Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusJá na to koukala na youtube- že se to dá prodloužit,pěkně- no pojedu se na ně kouknout do Babyparku(snad je budou mít
) ale asi je vezmu,díky za zkušenosti ještě mě napadá- ty máš taky holčičku- jakou máš barvu???Nemáš nějakou fotku
Díky ![]()
Mám růžovej, ale ještě se mi líbil i žlutej. Jenže prodavačka říkala, že se na to chytaj brouci a mušky, tak zvítězila růžová.
Díky- mám taky ráda žlutou,ale vzhledem k tomu,že jsem si koupila asi před půl rokem sporťák Brio Go žlutej- a hned se rozbil,tak mě ta žlutá teď nějak nechává klidnou- mouchy nevím,slyším od každýho,go jsem měla 3 dny v zimě,tak to nelítaly ![]()
Růžová je favorit,pak jsem ještě někde viděla fotku bílého- ale ten prý v Babyparku nemají
No musím se tam vypravit!Hele Deri a co madlo- dáváš tam nějaké nebo jezdíš úplně bez madla
Díky ![]()
Tak bílou v Itošce nemají, jinak bych šla určitě do ní.!!
Madlo nedávám ani nevím, jestli jde nějaké koupit?? Ikdyž mi přijde, že tam malé ani nechybí.
http://www.modrykonik.cz/…cik-bugaboo/?…
Tady na té diskusi to řešili,je fakt krásnej- mě tak napadlo,že se vlastně dá pak dokoupit už jenom ta stříška,takže asi vezmu růžový a pak až ji budou někdy mít,tak dokoupím bílou!Teda jestli to Bee plus vůbec budou mít skladem,8 týdnů fakt čekat nemůžu,to už by bylo po dovolené a se sporťákem do letadla nejdu ![]()
Madlo jsem zapoměla- to tam na tý diskusi taky píšou- dávají Chicco Multiway madlo- ale moc jim to nedrží,tak nevím,asi bychom to dali i bez něj,ještě jsem našla tohle-ale to by byl fakt cirkus
![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
enny - to bílé Bee + je limitovaná edice, která se neprodává na webu ani u nás ani v zahraničí ( alespoň jsem to tak někde četla). A bílá stříška není, jen si můžeš koupit bílou vložku do kočárku, ale to není ono.
Mě se taky ten bílý moc líbí ![]()
Enny - koukám, že jsi se už rozhodla… na madlo se vykašli! teď se ti možná zdá, že ho potřebuješ, ale děti jsou vynalézavé, bude se držet postraně tyček a do budoucna je madlo na nic, chtějí sami lézt do kočárku.. jen překáží při skládání, všude se válí - zvlášť to chicco madlo.. (měla jsem ho na zappa.. )
ber růžovou, po bílém kočárku bych těda netoužila
s našim špindírou ![]()
v babyparku ho nemají?
Eny, naše malá madlo fakt nepotřebuje, drží se po stranách. Tak to mě mrzí, že ta bílá je jen limitka, šla bych do ní hned. Já právě přemýšlím, že taky dokoupím ještě nějakou jinou barvu stříšky, protože mám i cameleon růžovej a ty kočárky jsou skoro stejné. Akorát se mi nedaří připevnit na bee slunečník, poradí někdo jak na to??? mám slunečník origoš ke cameleonu.
Holky díky- teď už se jen vypravit do Babyparku- musím ho nejdřív vidět
![]()
Beru růžovou,bílou možná časem přikoupím!Deri co červená sříška,ta je taky hezká,ne,já bychse teda nebála ani tý žlutý ![]()
Na madlo teda kašlu,máte více zkušeností,tak si nechám poradit! ![]()
Mně se nějak červená nelíbí, to raději tu žlutou
Tak pak dej vědět, jak jsi pořídila!
Jasně Deri,jen co se donutím dojet do Babyparku- zatím jsme na zahradě,tak nám kočárek nechybí,ale nikam nemůžeme bez něj dojít,tak tam brzy vyrazím! ![]()
Ještě mě napadlo,máš k němu i tu letní stříšku??? ![]()
Jo a mě se ten červenej taky nelíbil,ale na té diskusi,jak jsem dávala odkaz,tak o pár stráne dál byl červený s krásnou holčičkou a moc pěkný,ale růžový je hezčí a žlutý je taky supr,stejně se ním nejezdí do lesa a na pole a ve městě určitě není tolik hmyzu…Kdyby se mi to Brio Go nerozbilo,tak bych taky měla žlutý kočárek(úplně stejný odstín jako mám Bugaboo)!!! ![]()
aj mne sa páči ružový,ale ja mám chlapa,tak som zobrala žltý…pekná farba tá žltá,taká neprehliadnuteľná..a muchy sa na ňu vobec nelepia.
a tú letnú striešku určite zober,to je super vec
Andy díky- dá se říct,že jsem na 100% rozhodnutá- snad mě na živo nezklame
Určitě ne,je úžasný
![]()