Kde počkají spermie?

Anonymní
26.5.13 11:43

kde pockaji spermie?

Ahoj holky, mam asi dost blby dotaz :oops:
Všude ctu, ze spermie vydrzi cekat az 5 dni, ale zajimalo by me kde? Kdyz budu mit sex cca 3 dny pred ovu, cipek je jeste zavreny, tak kde pockaji? Dostanou se i do zdanlive uzavreneho cipku? Nebo jak to je? Po pozorovani cipku se otevira tak den pred pozitivnim ovu testem tak na dva, tri dny a pak se zavre, tak ted jsem z toho jelen, diky za reakci a omlouvam se za anonnym, stydim se…diky :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
26.5.13 11:56

Děložní čípek je otevřen stále-spermie vyčkávají ve vejcovodu-jinde ani k oplodnění dojít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 11:58
@lasička1 píše:
Děložní čípek je otevřen stále-spermie vyčkávají ve vejcovodu-jinde ani k oplodnění dojít nemůže.

vsude se pise, ze se otvira pred ovu a pred ms, proto ten blbej dotaz, tak ze myslis, ze se tam muzou dostat i treba 5 dni pred ovulaci, kdyz se mi zda uzavreny? diky

• Citovat
  • Upravit
17019
26.5.13 12:04

Prosím tě, kdyby byl uzavřený a nepropustný, tak by si lidi nemuseli dávat pozor a byla by zbytečná antikoncepce… :mrgreen: :mrgreen: Je logické, že ty si nenahmatáš tunel, taky veliksot tvých prstů a spermií je nebetyčně obrovský :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 12:07
@araw píše:
Prosím tě, kdyby byl uzavřený a nepropustný, tak by si lidi nemuseli dávat pozor a byla by zbytečná antikoncepce… :mrgreen: :mrgreen: Je logické, že ty si nenahmatáš tunel, taky veliksot tvých prstů a spermií je nebetyčně obrovský :mrgreen: :mrgreen:

oukej, tak me zarazi, ze to nekdo vyuziva jako antokoncepcni metodu :lol: diky holky, tak snad tam ten tunel nekde je :lol:

• Citovat
  • Upravit
7182
26.5.13 12:12

Já četla, že čekaji v nejakých „chodbickach“ v čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.5.13 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
26.5.13 12:30

@tweetydee Moc dobré stránky co jsi sem dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.5.13 12:32

Ja myslim, ze cipek je nepropustne uzavreny jen v tehotenstvi, jinak tam porad nejaka mala dirka je, na spermie staci. V dobe ovulace se ale zkracuje a otevira vic - jako kdyz vic otevres dvera aby mohlo vic lidi dovnitr.

kde cekaj teda nevim, lae pred cipkem asi ne, to by neprezili, preci jen je to moc blizko ven a stacil by nejakej vyplach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
26.5.13 12:57

V pohodě se dostanou přes čípek do dělohy a dál do vejcovodů, kde čekají. není uzavřený hermeticky. i špinění mimo menstruaci, které má mnoho žen, vypovídá o tom, že je čípek normálně průchozí stále. Samozřejmě při ovulaci je pro spermie cesta nejotevřenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.5.13 13:11

Ve vejcovodu, ale 5dnůpřed ovulací je docela dlouho, to už přežije jen zbytek. sem tam nějaká, navíc, do toho vejcovodu se dostane asi jen 5% všech spermií, ostatní po cestě zhynou a padnou za vlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
26.5.13 13:25

:mrgreen: k popukání!! Nevím kde čekají ale přežijí i 5 dní, ale jen ty nadsamčí :-D. Jinak čípek je jak už bylo zde psáno otevřený pořád, výtoky jsou toho důkazem, já jsem třeba po porodu a čípek se mi zdá že je v něm dírka pořád, když jsem ještě nerodila, zdál se uzavřený a popravdě jsem ani netušila že tam otvor je :-/. to mě zajímali úplně jíné důležitější věci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
26.5.13 13:30

Spermie cakaju vsade, ale v cipku maju najlepsie prostredie, tie vydrzia dlhsie. Tie ktore plavaju prilis skoro maju smolu :P Ale zalezi aj na hlieniku zeny, v plodnom hlieniku ich prezije viac, ale na suchu rychlo umieraju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.13 13:49
@albao píše:
Spermie cakaju vsade, ale v cipku maju najlepsie prostredie, tie vydrzia dlhsie. Tie ktore plavaju prilis skoro maju smolu :P Ale zalezi aj na hlieniku zeny, v plodnom hlieniku ich prezije viac, ale na suchu rychlo umieraju

ja si prave poridila ten conceive gel a ted nevim, od kdy ho pouzivat, ovulku bych mela mit cca v utery :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.13 13:50
@faflina píše: :mrgreen: k popukání!! Nevím kde čekají ale přežijí i 5 dní, ale jen ty nadsamčí :-D. Jinak čípek je jak už bylo zde psáno otevřený pořád, výtoky jsou toho důkazem, já jsem třeba po porodu a čípek se mi zdá že je v něm dírka pořád, když jsem ještě nerodila, zdál se uzavřený a popravdě jsem ani netušila že tam otvor je :-/. to mě zajímali úplně jíné důležitější věci :-D

ono kdyz se snazis rok, pak potratis a snazis se znovu, tak uz te zajima uz fakt vsechno :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex