Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah.
Jsem tu
jsem z Prahy a momentálně hledám někoho na trochu zábavy nějaké kino večeře prostě pohoda a pak se uvidí:)
I zde bude spousta zajíčků a záleží do jakého věku je brán kluk jako zajíček 😁 😁
@zajicek1234 Jenom slečnu? tady má většina žen děti takže slečen tady moc nebude…
@Anonymní píše:
Mne je ke 40 a nedavno jsem si uzivala pres Amatery. Vek zajicku kolem 25. Byl zajem i ze strany mladsich, ale to uz by na me bylo moc.
Jo no jsem tu
26
Zdravim všechny milé dámy našla by se tady nějaká která by semnou ráda zašla na kafe procházku a dále uvidíme podle sympatií?
Prosím jenom odpovídejte ti z vás kteří mají opravdu zájem. (24let sportovně založen milý skromný:)) ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim všechny milé dámy našla by se tady nějaká která by semnou ráda zašla na kafe procházku a dále uvidíme podle sympatií?
Prosím jenom odpovídejte ti z vás kteří mají opravdu zájem. (24let sportovně založen milý skromný:))
Já ![]()
Hezký den dámy,
Měla by některá z Vás zájem o kluka ve věku 26 let, jsem až z MS kraje, ale nemám problém dojet, jsem seriozní, ajťák, sympatický, výška cca 180 cm, trošku bříško, mužný. Nechci hned sex nebo tak, rád poznám ženu u kávy, líbí se mi ženy a dokážu ocenit ženskou krásu…
Jestli, navrhuji se potkat třeba u kávy nebo klidně na lanovce 🤣 🤗.
Ozvěte se, a popovídáme.
Děkuji
Petr
Badoo, Tinder, Ig, reálný život. Ono jich je mraky všude. Sbalit je je brnkačka. Pokud ti jde o intimní prožitek.
Napíšu to pouze ve zkratce. Sem muž 40roku a se ženou sem 25roku. Nic netajim proto píšu ze sem i ženatej. Se ženou mam vztah už na bodu 0 a to jen protože já bych chtěl dítě a ona nemůže. Vychoval sem její dvě z prvního manželství ale já chci svoje za každou cenu. Z toho důvodu sem měl i milenku ale ta si to nechala vzít. Už mě nebaví dal budovat všechno kolem (dum atd.) Když to nemá komu přenechat.
bohužel sem nenašel tu pravou co bi mi porodila dite
@Marcel42 píše: Více
Ve 40 seš 25 roků se ženou která ma dvě děti- ty roky tam nějak nesedí.
A ta hrubka v tvojím věku
Ahoj ženy, kdyby měla některá zájem, rád se seznámím. Hledám hodnou maminku, ale spíše na ztah.
Bohužel nejsem v 35 letech mladý zajíček…ale pouze papírově
@LWalkstar píše: Více
Jsem z Brna a mám v péči toho nejlepšího frajeraa pod sluncem, teď budem ukončovat 1. třídu.
(špatně jsem se oženil). Nemám štěstí potkat někoho, kdo by miloval, jak tvrdí. Mám v téhle věci prokletí mne bylo řečeno…ale člověk by chtěl zažít procházku za ručičky, srandu s dětima atd…ale na toto je prý špatná doba.
Kdyby měl někdo zájem pište… ![]()