Kde najít zajíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
11.1.23 20:26
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah. :)

Jsem tu :lol: jsem z Prahy a momentálně hledám někoho na trochu zábavy nějaké kino večeře prostě pohoda a pak se uvidí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.23 00:41

I zde bude spousta zajíčků a záleží do jakého věku je brán kluk jako zajíček 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.1.23 06:43

@zajicek1234 Jenom slečnu? tady má většina žen děti takže slečen tady moc nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.6.23 11:04

Spíš kde hledat vás :D starší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.6.23 11:06
@Anonymní píše:
Mne je ke 40 a nedavno jsem si uzivala pres Amatery. Vek zajicku kolem 25. Byl zajem i ze strany mladsich, ale to uz by na me bylo moc. :D

Jo no jsem tu :) 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.23 23:47

Hledám ženu/slečnu 30+

Zdravim všechny milé dámy našla by se tady nějaká která by semnou ráda zašla na kafe procházku a dále uvidíme podle sympatií?
Prosím jenom odpovídejte ti z vás kteří mají opravdu zájem. (24let sportovně založen milý skromný:)) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1337
14.7.23 19:32
@Anonymní píše:
Zdravim všechny milé dámy našla by se tady nějaká která by semnou ráda zašla na kafe procházku a dále uvidíme podle sympatií?
Prosím jenom odpovídejte ti z vás kteří mají opravdu zájem. (24let sportovně založen milý skromný:)) :srdce:

:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.24 00:41

@Terka984 třeba tady, dobrý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
17.2.24 21:05
@Renkey píše:
@Terka984 třeba tady, dobrý den

Už dávno našla ve zverimexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetrZW
26.2.24 17:31

Hledám ženu starší nebo pkzs minus v mým věku

Hezký den dámy,
Měla by některá z Vás zájem o kluka ve věku 26 let, jsem až z MS kraje, ale nemám problém dojet, jsem seriozní, ajťák, sympatický, výška cca 180 cm, trošku bříško, mužný. Nechci hned sex nebo tak, rád poznám ženu u kávy, líbí se mi ženy a dokážu ocenit ženskou krásu…
Jestli, navrhuji se potkat třeba u kávy nebo klidně na lanovce 🤣 🤗.
Ozvěte se, a popovídáme.
Děkuji
 Petr

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
11.3.24 21:33

Badoo, Tinder, Ig, reálný život. Ono jich je mraky všude. Sbalit je je brnkačka. Pokud ti jde o intimní prožitek.

• Citovat
  • Upravit
18
15.3.24 03:55

Nějakou na dítě

Napíšu to pouze ve zkratce. Sem muž 40roku a se ženou sem 25roku. Nic netajim proto píšu ze sem i ženatej. Se ženou mam vztah už na bodu 0 a to jen protože já bych chtěl dítě a ona nemůže. Vychoval sem její dvě z prvního manželství ale já chci svoje za každou cenu. Z toho důvodu sem měl i milenku ale ta si to nechala vzít. Už mě nebaví dal budovat všechno kolem (dum atd.) Když to nemá komu přenechat. :,( :,( bohužel sem nenašel tu pravou co bi mi porodila dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.3.24 21:19
@Marcel42 píše: Více

Ve 40 seš 25 roků se ženou která ma dvě děti- ty roky tam nějak nesedí.
A ta hrubka v tvojím věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.5.24 10:24

Jác

Ahoj ženy, kdyby měla některá zájem, rád se seznámím. Hledám hodnou maminku, ale spíše na ztah.
Bohužel nejsem v 35 letech mladý zajíček…ale pouze papírově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.5.24 10:31
@LWalkstar píše: Více

Jsem z Brna a mám v péči toho nejlepšího frajeraa pod sluncem, teď budem ukončovat 1. třídu.
(špatně jsem se oženil). Nemám štěstí potkat někoho, kdo by miloval, jak tvrdí. Mám v téhle věci prokletí mne bylo řečeno…ale člověk by chtěl zažít procházku za ručičky, srandu s dětima atd…ale na toto je prý špatná doba.
Kdyby měl někdo zájem pište… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová