Kde se dá seznámit 50+?

mývalova žena
11.9.21 20:30

Kde se dá seznámit 50+?

Ahoj, mám dotaz. Nějaký tip, kde se seznamují lidé okolo padesátky? Mám fajn velice dobře vypadající mamku, 3 let, není sportovkyně, ale zajde si na večeři, do kina, na kratší procházku…uz je dlouho sama, zkoušela seznamky, ale…buď mladý chlapy hledající zpestření u ženy, která ho už nebude tlačit do vztahu, anebo vrstevníci hledající ženský do 40ti…nepotřebuje nutné chlapa na bydlení, spíš tak parťáka na fajn chvíle, víkendy atd. Bohužel nemá žádnou kamarádku, známí se tak nějak poztraceli a v práci a na cestě do práce nikoho nepotká…
Poradite? Vím, že seznamky vlastně fungují, ale spíš pro mladší věkovou kategorii.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106262
11.9.21 21:48
@mývalova žena píše:
Ahoj, mám dotaz. Nějaký tip, kde se seznamují lidé okolo padesátky? Mám fajn velice dobře vypadající mamku, 3 let, není sportovkyně, ale zajde si na večeři, do kina, na kratší procházku…uz je dlouho sama, zkoušela seznamky, ale…buď mladý chlapy hledající zpestření u ženy, která ho už nebude tlačit do vztahu, anebo vrstevníci hledající ženský do 40ti…nepotřebuje nutné chlapa na bydlení, spíš tak parťáka na fajn chvíle, víkendy atd. Bohužel nemá žádnou kamarádku, známí se tak nějak poztraceli a v práci a na cestě do práce nikoho nepotká…
Poradite? Vím, že seznamky vlastně fungují, ale spíš pro mladší věkovou kategorii.

jedine seznamka…seznamovala jsem cca 46.-50. a bez problémů.
Zalezi co přesně chce najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
11.9.21 21:49

Co postávat s bonbónama před seniorákama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
11.9.21 23:47
@mývalova žena píše:

Nejlépe bude se podívat někde v čekárně u lékaře, dlouho se tam čeká, lze navázat rozhovor. Hned na začátku je spojí společná diagnóza. :roll:

Myslím, že seznamky fungují, jen je potřeba se prohrabat hromadou nevhodných nabídek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mývalova žena
12.9.21 00:10

@pohledzdruhestrany velmi vtipné :*

@Josef_t proč čekárna, proč ironie? Asi taky nemáš co na práci :zed:

• Citovat
  • Upravit
106262
12.9.21 01:42
@Josef_t píše:
Nejlépe bude se podívat někde v čekárně u lékaře, dlouho se tam čeká, lze navázat rozhovor. Hned na začátku je spojí společná diagnóza. :roll:Myslím, že seznamky fungují, jen je potřeba se prohrabat hromadou nevhodných nabídek. :think:

Jakou diagnozu mas na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
12.9.21 08:52
@mývalova žena píše:

Seznamka je nejlepší. Matka se takhle seznámila 60+. Nebo změnit práci a s tím najít kolektiv plný mužů. V práci se člověk seznámí raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
12.9.21 08:56
@Josef_t píše:
Nejlépe bude se podívat někde v čekárně u lékaře, dlouho se tam čeká, lze navázat rozhovor.****Hned na začátku je spojí společná diagnóza. :roll:Myslím, že seznamky fungují, jen je potřeba se prohrabat hromadou nevhodných nabídek. :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.21 09:00
@Venetia píše:

Tu svoji:mentální retardace spojená s impotencí.

• Citovat
  • Upravit
303
12.9.21 09:07
@Alriga píše:

Ty máš impotentní retardaci? Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
12.9.21 09:12
@Josef_t píše:
Nejlépe bude se podívat někde v čekárně u lékaře, dlouho se tam čeká, lze navázat rozhovor. Hned na začátku je spojí společná diagnóza. :roll:Myslím, že seznamky fungují, jen je potřeba se prohrabat hromadou nevhodných nabídek. :think:

Ty v těch čekárnách lovíš už teď, co? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
12.9.21 09:33
@K2 8611 píše:

Tak jinak, než na zaklade zkušenosti by si jistě radit nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.9.21 23:12
@Venetia píše:

Ty co jsou zmíněné níže nikoliv :think:

Nemusí se jednat o nic vážného. Ale například takové dvě hodiny čekání na kolonoskopii dva lidi nepochybně sblíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.9.21 23:28
@K2 8611 píše:
@Alriga píše:

Milé dámy…

Člověk po padesáti už prostě má nějaký ten neduh, nebo o něm jen neví :nevim:
A chtě nechtě k lékaři už musí celkem pravidelně.

Není to závislé na okruhu známých, na povolání, koníčcích.
Navíc to odfiltruje bezdomovce a ty zadaní jsou tam často v doprovodu.

PS: a co ji poslat do lázní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
13.9.21 04:21
@Josef_t píše:
Ty co jsou zmíněné níže nikoliv :think:Nemusí se jednat o nic vážného. Ale například takové dvě hodiny čekání na kolonoskopii dva lidi nepochybně sblíží.

Ty mas napady.
Na tohle vysetreni se objednava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí