Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sám řeším opačný „problém“. Co mě se týče, zvolil bych jakýkoliv web, klidně tento, ale pod podmínkou důvěryhodného vzhledu příspěvku, představení a uvedením informací, jako je věk, výška, tvar postavy, něco málo o sobě a kraj pobytu. Osobní údaje akorát ublíží. Když někdo normální bude mít opravdový zájem, určitě napíše podobně vypadající a seriózní zprávu.
Tady jsem, je mi 24 let jsem pohledný v pohodě kluk a jsem z Havířova a nebráním se ničemu
![]()
Ahoj je mi 27 klidně napište dámy rad se o vás Postarám ![]()
@Terka984 píše:
Ráda bych se zeptala jestli máte zkušenosti s tím, kde na internetu hledat zajíčky nebo s tím, kde je lovit? Spíš na jiné věci, než na vztah.
Mám stejnou otázku… respektive kde hledat zralé ženy které by o zajíčka měly zájem 😁
Ahoj je mi 21 let, jsem z Prahy. Mám mohutnou svalnatou postavu. Měřím 188cm. Přitahují mě ženy tvého věku. V případě tvého zájmu rád fotografii pošlu. Budu rád za tvoji reakci i když bude negativní
@MladyMuz píše:
Ahoj je mi 21 let, jsem z Prahy. Mám mohutnou svalnatou postavu. Měřím 188cm. Přitahují mě ženy tvého věku. V případě tvého zájmu rád fotografii pošlu. Budu rád za tvoji reakci i když bude negativní
Pozdě ![]()
@MladyMuz píše:
Za rok a půl už má asi zajíců plnou králíkárnu…
![]()
Zdravím. Jsem student (21) a hledám starší ženu z Brna, od které bych se mohl něco přiučit
. Jde mi spíš o nabytí nových zkušeností, nemusí jít pouze o sex. Rád si s tebou dám vínko nebo pivo. Kdybys měla zájem, napiš soukromou zprávu
.
Mne je ke 40 a nedavno jsem si uzivala pres Amatery. Vek zajicku kolem 25. Byl zajem i ze strany mladsich, ale to uz by na me bylo moc. ![]()
@Anonymní píše:
Mne je ke 40 a nedavno jsem si uzivala pres Amatery. Vek zajicku kolem 25. Byl zajem i ze strany mladsich, ale to uz by na me bylo moc.
Co to zkusit znovu? Já 22 z Prahy.
Stále se hledá? Přidám se je mi 21 let a hledám ženu/slečnu
děkuju za odpověď
Já si poměrně dlouhou dobu zase kladu otázku, kde poznat starší ženu na nezávazný kamarádský a milenecký vztah
nevěřím tomu, že se nenajde ženska po 50, co by neměla chuť si občs užít hezkej večer s 24 letým
![]()