Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah. ![]()
Ja ho nasla v praci…byla to kopie kluse…;-)))))1.rok intenzivni „lasky“ v hlave toho moc nemel…byl cca o 10 let mladsi…je pravda ze jsem vedle.nej rozkvetla..zhubla…uz je to 8 let od nasi posledni navstevy…pak jsem.si nasla. starsiho o 15 let a spokojena nejsem vubec…;-((((((bohuzel…jsem vedle nej zestarsla…sex za mesic 0…zrovna na zajdu jsem vcera myslela..jak hrisny byl…bylo to zakazane ovoce me tenkrat 33 jemu 23…vedel…umel…znal…hezka vzpominka ♡♡♡♡hodne stesti…
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah.
V travičce. U nás v kolbence jich běhá. A ani se moc nebojí.
Tak ono záleží na tom, jak velký mládě potřebuješ… Postávat s pytlíkem bonbónů před základkou by byl asi průser, tak zkus před učňákem s pytlíkem trávy…něco se chytne… ![]()
A k tomu si můžeš zpívat…
Zajíček v své jamce,
sedí sám, sedí sám,
ubožáčku co je ti,
nechce se ti šukati?
Chutě skoč, chutě skoč,
mě obskoč…
Sem si nemohla pomoct, pardon… ![]()
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah.
Jestli na pekáč, tak v lese
![]()
Hlásím, že u nás je dost zajíčků i Zajíčků na hřbitově ![]()
P. S. ti s malým z jsou živější ![]()
@GirlsNick píše:
Asi amatéři, tam furt píšou nějací zajíčci, ze shání
A poněkud stupidně dávají najevo, že ve 29 jsem už stará bréca
Ještě jsem ale nenašla chuť jim vysvětlit, že takto neseženou.
@Altavista píše:
A poněkud stupidně dávají najevo, že ve 29 jsem už stará brécaJeště jsem ale nenašla chuť jim vysvětlit, že takto neseženou.