Kde se sejít s milencem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
26.9.19 21:57

Zakladatelko, pokud by chtěl, tak by něco vymyslel, hotel, penzion snad napadne každého a penzion, hotel jsou v každém i menším městě, ono to není nic světoborného, kde jinde bys to chtěla dělat? Já v autě ne, tam jsem naposledy kouřila ptáka jednomu chlápkovi a už je to pár let.

• Citovat
  • Upravit
589
26.9.19 21:57
@opozice píše:
tak tohle se děje u nás na Hádech. :mrgreen: To je místo, kde se šousta v autě, nebo u auta za přítomnosti pejskařů, nebo předem domluvené návštěvy šmíráků. :mrgreen:

Tak k těmto účelům máme v Praze Šeberák!!! Tam když si jde někdo prcn.out vysloveně počítá s tím, že ho někdo bude šmírovat
Takže se tam scházejí exhibicionisti i voyaeři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.9.19 21:59

Já bych se na to asi vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.9.19 21:59
@Nnaud2 píše:
Tak k těmto účelům máme v Praze Šeberák!!! Tam když si jde někdo prcn.out vysloveně počítá s tím, že ho někdo bude šmírovat
Takže se tam scházejí exhibicionisti i voyaeři

teď jsem to chtěl napsat, že ač nepražák, tohle místo znám, ale nikdy jsem tam nebyl, jenom z diskuzí. :mrgreen: Prý to tam občas zvořou traktorem, aby se tam nedalo na to dotyčné místo zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.9.19 22:00
@Božislava píše:

božka, co by člověk pro dobrý šoust neudělal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.9.19 22:02
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, pokud by chtěl, tak by něco vymyslel, hotel, penzion snad napadne každého a penzion, hotel jsou v každém i menším městě, ono to není nic světoborného, kde jinde bys to chtěla dělat? Já v autě ne, tam jsem naposledy kouřila ptáka jednomu chlápkovi a už je to pár let.

a jak to dopadlo? Polknutí v pořádku, nebo ses zakuckala? :mrgreen: To by byl průser, protože to by bylo až na skle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 22:03
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, pokud by chtěl, tak by něco vymyslel, hotel, penzion snad napadne každého a penzion, hotel jsou v každém i menším městě, ono to není nic světoborného, kde jinde bys to chtěla dělat? Já v autě ne, tam jsem naposledy kouřila ptáka jednomu chlápkovi a už je to pár let.

On nechce. Hledá výmluvy. Já vím, že penzion a pension, ale tam je třeba se prokázat občankou, ne? Jsem na něho naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
@Božislava píše:

Boži, nekecej, beztak by sis taky ráda šuk. la někde na mezi za Severkou, mimochodem, byla jsi tam dnes na rajské?

• Citovat
  • Upravit
589
@opozice píše:
teď jsem to chtěl napsat, že ač nepražák, tohle místo znám, ale nikdy jsem tam nebyl, jenom z diskuzí. :mrgreen: Prý to tam občas zvořou traktorem, aby se tam nedalo na to dotyčné místo zajet.

Sodoma Gomora s traktorem nebo bez :lol: :lol: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 22:06

My měli nějakou smůlu na „šmíráky“ všude. Až se jednou ztratím uprostřed Sibiře, prostě začnu masturbovat a zaručeně se tam do minuty někdo objeví. S milencem jsme si vždycky našli místo, kam lidská noha 5 let nevkročila, ale jak jsme začali, objevila se rodinka na houbách, ztracený keškař nebo jednou rovnou zájezd německých turistů :cert: (To jsme aspoň byli v autě a měli zadýchaný okýnka :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
26.9.19 22:06
@Anonymní píše:
On nechce. Hledá výmluvy. Já vím, že penzion a pension, ale tam je třeba se prokázat občankou, ne? Jsem na něho naštvaná.

Ano, někde jim ale na jeden pokoj stačí jedna občanka a to je takový problém? Oni nebudou Tvým blízkým podávat hlášení, že tam a tam jsi ubytovaná nebo čeho se bojíš? Já to nechápu. No a pokud hledá výmluvy a kličkuje jak zajíc v poli, tak bych se na to vykašlala.

• Citovat
  • Upravit
28075
26.9.19 22:07
@Anonymní píše:
My měli nějakou smůlu na „šmíráky“ všude. Až se jednou ztratím uprostřed Sibiře, prostě začnu masturbovat a zaručeně se tam do minuty někdo objeví. S milencem jsme si vždycky našli místo, kam lidská noha 5 let nevkročila, ale jak jsme začali, objevila se rodinka na houbách, ztracený keškař nebo jednou rovnou zájezd německých turistů :cert: (To jsme aspoň byli v autě a měli zadýchaný okýnka :mrgreen: )

zadýchaný okýnka??? To muselo pršet, nebo co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
26.9.19 22:07
@Klopotkova píše:
Boži, nekecej, beztak by sis taky ráda šuk. la někde na mezi za Severkou, mimochodem, byla jsi tam dnes na rajské?

ne. Dnes byla růžičková kapusta - domací strava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.9.19 22:08
@Anonymní píše:

píšeš, že jste z většího města a proč jedete do menšího? To jako na půl cesty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.9.19 22:08
@Anonymní píše:
My měli nějakou smůlu na „šmíráky“ všude. Až se jednou ztratím uprostřed Sibiře, prostě začnu masturbovat a zaručeně se tam do minuty někdo objeví. S milencem jsme si vždycky našli místo, kam lidská noha 5 let nevkročila, ale jak jsme začali, objevila se rodinka na houbách, ztracený keškař nebo jednou rovnou zájezd německých turistů :cert: (To jsme aspoň byli v autě a měli zadýchaný okýnka :mrgreen: )

Mně se stalo jako mladé po diskotéce v parku na lavičce, když jsem zrovna měla orgasmus, jak stará babka venčila psa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky