Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Jasněnkaa manžela přihazuju taky. právě mě praštil dítětem do nosu
až porodím to druhé tak uvidím. když bude zlobit půjde taky do banku ![]()
@paola white píše:
@Jasněnkaa manžela přihazuju taky. právě mě praštil dítětem do nosuaž porodím to druhé tak uvidím. když bude zlobit půjde taky do banku
to víš že jo, co s nima, když se neumí chovat ![]()
@tamata mě se to teda stávalo naprosto běžně, protože jsem měřila ve 4:30, ale neb su žena inteligentní tak jsem měla digitál s ohebnou špičkou ![]()
@pvmr
díky fakt dobrá diskuze
Holky, ale to by byl docela výnosný džob, taková sběrna manželů
něco jako manželbox
![]()
Já jednou usnula v nemocnici se rtuťákem, přežil jak teploměr, tak já.-) Jenže to je holý nerozum, vrážet mi teploměr někdy v šest ráno
![]()
@Reyne píše:
Holky, ale to by byl docela výnosný džob, taková sběrna manželů![]()
něco jako manželbox
![]()
já myslím že by tam bylo narváno ![]()
@tamata píše:
Většina manželů by se tam ani nevešla![]()
no kdyby se udělal manžabox prostorný
případně je tam dávat po kouskách ![]()
@Reyne problém by mohl být, že už mají dost rozumu (i když tomu asi těžko uvěříme) aby trefili domů
![]()
@paola white zase kdyby to měli all inclusive se sportovním kanálem, pivem
ale fuj, to by pro ně bylo jak doma. Jen by je tam chudáčky nikdo neotravoval, aby si uklidili fusekle a šli vysávat ![]()
@Reyne to by měli jak rekreaci! v tom případě bych navrhla drobnou úpravičku na manželkabox a zavřeme se tam samy a oni ať si nechají byty se špinavýma fuskama, dětma a prázdnou lednicí ![]()
@paola white píše:
@Reyne to by měli jak rekreaci! v tom případě bych navrhla drobnou úpravičku na manželkabox a zavřeme se tam samy a oni ať si nechají byty se špinavýma fuskama, dětma a prázdnou lednicí
dokonalé
![]()