Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A jak si děcký pokojík představuješ?Doporučuji diskuzi pochlubte se s dětským pokojem,je tam dost inspirace ![]()
Nakupovat se dá kdekoliv,existuje tisíce stránek ,ale duležitý je nejdřív si utřídit co chceš a taky to vymyslet tak aby to do sebe vše pasovalo ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
https://www.emimino.cz/…jikem-54138/
Díky,pročtu si to.Určitou představu zatím nemám,třeba tu najdu inspiraci ![]()
Ahoj,
no zalezi na tom,co si predstavujes ,jak psala Kamca prede mnou!
Pokud by byla moznost,poradila bych Ti vybrany nabytek nekde videt v realu,fotky byvaji mnohkdy krasne ale realita jina,aby jsi nebyla sklamana…
Az zjistis co vlastne za typ budes chtit,potom az hledat konkretni nabytek,barvu,provedeni,cena atd… ![]()
Jinak ja bych nabytek pres net nekoupila!
Objednali jsme ho u nas v obchode,taky se mi zadny nelibil,ale maji tam mraky katalogu,kde si podle me kazdy prjde na sve…
Objednali,vyridili,dovezli,jakakoli reklamace atd vsechno se resi pres ne.
Uz se vidim jak znocu balik nabytek ktery vazil 250kg dohromady a posilam nazpet ,by me trefilo ![]()
Ale objednala jsem si z Ikeii ulozny dil Trofast a nebyl problem ,zalezi kolik nabytku chces ![]()
@Nikynka86 Ahoj Niky. Prosim Te, taky nechci kupovat postel synovi jen pres internet. Prodejen s detskym nabytkem moc neni. Nevis o nejake v Praze? Nevim odkud jsi… Ikea, Kika atd nechci. Dik moc ta info. Obrazky na internetu jsou hezke, ale realita muze byt jina. Chceme kvalitni detskou postel pro dvouleteho syna. Nejlip v Praze, ale muze byt i Olomouc nebo Uh. Hradiste.
Ahoj, malé jsem nakupovala nábytek v předstihu a to poměrně levně v diskontu. Nechtěla jsem řešit úplně kvalitu, protože děti rychle vyrostou a nábytek jim bude malý. To jsem však ještě neměla zkušenost s tím, jak děti s nábytkem zacházejí a díky nešetrnému bouchání a prudkému zavírání dvířek, se nábytek brzy opotřebil. Také některé lehké skříně se mohou na děti převrátit. Určitě bych už znovu nekupovala nic úplně nejlevnějšího ale takovou tu střední cestu. Nové postele jsem nakonec koupila zde: https://www.aminabytek.cz/…ory/view/136 a skříně určitě vybrat pevnější, aby se nepřevrhly. Některé mají i vzadu takové příchytky na našroubování do zdi.
My mame ikea nabytek, konkretne stuva skrine, muze se to poskladat jak chce, drevo je pevne, zadny tenky „papir“, da se vse prichytit ke zdi ![]()
A uz maji snad i online obchod ![]()
Tak já zrovna dodělávám pokojík, plácám se s dekoracema
.
My máme taky Ikeu - vybrala jsem jí proto, že je blízko a variabilní systém, na netu jsem nenašla žádný psací stůl, co by se nám zamlouval ![]()
mrkni na inspiraci na favi.cz a pak dále na pinterest
tam je to krása
Ahoj,máte někdo zkušenosti s nakupováním dětského nábytku na netu?Chci malému pomalu zařizovat pokojík a tady u nás se mi nic nezamlouvá.Děkuji