Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Marketplace, různé bazárky po okolí na FB, atd, přes seznam je bazar, bazoš a tak, je toho dost
Nikde, nemám na podvodníky čas ani náladu, takže to sbalím a dám do charitativního kontejneru na textil.
Také nemohu nic prodat po synovi, dala jsem na facebok, dala jsem slevu od 0-do 1 roku, i starší, ale nikdo se neozval, sama jsem si koupila krabici na dítě, dříve byly sekáče a tam se to dalo a prodalo, kam s tím dnes, k
@kukukulina píše: Více
Tak hlavne, ze si x samozivitelek stezuje, jak je vse drahe na dite a na nic nemaji.. ![]()
Pár hraček jsem dala zadarmo a to si přišli, oblečení jsem dala krásné jako nové s velkou slevou, asi by to chtěly zadarmo, k
Já prodávala na vinted. Už na to ale nemám čas. Teď mám školní dítě 9 let a vinted jsem zas nějakou dobu využívala k nákupu. A už na to taky kašlu a raději kupuji nové. Kolikrát, co ty maminky chtějí a několikrát mi přišlo oblečení, buď jiná velikost, nebo stav nic moc. Prodeje z mé strany na dítěte mi šly hned ty kousky, které byly nové a za čtvrtinu ceny. To samé i pro dospělého. Ale to už si musí prodávající posoudit, jestli jí to za to focení a čas stojí za to
Tak na vinted jsem nedávala, zkusím to, to samé boty, zachovalé sněhule, zdravotní boty, botasky jako nové za pár korun a nikdo nic, ted kupuji nové, chodím do pepka, do rodinky nebo do kiku, ale třeba sehnat bundu na jaro je nemožné, na 5 let nová stojí v kiku 400 kč, vietnamci nemají nic, nebo taky drahé, softvelová bunda stojí také 400 kč, a za kolik jí potom prodám, za nic, jedině lidl ještě má někdy levné věci, tam jsem koupila pyžamo za 120 kč, kupovat nové je hrozný, co potom s tím, ani kamarádky to nechtějí, že prý mají, k
Zdravím, kde prodavate svoje oblečení krom Vinted? Mám vše skoro nenosene a potrebuju se toho zbavit