Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat, kde bych mohla objednat tyto golfky, u nás jsem je našla jen v Babyparku, ale čeká se na ně 6-8týdnů. Je to vylepšená verze od Bugaboo bee.
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plusahoj,zatiaľ len v babyparku,aj ja ho mám odtiaľ.alebo potom môžeš ísť pre neho do wiedne do babyone,ale treba ho najprv objednať cez ich stránku.potom posielajú cez net ešte babycare.nl a babytrader.eu.
Děkuju, já si ho dneska objednala v Itálii, příští čtvrtek bych ho měla mít.
Zatím ho mají jen v babyparku, ale přišly jim snad jen dva kusy, viděla jsem je tam i naživo, ale byly hned pryč…takže je možné ho jen objednat a čeká se na něj ![]()
ahoj derida podarilo sa ti pozhanat bee plus, odkial si ho prosim objednavala,lebo vsade je na objednavku a dost dlho s caka,dakujem
Holky na Zlicin do Babyparku zase Bee Plus prisly!!
Ale nevim kolik kusu a jak dlouho tam vydrzi ![]()
ahoj uz mas bee plus, odkial z talianska si ho objednavala? dakujeemm
Ahoj všechny maminky, v Babyparku ho v Brně mají běžně, jen se chci zeptat, kde ho mají nejlevnější. Za kolik jste ho objednali ve Vídni a v Itálii? Díky moc za rady. Victoria
Holky co máte Bee plus- jste spokojené???Jak se vám s ní jezdí,váží vážně 7 kg,jak je velká sedačka???Díky
Vážně nad ním uvažuji ![]()
Dobry den,
ziju v Anglii a mam moznost Vam tento kocarek sehnat v jakkekoliv barve za cenu 15 900 Kc i s dopravou, doba dodani je max. 14 dni od zaplaceni.
Jsem registrovana na Mimibazaru pod ID 121828, velmi spolehliva.
Upozornuji, ze prijimam objednavky az od 10. 7., jelikoz odjizdim na dovolenou. Marie
No to se asi moc nevyplatí, když tady stojí 15.375. Navíc jak známo, tak obchody tady reklamace na Bugaboo zakoupené jinde neberou či pouze za poplatek. Ale každý se může rozhodnout dle svého uvážení, že:-)
ahoj, tak já za něj v Itošce dala 600 euro. Jsem s ním spokojená, malá mi v něj hezky spí a na ovládání je fakt super. Já mám i chameleon, ale ona prostě nemá ráda polohování celé sedačky
Jo a taky se super skládá a je lehounkej,
Díky- to jsem chtěla slyšet
Já mám Mutsy 4 rider- toho času v opravě(poškozen při přepravě)- myslíš,že Bee plus je dobrý třeba do letadla a k moři??? ![]()
určitě!! Já měla dřív na malého zappky, to je super cestovní kočárek, ale už pro starší děti, protože se nedá polohovat. Bugaboo mi plně vyhovuje, zatím jsem na něm nenašla chybu(vlastně jediná věc, mohl být delší sedák). Ale super vychytali ted to nové bee plus, vlastně můžeš prodloužit tu zádovou část, takže dítě jak poroste, tak nebude mít hlavu v boudě.