Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám milence. Bydlíme oba ve velkých městech, není problém se scházením. Potřebujeme se se sejít v menším městě na hodinu dvě. Vůbec netuším kde. Já mu to ulehčovat nebudu. Napsala jsem mu, že pokud se chce vidět, určitě něco vymyslí. Ptám se jen sama pro sebe.
pronajmout si pension, hotel, chatu na noc…check in je ve 14 check out v 11 vetsinou takže v tomto čase si tam mužete 2 hodky zaskotačit
já se schazim na mojí chatě, na mojí zahrade a dnes jsem byla u něj v byte co pronajima ale ted je volný… on navrhoval auto ale to tak maximalne pro vzrušo…neni mi 20 abych to dělala nekde v autě ty jo…
@Anonymní píše:
pronajmout si pension, hotel, chatu na noc…check in je ve 14 check out v 11 vetsinou takže v tomto čase si tam mužete 2 hodky zaskotačitjá se schazim na mojí chatě, na mojí zahrade a dnes jsem byla u něj v byte co pronajima ale ted je volný… on navrhoval auto ale to tak maximalne pro vzrušo…neni mi 20 abych to dělala nekde v autě ty jo…
Ano, auto.
Dělala jsem to tam před rokem s jiným a nic moc teda.
Jinak děkuji.
On hned, že se díval, ale v České Třebové prý nemají hodinove hotely… Mě hned napadl ten pension. Mám tu to napsat nebo ho mám nechat trochu potrápit, ať se stará??
A děkuji. ![]()
Tak buď penzión, hotel, hodinový hotel nebo aspoň nějaký půjčený byt nebo chatu nějakého kamaráda.
Nechala bych to na chlapovi. Pokud chce souložit, tak ať se snaží ![]()
V autě bych to nedělala, už mi není náct. ![]()
@Anonymní píše:
pronajmout si pension, hotel, chatu na noc…check in je ve 14 check out v 11 vetsinou takže v tomto čase si tam mužete 2 hodky zaskotačitjá se schazim na mojí chatě, na mojí zahrade a dnes jsem byla u něj v byte co pronajima ale ted je volný… on navrhoval auto ale to tak maximalne pro vzrušo…neni mi 20 abych to dělala nekde v autě ty jo…
Jenom ti napíšu, ať se zasměješ…On mi napsal, já to hledám, ale oni tam toto asi nepěstují… ![]()
@wildcherry píše:
Se zeptej sveho muze, treba jako chlap poradi
Já nemám muže.
@Anonymní píše:
Jenom ti napíšu, ať se zasměješ…On mi napsal, já to hledám, ale oni tam toto asi nepěstují…
nechej hotrochu trapit…i když ten muj nic nevymyslel krom auta…ale tak pokud za mnou prijede na chatu tak to je fajn že jsem ve svym, mam tam sve pohodlí, vanu… i dnes v tom jeho byte jsem se necitila tak dobře jako u mě..jinak když objednava pension tak samozřejme musi trvdit že tam budete normalne spat a pak vrati kliče se slovy že onemocněla (třeba manželka haha a musi domu ![]()
@wildcherry píše:
Se zeptej sveho muze, treba jako chlap poradi
@Anonymní píše:
Tak buď penzión, hotel, hodinový hotel nebo aspoň nějaký půjčený byt nebo chatu nějakého kamaráda.
Nechala bych to na chlapovi. Pokud chce souložit, tak ať se snaží
V autě bych to nedělala, už mi není náct.
To máš pravdu. Ulehčovat mu to nebudu. Stejně mu moc nevěřím, že něco vymyslí a že by přijel. Moc bych si to přála ale. Uvidíme.
@Anonymní píše:
nechej hotrochu trapit…i když ten muj nic nevymyslel krom auta…ale tak pokud za mnou prijede na chatu tak to je fajn že jsem ve svym, mam tam sve pohodlí, vanu… i dnes v tom jeho byte jsem se necitila tak dobře jako u mě..jinak když objednava pension tak samozřejme musi trvdit že tam budete normalne spat a pak vrati kliče se slovy že onemocněla (třeba manželka haha a musi domu
Jakože Ty jsi ta manželka?
Ještě mě napadl wellnes.
@wildcherry píše:
Tak pritele?
Nemám ani přítele. Jsem stará panna. Stačí takhle? ![]()
Mám milence. Bydlíme oba ve velkých městech, není problém se scházením. Potřebujeme se se sejít v menším městě na hodinu dvě. Vůbec netuším kde. Já mu to ulehčovat nebudu. Napsala jsem mu, že pokud se chce vidět, určitě něco vymyslí. Ptám se jen sama pro sebe.