Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikola píše:
Jo to jsi ty, jak hledáš toho co ti udělá dítě a on minule nepřišel ani na nádražía stejně si nedáš pokoj
Cože? Taková kravina, udělat si dítě tímhle stylem. To je nějaká trolovina. ![]()
@ontarova.stara píše:
Co by? Jeste jsme pak vecer diskutovali a dostal nasadou od smetaku.
Se vcera zase rozepsal ![]()
@Kačus82 píše:
Se vcera zase rozepsal
On ho vcera zase ozral hrobnik fernetem, tak mel povidavou.
@karkarka píše:
Nechápu, ty svobodná, on ženatý. Máš svůj byt a tam nekukate proč? Proč jezdíte na hodinové hotely? A jako Teda chlap bez auta.. najdi si jinyho.
Oba dva máme auto. On je zadaný, ne ženatý. Bydlíme od sebe skoro 500 km. Jezdila jsem za ním já hlavně, protože jsem blbá. ![]()
@pikola píše:
Jo to jsi ty, jak hledáš toho co ti udělá dítě a on minule nepřišel ani na nádražía stejně si nedáš pokoj
Když on mě včera prosil, ať se stanu matkou jeho dítěte a že mě miluje. No považ, jak mám tomu odolávat. ![]()
@pikola Neboj, už ho nehledám. My jsme spolu už zase v kontaktu. A musela jsi mě prásknout? ![]()
@Anonymní píše:
Oba dva máme auto. On je zadaný, ne ženatý. Bydlíme od sebe skoro 500 km. Jezdila jsem za ním já hlavně, protože jsem blbá.
To je vtip? Oba máte auto a jezdíte za sebou vlakem? Ty máš svůj byt?
@ontarova.stara píše:
On ho vcera zase ozral hrobnik fernetem, tak mel povidavou.
@karkarka píše:
To je vtip? Oba máte auto a jezdíte za sebou vlakem? Ty máš svůj byt?
Jela jsi někdy po našich dálnicích?
A já nerada řídím. Mám svůj byt.
@Anonymní píše:
Oba dva máme auto. On je zadaný, ne ženatý. Bydlíme od sebe skoro 500 km. Jezdila jsem za ním já hlavně, protože jsem blbá.
To by me zajimalo, co namotivuje babu jezdit za nijak zhavym milencem pravidelne 500 km. Teh ho ma z platiny a briliantovy krouzek na spicce nebo co? Na seznamce si najdes zhruba 100 takovych nabijecu v okruhu 30 km, at uz bydlis kdekoliv! A toho haranta ti udelaj taky. ![]()
@Anonymní píše:
@pikola A když jsme se minule viděli, tak dokonce přišel.
Me to neprijde vtipne, teda
prestan tady delat ostudu vsem babam, vyhrab z kanalu zbytky hrdosti a najdi si lepsiho, doprcic! Zadny chlap nestoji za takovehle ponižování ![]()
@Kačus82 píše:
Me to neprijde vtipne, tedaprestan tady delat ostudu vsem babam, vyhrab z kanalu zbytky hrdosti a najdi si lepsiho, doprcic! Zadny chlap nestoji za takovehle ponižování
Já vím. Stydím se.
Máš naprostou pravdu.
@Kačus82 píše:
To by me zajimalo, co namotivuje babu jezdit za nijak zhavym milencem pravidelne 500 km. Teh ho ma z platiny a briliantovy krouzek na spicce nebo co? Na seznamce si najdes zhruba 100 takovych nabijecu v okruhu 30 km, at uz bydlis kdekoliv! A toho haranta ti udelaj taky.
Když on je výborný manipulátor a kdybych napsala tady, čím mě krmil… ![]()
Nebylo to ani nic extra…Jsem mu to sebevědomí pěkně navýšila. ![]()