Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Altavista No díky, ja byla nazvaná MILFKOU ve 26! ![]()
Spis mladí zoufalci, kteří si u vrstevnic neškrtají. Ještě, ze jsem na starší ![]()
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah.
Mně když bylo 34let, tak mě sbalila milfka 43 v Mirakulově. Fantazie se meze nekladou.
Jsem si myslel, že takhle „stará“ ženská už to bude mít v hlavě srovnané. Kámoš v hospodě vyprávěl, že chrápe jen se staršíma, že je to lepší jak mladé. Ale nevím no, asi jsem měl špatnej kus. Pozval jsem ji pak za týden na procházku v Poděbradech kolem Labe, na lodičku, na oběd. Ale dělala mi neskutečný fóry. Jak přiblblá dvacítka.
Nakonec jsem jí ho tam na dalším rande u miloveckého letiště strčil, strávil jsem u ní i noc, ale pak šla. Sex je i s mojí starou lepší jak s ní. Investovat čas do staré brécy co si mysli, že je mladá mě fakt nebavilo.
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah.
Záleží co můžeš nabídnout. Od toho se bude odvíjet zástup „zajíčků“
@Pavlik Morozov Hledám někoho na milenecký vztah nebo na rychlovku
@Terka984 píše:
Tak zeptal bych se nejdrive ve Zverimexu, nebo dneska se to jmenuje Zvireci raj a podobne.
No a na internetu? Treba zde: https://www.zverokruh-shop.cz/…drobni-savci
@Janli píše:
Tak ono záleží na tom, jak velký mládě potřebuješ… Postávat s pytlíkem bonbónů před základkou by byl asi průser, tak zkus před učňákem s pytlíkem trávy…něco se chytne…
A k tomu si můžeš zpívat…
Zajíček v své jamce,
sedí sám, sedí sám,
ubožáčku co je ti,
nechce se ti šukati?
Chutě skoč, chutě skoč,
mě obskoč…
Sem si nemohla pomoct, pardon…
@Terka984 píše:
Asi jsi mě nepochopila. Pokud ti je pade a máš metrák, tak to bude docela fuška někoho najít na to co říkáš. Pak taky záleží jak působíš na okolí. Tohle na mě totiž působí dost lacině a jestli takhle působíš do okolí, tak zájem budou projevovat zase jen jednodušší zoufalci. Zajíčky máš na každém rohu v běžném životě, tak stačí dat najevo trochu flirtujícího ducha a mezi zajíčky budeš moct vybírat
@Terka984 Ahoj, je mi 21 a měl bych zájem se sejít a něco podniknout.
Všude možně. Lze najít kdekoliv… motat se u střední či vysoké… bary, párty…
@Terka984 píše:
Taky by nebylo špatný uvést věk, ať se případný chlap zorientuje, jestli ještě patří mezi zajíčky, zajíce nebo do haldy šrotu ![]()
Chybí ti tam věkové rozmezí. Pro padesátiletou bude zajíček třicetiletý, pro třicetiletou zas dvacetiletý..
@Janli píše:
Tak ono záleží na tom, jak velký mládě potřebuješ… Postávat s pytlíkem bonbónů před základkou by byl asi průser, tak zkus před učňákem s pytlíkem trávy…něco se chytne…
A k tomu si můžeš zpívat…
Zajíček v své jamce,
sedí sám, sedí sám,
ubožáčku co je ti,
nechce se ti šukati?
Chutě skoč, chutě skoč,
mě obskoč…
Sem si nemohla pomoct, pardon…
Ahoj. Zajímavá diskuse. Nevím jestli ještě patřím do této kategorie, ale je mi 33 a moc mě přitahují ženy starší než jsem já. Rád bych se s takovou i seznámil. Pravidelně se scházet a dopřávat si to co oběma doma chybí. Samozřejmě bez narušení soukromí. Se seznamkami mám špatné zkušenosti. Kdyby chtěla třeba některá mamina odsud popovídat, budu moc rád. Jsem z okresu Praha-východ. V soukromých vzkazech o sobě prozradím více.