Kde prodloužit vlasy - Brno?

Anonymní
14.4.16 09:48

kde prodloužit

Ahoj holky, poradí někdo, kde v Brně je dobré kadeřnictví, kde pěkně prodlouží vlasy a jakou metodou? jaká je dobrá nechci, aby to bylo poznat a měla lasy jako chemlon. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
597
14.4.16 10:54

Ahoj, u prodlužování vlasů je hlavní si koupit kvalitní evropské vlasy, ne indické nebo jiné, které jsou samozřejmě levnější. To samotné prodloužení už je celkem jedno, kde si je necháš udělat, pokud to nebude vyloženě nešikovná kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.4.16 12:04

Jak psala @Liliana08 výběr vlasů je velice důležitý. Já chodím k dlouhovlásce v Praze a hodně holek i ze Slovenska dojíždí do Prahy.. Dělají to opravdu pěkně a mají kvalitní vlasy na výběr.
Termín je problém dostat, ale stojí to za to. Předci je to dost velká investice.
Já mám pouze 75 pramenů,50cm kombinace ringy a keratin. Cenu jsem měla lepší nakolik tam jsem 4rokem.
Když jim napíšete email s fotkou vlasů(ideální je mít osobní konzultaci) tak Vám vlásky navrhnou, vyberou a udělají kalkulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.16 14:59

@flybe děkuji, nemůžete mi poslat třeba fotku vašich vlásků, abych viděla jak to vypadá, děkuji

• Citovat
  • Upravit
1319
14.4.16 15:18

Napište mi ze svého profilu zprávu, nechci mít zveřějněné fotky obličeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.20 09:36

Čauky holky, já teda na doporučení chodim do Studia Hairex… Chodila jsem na Zelňák do jendoho kadeřniství, ale to se mi neosvědčilo.. Tady prodlužují vlasy metodou Seamless1. Je to rychlý a dostatečně o mě pečují.. :kytka: :kytka:
Dejte mi pak vědět, kam jste nakonec zašli vy.. Zatím papa ;)

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová