatele. Nebo to vyresit jako balik na postu nebo do zasilkovny.
V nabídkách dopravy erotických webů máš většinou možnost „zabalit diskrétně“
Nebo si to nech poslat na nejbližší uloženku a prostě si tam zajdi.
Spolehlivý web je třeba https://www.ruzovyslon.cz/
(a hledej spíš něco vibrujícího na klitoris, nechceš jen jednoduché dildo)
Zkusil bych pročíst nějaké tipy, napr. na https://www.sexshopik.cz/…at-vibrator/ mají pekny navod.
Chce to neco mensiho, idealne na klitoris ![]()
Nech si to poslat na zásilkovnu odkudkoliv.. vyzvedneš si to tam a nikdo ani nebude vědět, že jsi něco objednávala ![]()
Já jsem nakoupila na e-kondomy a dobrý, když to přislo, tak jsem sama nevěděla, co to je, jak to mají zamaskovaný ![]()
Dobrý večer, předem se omlouvám jestli někoho pohorším
K věci.
(protože nemám koule na to jít do sexshopu) Neví náhodou někdo o nějakém “normálním” e-shopu, který nemá názvu nic co by bylo podezřelé? 

Chtěla bych si pořídit vibrátor..
Chodím ještě na střední školu a bydlím s rodiči, takže se bojím, že kdybych si ho objednala přes nějakou erotickou stránku, tak to mamka nebo někdo uvidí na balíku
Kdyžtak moc děkuju.