Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
tak tohle se děje u nás na Hádech.To je místo, kde se šousta v autě, nebo u auta za přítomnosti pejskařů, nebo předem domluvené návštěvy šmíráků.
Tak k těmto účelům máme v Praze Šeberák!!! Tam když si jde někdo prcn.out vysloveně počítá s tím, že ho někdo bude šmírovat
Takže se tam scházejí exhibicionisti i voyaeři
@Nnaud2 píše:
Tak k těmto účelům máme v Praze Šeberák!!! Tam když si jde někdo prcn.out vysloveně počítá s tím, že ho někdo bude šmírovat
Takže se tam scházejí exhibicionisti i voyaeři
teď jsem to chtěl napsat, že ač nepražák, tohle místo znám, ale nikdy jsem tam nebyl, jenom z diskuzí.
Prý to tam občas zvořou traktorem, aby se tam nedalo na to dotyčné místo zajet.
@Božislava píše:
Já bych se na to asi vyprdla.
božka, co by člověk pro dobrý šoust neudělal? ![]()
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, pokud by chtěl, tak by něco vymyslel, hotel, penzion snad napadne každého a penzion, hotel jsou v každém i menším městě, ono to není nic světoborného, kde jinde bys to chtěla dělat? Já v autě ne, tam jsem naposledy kouřila ptáka jednomu chlápkovi a už je to pár let.
a jak to dopadlo? Polknutí v pořádku, nebo ses zakuckala?
To by byl průser, protože to by bylo až na skle.
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, pokud by chtěl, tak by něco vymyslel, hotel, penzion snad napadne každého a penzion, hotel jsou v každém i menším městě, ono to není nic světoborného, kde jinde bys to chtěla dělat? Já v autě ne, tam jsem naposledy kouřila ptáka jednomu chlápkovi a už je to pár let.
On nechce. Hledá výmluvy. Já vím, že penzion a pension, ale tam je třeba se prokázat občankou, ne? Jsem na něho naštvaná.
@Božislava píše:
Já bych se na to asi vyprdla.
Boži, nekecej, beztak by sis taky ráda šuk. la někde na mezi za Severkou, mimochodem, byla jsi tam dnes na rajské?
@opozice píše:
teď jsem to chtěl napsat, že ač nepražák, tohle místo znám, ale nikdy jsem tam nebyl, jenom z diskuzí.Prý to tam občas zvořou traktorem, aby se tam nedalo na to dotyčné místo zajet.
Sodoma Gomora s traktorem nebo bez
![]()
My měli nějakou smůlu na „šmíráky“ všude. Až se jednou ztratím uprostřed Sibiře, prostě začnu masturbovat a zaručeně se tam do minuty někdo objeví. S milencem jsme si vždycky našli místo, kam lidská noha 5 let nevkročila, ale jak jsme začali, objevila se rodinka na houbách, ztracený keškař nebo jednou rovnou zájezd německých turistů
(To jsme aspoň byli v autě a měli zadýchaný okýnka
)
@Anonymní píše:
On nechce. Hledá výmluvy. Já vím, že penzion a pension, ale tam je třeba se prokázat občankou, ne? Jsem na něho naštvaná.
Ano, někde jim ale na jeden pokoj stačí jedna občanka a to je takový problém? Oni nebudou Tvým blízkým podávat hlášení, že tam a tam jsi ubytovaná nebo čeho se bojíš? Já to nechápu. No a pokud hledá výmluvy a kličkuje jak zajíc v poli, tak bych se na to vykašlala.
@Anonymní píše:
My měli nějakou smůlu na „šmíráky“ všude. Až se jednou ztratím uprostřed Sibiře, prostě začnu masturbovat a zaručeně se tam do minuty někdo objeví. S milencem jsme si vždycky našli místo, kam lidská noha 5 let nevkročila, ale jak jsme začali, objevila se rodinka na houbách, ztracený keškař nebo jednou rovnou zájezd německých turistů(To jsme aspoň byli v autě a měli zadýchaný okýnka
)
zadýchaný okýnka??? To muselo pršet, nebo co? ![]()
@Klopotkova píše:
Boži, nekecej, beztak by sis taky ráda šuk. la někde na mezi za Severkou, mimochodem, byla jsi tam dnes na rajské?
ne. Dnes byla růžičková kapusta - domací strava!
@Anonymní píše:
píšeš, že jste z většího města a proč jedete do menšího? To jako na půl cesty?
@Anonymní píše:
My měli nějakou smůlu na „šmíráky“ všude. Až se jednou ztratím uprostřed Sibiře, prostě začnu masturbovat a zaručeně se tam do minuty někdo objeví. S milencem jsme si vždycky našli místo, kam lidská noha 5 let nevkročila, ale jak jsme začali, objevila se rodinka na houbách, ztracený keškař nebo jednou rovnou zájezd německých turistů(To jsme aspoň byli v autě a měli zadýchaný okýnka
)
Mně se stalo jako mladé po diskotéce v parku na lavičce, když jsem zrovna měla orgasmus, jak stará babka venčila psa.