Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je to asi blbý dotaz, ale před rokem jsem viděla prodávat někde v supermarketu v ovoci takové mini banány - malá odrůda normálních žlutých banánů, byly velké cca 10 cm, možná míň. Nemáte náhodou tip, kde bych je mohla v současné době v Praze sehnat? Je to recese pro kamaráda, jde o sázku…
Díky moc za případné tipy ![]()
U nás na malém městě je občas mívají v síti AHOLD albert hypernova tak jukni tam.A at seženeš.
Giny, jestli ty jsi neviděla tu reklamu s velkýma melounama a malým banánkem? :--)))))))))))))))
Claudie…nezlob ![]()
Holky, jste zlatý, Fruit de France - to je dobrý nápad, zkusím se juknout, jestli nemají webovku, abych si to u nich ověřila. Vzpomněla jsem si, že jsem je loni viděla v Tescu. Jenže potřebuju je příští týden, a bojím se, že je v těch hypermaketech zrovna mít nemusí.
Kámoš totiž na mě vyrukoval s jednou sázkou, já jí prohrála, a chtěl se v:,–(it o krabici banánků v čokoládě. Jenže on je takový srandista, tak mě napadlo, že mu nepřivezu to, co očekává, ale koupím právě ty mini banánky a do krabice kolem nich dám nějaké malé tabulkové čokoládky. Takže bude mít banánky v čokoládě a nemůže říct ani slovo ![]()
občas jsem je také vídala u „lepší“ zeleniny a ovoce, v poslední dobou u vietnamců - např. na Francouzské, nebo v Jindřišské…
V
Ahojky,
já je viděla v bioobchodě Albio v Truhlářské. Mají webovky, dalo by se tam zavolat, jestli je mají.
Petra