Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše:
Protože mě ihned napadla, právě ona.
A nemusíš mi objasňovat význam ve slovosledu ve větě.![]()
Tak to doufám, že se mi ozve taky. Neobjasňuju.
@Elllen.Ripley píše:
Nebudu sdělovat jména těch, co mi nabízejí svá těla. Rimming měla ráda každá žena, které jsem tuto praktiku prováděl. Bylo jich určitě přes čtyřicet.
To nemusíš sdělovat.
Až tak zvědavá nejsem. ![]()
@Sylvania 333 píše:
@Elllen.Ripley Protože to má ráda Klopotková, ta ojede všechno, co neuteče na strom. Ženy i muže.
Není pravda. Vybírám.
@Elllen.Ripley píše:
Nebudu sdělovat jména těch, co mi nabízejí svá těla. Rimming měla ráda každá žena, které jsem tuto praktiku prováděl. Bylo jich určitě přes čtyřicet.
Když ty to bereš moc doslovně. Pokud ti žena řekne ať ji políbíš pr.del, tak to většinou není prosba o rimming. ![]()
@aiwwa píše:
Když ty to bereš moc doslovně. Pokud ti žena řekne ať ji políbíš pr.del, tak to většinou není prosba o rimming.
Ten rimming je fajn vec, on vlhceny toaletak s extraktem z dubove kury neni nejlevnejsi, ze.
@Elllen.Ripley píše:
Nebalím. Vybírám. Už mi jedna napsala. Teď ověřuju, jestli ta fotka není stáhnutá z netu. To balení bylo ve smyslu konce. Že odejdu.Příspěvek upraven 07.01.24 v 22:28
Zhasni až půjdes
@aiwwa píše:
Když ty to bereš moc doslovně. Pokud ti žena řekne ať ji políbíš pr.del, tak to většinou není prosba o rimming.
@aiwwa píše:
Pokud na mě pr-el i buchtu vystrčí, já jí pr-el začnu lizat a ona začne sténat rozkoší, tak je to známka toho, že se jí to lízání pr-ele líbí.
@Lorre píše:
Zhasni až půjdes
Nemám důvod odcházet. Už mám rozpracovanou další.
@Elllen.Ripley píše:
Pokud na mě pr-el i buchtu vystrčí, já jí pr-el začnu lizat a ona začne sténat rozkoší, tak je to známka toho, že se jí to lízání pr-ele líbí.
Tak co má chudák holka dělat.
Čeká jak to dopadne. ![]()
@ontarova.stara píše:
Ten rimming je fajn vec, on vlhceny toaletak s extraktem z dubove kury neni nejlevnejsi, ze.
Ten rimming pomáhá na hemeroidy? ![]()
To jsem nevěděla…a ani nás to tenkrát na zdrávce neučili.
![]()
@Sylvania 333 píše:
Tak co má chudák holka dělat.Čeká jak to dopadne.
Rozhodně to není žádost o políbení pr-ele. Jak někdo rádoby vtipně psal. Ale já se o sexu až tak moc rád nebavím. Já se na něm rád domlouvám a hlavně rád konám.