Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Z internetu se to da jeste v pohode stihnout, pokud maji skladem.
Proč bys nestihla? Ráno nějaký vyber, pro jistotu zavolej, jak jsou na tom s expedicí a zítra ho v pohodě můžeš mít doma.
Mini grily jsou nazavané taky jako stolní grily… mrkni třeba na heureku. Dá se dobře grilovat i na balkoně v paneláku, pokud nemáš 1×1 metr
Ahoj, prosím o radu. Potřebovala bych nějaký malý stolní gril, jednoduchý na ovládání. Potřebuji to jako dárek pro tchána (75 let). Koukala jsem se tady https://www.alza.cz/…18857414.htm ale moc se v tomhle nevyznám. Máte prosím někdo nějakou zkušenost, který by byl vhodný? Jde jen o to aby si mohl jednou za čas ogrilovat nějaké masíčko. Moc děkuji za odpovědi a rady.
"@JanaaaS
Myslíš jako elektrický?
Tak to mám zkušenost takovou, že nejlepší byl kámen
Líp se to udžuje, aspoň tedy mě, měla jsem i klasický s roštem a údržba šílená.. ![]()
Anonym - dárek pro přítele
Potřebuji sehnat narychlo mini gril, něco jako na přiložených obrázcích. Z internetu už to do Vánoc nestihnu, tak asi budu muset do kamenných obchodů. Napadá vás nějaký, kde by to mohli mít? Ne konkrétní, spíš jesti jste to v nějakým typu obchodů viděly…no a nebo nějaký velký obchoďák, kde to mají.
Děkuji.