Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elllen.Ripley píše:
Nechyběli. Chyběly. Milenky potřebuju. Hledám, kde se dá.
Víte někdo, jak ve Windows přejmenovat soubor, ve kterém je dvojtečka? Při pokusu o přejmenování mi to píše, že soubor není lokalizován.
@Černá Madonna píše:
Tak hodně štěstí, přeji.
Jestli to je ironie, tak balím rovnou. Jsem potenciální milenec prostě, tak pište. Jsem sexuální mašina a nabízím něhu i rough & brutal.
@Elllen.Ripley píše:
Jestli to je ironie, tak balím rovnou. Jsem potenciální milenec prostě, tak pište. Jsem sexuální mašina a nabízím něhu i rough & brutal.
V žádném případě, to ironie není.
A jaké máš další balící techniky?
![]()
@Černá Madonna píše:
V žádném případě, to ironie není.
A jaké máš další balící techniky?![]()
Nebalím. Vybírám. Už mi jedna napsala. Teď ověřuju, jestli ta fotka není stáhnutá z netu. To balení bylo ve smyslu konce. Že odejdu.
Příspěvek upraven 07.01.24 v 22:28
@Lorre píše:
Budeš prozrazovat moje balici taktiky?![]()
Máš strach, viď? ![]()
Ale, neboj…já jsem diskrétní. ![]()
@Elllen.Ripley píše:
Nebalím. Vybírám. Už mi jedna napsala. Teď ověřuju, jestli ta fotka není stáhnutá z netu. To balení bylo ve smyslu konce. Že odejdu.Příspěvek upraven 07.01.24 v 22:28
@Černá Madonna píše:
Aha…tak to už jsi zřejmě dobalil.![]()
Nikoliv. Jsem tu chvíli a s jednou už probíráme, jak by to ráda. Sice si řekla o peníze, ale to mi nevadí.
@Elllen.Ripley píše:
Nikoliv. Jsem tu chvíli a s jednou už probíráme, jak by to ráda. Sice si řekla o peníze, ale to mi nevadí.
Aha… snad nemáš zálibu v rimmingu?
![]()
@Černá Madonna píše:
Aha… snad nemáš zálibu v rimmingu?![]()
Já až tak ne, ale ona psala, že ano. Proč?
@Elllen.Ripley Protože to má ráda Klopotková, ta ojede všechno, co neuteče na strom. Ženy i muže.
@Elllen.Ripley píše:
Já až tak ne, ale ona psala, že ano. Proč?
@Sylvania 333 píše:
@Elllen.Ripley Protože to má ráda Klopotková, ta ojede všechno, co neuteče na strom. Ženy i muže.
Nebudu sdělovat jména těch, co mi nabízejí svá těla. Rimming měla ráda každá žena, které jsem tuto praktiku prováděl. Bylo jich určitě přes čtyřicet.