Kde sehnat bugaboo bee plus?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jejka
7.9.10 21:27

velikost Bee

Holky prosím poraďte, prodala jsem sporťák (měli jsme Casual S4 a pak Jané Nomad, protože nás synek byl trošku větší a do S4 se nevešel … a navíc S4 se nevešla do mého nového auta) … pak přišel Nomad, sice veliký a poostorný pro dítě a docela spokojenost, jen na bruslích to nešlo a do terénu jen těžko. Máme i golfky (na dovču a do nákupních center) CasualPlay Downtown, jsem s nimi spokojená, jsou prostorné a skladné, lehké … ale chtěla bych změnu … chci oba kočárky prodat a koupit odpružené lehké golfky či sporťáček a líbí se mi Bugaboo BEE. Jen nikde nemohu najít, jak je veliký a netuším, zdali se mi tam to naše 2leté dítko vejde .. prosím napište mi, jak je veliký sedák a opěrka .. nechci kupovat něco, co u nás v UL nemají nikde ke shlédnutí a do Prahy se mi kvůli tomu nechce. Děkuju mocinky předem, Věrka :-D

• Citovat
  • Upravit
lenka1111
8.9.10 23:48

bee plus

ahoj,chcem sa spytat ci nahodou nemas problem s bee plus. preverujem,ci to robi len mne a mozem ho poslat na reklamaciu alebo to robi kazde plusko. ked zrychlim predne kolieska naberu neskutocnu rychlost otacania a totalne sa trasu, znemoznuju normlanu jazdu a tak musim kociarik nadvyhnut na zadne kolieska aby sa predne upokojili apokracovat dalej. s kociarikom sa neda ani podbehnut,lebo robi presne to iste a to hovorim o rovnom terene nie o kockach :-( , robi to aj niekomu dalsiemu? dakuuejjjemmm

• Citovat
  • Upravit
13672
9.9.10 07:15

Ahoj- hele máš to napsané v návodě,že golfky Bee plus nejsou v žádném případě určené k běhání- nicméně já jsem s nimi párkrát ,,popoběhla" kolečka se sice rozkmitaly , ale v pohodě se doběhnout dalo- a to třeba i fakt kus( třeba na vlak a tak)- takže podle mě je to normální :-? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka1111
11.9.10 11:51

no to mi je jasne,ze nie je na behanie, ja som ho kupila na bezne pouzivanie, ale aby som nemohla zrychlit krok napr na prechode, lebo sa zacnu nenormalne krutit a natriasaju totalne kociarik,cize musim nadvyhnut na zadne kolieska, no na kociarik za 600 eur mi to pride nenormalne, nakolko som mala obycajne bee a to nerobilo a to som s nim kde tu behala ked napr zacalo prsat, s pluskom sa to neda. ked si pozries video na stare bee na youtube.com, tak tam chlapi s nimi behaju a nerobi im to , s pluskom sa neda rychlejsie kracat!! cize podla mna je divny

• Citovat
  • Upravit
lenka4535
2.10.10 21:45

toto robia kolieska

• Citovat
  • Upravit
42
28.11.10 10:27

Prosím Vás holky,které máte Bee,jaký do něj máte fusak?Myslíte,že na zimu stačí origo BGB nebo se Vám také zdá slaboučký?Mám ještě fusak od Elodie Details,tak jsem myslela,že bych dala do fusaku BGB ještě ten,nebo je to moc?Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.1.11 22:46

nevim, jestli neni moc pozde, ale ten bee plus jsem nasla novy na MMB http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a pani je tedy ma levnejsi nez v babyparku. Myslim, ze je odnekud dovazi, ale poskytuje standardni zaruku dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.2.11 18:35

někde jsem četla že prý snad jsou jinak široká než jsou nájezdy pro kočárky- prosím poraďte kdo je máte je to tak? uvažuji o koupi bugaboo bee plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.11 19:22

my bugaboo bee plus máme a normálně na nájezdech jezdíme. Spíš je problém, že je nájezd ze dvou prken a mezi nimi je občas mezera přesně na kolečko :-o( … ale dáváme pozor a zatím jsem se nezasekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.2.11 19:26
Jejka píše:
my bugaboo bee plus máme a normálně na nájezdech jezdíme. Spíš je problém, že je nájezd ze dvou prken a mezi nimi je občas mezera přesně na kolečko :-o( … ale dáváme pozor a zatím jsem se nezasekli.

mohla byste to prosím upřesnit? nechápu ten dovětek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.11 19:56
smudlinky píše:
Jejka píše:
mohla byste to prosím upřesnit? nechápu ten dovětek :-(

aha pardon :-) no myslela jsem to tak, že každá strana je spojená dvěma prkny, ale je mezi nimi škvírka cca 3 - 5 cm. Pak je mezera na nohy, abyste mohla po těch schodech a na druhé straně zase ty dvě spojená prkna s mezerou. Kočárek je sice úzký, ale zatím se mi nikde nestalo, že bych nevyjela.
Jen jsem si všimla, že kolečka jsou docela úzká a mohla by se zaseknout v té mezeře mezi spojenými prkny (nebo laťkami), které tvoří levou nebo pravou stranu.
Snad je to srozumitelnější, jinak to nakreslím a pošlu do e-mailu obrázek. Je možné, že jsou někde nájezdy jen z jednoho prkna na každé straně, já zažila i dvě na každé straně s mezerou. Člověk jen musí dávat větší pozor, ale dá se to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.11 20:10

nakreslila jsem to dle možností … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.2.11 20:20

děkuji za obrázek i vysvětlení. Naštěstí myslím, že jsme se s tím u nás nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí