Kde sehnat prostředky k podnikání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
To souhlas, je to pěkné oblečení z Anglie, jen je slisované, proto je levné
Vše si peru a žehlím.
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Já mám zboží pytel 40kg za 1200,–
To je hezké, ale důležitá je kvalita, takže spíš záleží na tom, kolik na takovém pytli vyděláš a za jak dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás na malým městě je taky spoustu sekáčů, vyrojili se teď jako houby po dešti. A prosperujou jen ty, kde se nenabízí jen hadry, ale taky hračky, knížky, kočárky atd.. hadry jako takové se podle mě už ani nevyplatí, dyť dneska se dají pořídit nové za pakatel… jsem je tuhle z nudy obrážela a na ty ceny jsem fakt koukala
koupila jednu mikinu za 70 Kč a malej ji měl dvakrát na sobě a rozbil se zip ![]()
Holky to tady jistě nemyslí špatně, ale z tvého psaní je prostě vidět, že to do detailů promyšlené nemáš
pak bys neřešila věci jako kde vzít na první nájem ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Nepotřebovala jsem povyšování ani tohle, ale radu, kde sehnat finance a třeba nějakou zkušenost. Ráda bych viděla second hand kde je oblečení za 50.000,– v ČB teda nikde. Vše mám, regály mám, ramínka mám, hadry mám. Takovéhle drobnosti mám.
No tak co zajít do banky a zeptat se na úvěr? K nebankovním institucím bych rozhodně nedoporučovala chodit, a když nenajdeš peníze v rodině, tak zbývá jen ta banka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, to jo no
Já přemýšlím…kde splašit tak 15.000 bych ted potrebovala. jinak nejake finance mám.
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Nepotřebovala jsem povyšování ani tohle, ale radu, kde sehnat finance a třeba nějakou zkušenost. Ráda bych viděla second hand kde je oblečení za 50.000,– v ČB teda nikde. Vše mám, regály mám, ramínka mám, hadry mám. Takovéhle drobnosti mám.
tohle není povyšování, to je rada od někoho kdo tím prošel. vystavíš zboží, lidi ho projdou a za dva-tři dny se budou ptát po novém.
- Citovat
- Upravit
@madi píše:
U nás na malým městě je taky spoustu sekáčů, vyrojili se teď jako houby po dešti. A prosperujou jen ty, kde se nenabízí jen hadry, ale taky hračky, knížky, kočárky atd.. hadry jako takové se podle mě už ani nevyplatí, dyť dneska se dají pořídit nové za pakatel… jsem je tuhle z nudy obrážela a na ty ceny jsem fakt koukala![]()
koupila jednu mikinu za 70 Kč a malej ji měl dvakrát na sobě a rozbil se zip
Holky to tady jistě nemyslí špatně, ale z tvého psaní je prostě vidět, že to do detailů promyšlené nemáš
pak bys neřešila věci jako kde vzít na první nájem
Já mám v plánu mít vše, nejen oblečení a hlavně chci brát do komise, nosí sem spousta maminek. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko máš třeba promyšlené z čeho bude vycházet cena 1 ks na prodej? jak budeš cenit?
- Citovat
- Upravit
@madi píše:
U nás na malým městě je taky spoustu sekáčů, vyrojili se teď jako houby po dešti. A prosperujou jen ty, kde se nenabízí jen hadry, ale taky hračky, knížky, kočárky atd.. hadry jako takové se podle mě už ani nevyplatí, dyť dneska se dají pořídit nové za pakatel… jsem je tuhle z nudy obrážela a na ty ceny jsem fakt koukala![]()
koupila jednu mikinu za 70 Kč a malej ji měl dvakrát na sobě a rozbil se zip
pak bys neřešila věci jako kde vzít na první nájem
Přesně tak… vedle nás byl jednu dobu taky sekáč… oblečení sice za pár kaček, ale nic extra… prostě cena odpovídající kvalitě… když byl nějaký lepší kousek, tak se prodal, ostatní tam viselo celou dobu… po pár měsících skončil… ty sekáčky a bazary, které prosperují, tak prodávají jen zánovní věci v nejvyšší kvalitě, včetně značkových hraček a dalších potřeb pro děti, a taky i hodně nových věcí (outlet)… ale tam jsou i jiné ceny už při nákupu… i když si to jedna paní vozívá sama přímo z Anglie (a hodně věcí kupuje na aukcích)… aspoň tady u nás se klidně prodají ty dražší věci, ale obyčejné nic moc zůstávají, i kdyby byly za dvacku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka píše:
Zakladatelko máš třeba promyšlené z čeho bude vycházet cena 1 ks na prodej? jak budeš cenit?
Nooo, já procházím sekáče a okukuju jak to mají ostatní, abych to své měla lepší
a vím tak ty ceny jak se pohybují… hezčí kalhoty 70,–, horší 50,–, tepláčky třeba 40,–, ceny v tomhle rozmezí, aby to nebyli nějaké pálky 150,– a víc ![]()
- Citovat
- Upravit
@sophinka píše:
jistě že bylopytel vyjde na 5-8 tisíc (25 kg) a pokud začíná musí mít zboží…
to myslíš,ale cream jakost ne 1. nebo 2. jakost.
http://momik.mimishop.cz/
koukni sem a podívej se jak se přibližně pohybují ceny balíků a jaká je to kvalita.chtěla jsem to také zkusit,ale jak jsem počítala ty finance, tak to abych měla fakt dopředu rezervu(u mě možná skoro 100 000) bohužel i vybavení(nábytek) něco stojí. ale uvidím, třeba časem, u mě by to bylo fajn, já bohužel sháním těžko práci a tohle by mě fakt i bavilo,ale blokují mě finance
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero já sháněla na jaře čepici… všude v obchodech už měli letní věci a malej ještě potřeboval něco teplejšího - v sekáči jsem našli jednu ucházející za 80 Kč a to na ní ještě bylo dost vidět, že je jetá!! Pak jsem zašla celkem omylem do jednoho dětského s novým zbožím, kam nechodím, páč mám zafixováno, že je to drahý a ejhle, asi deset modelů za 105 Kč. Takže tak
Podle mě jenom na oblečení se nevydělá.. pokud ho chceš prodat, musíš mít dobrý ceny a tam zas není takovej prostor pro slušnou provizi. Zvlášť novej sekáč
Máme tu třeba ještě jeden, fakt pěknej, ale jen oblečení na miminka
na větší děti nic - vydržel asi dva měsíce ![]()
Mám ale jeden oblíbenej a tam se chodím dívat na hračky… už pár věcí tam odtud máme
a paní vozí zboží z Německa, jezdí si pro něj sama a sama si ho i vybírá
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Nooo, já procházím sekáče a okukuju jak to mají ostatní, abych to své měla lepší![]()
a vím tak ty ceny jak se pohybují… hezčí kalhoty 70,–, horší 50,–, tepláčky třeba 40,–, ceny v tomhle rozmezí, aby to nebyli nějaké pálky 150,– a víc
- Citovat
- Upravit
@sophinka píše:aha, takže nebudeš započítávat cenu zboží, plus nájem, plus odpaní zboží a plus nějaký zisk. prostě střelíš cenu
„Odpaní zboží“ nevím co je
Takže když pytel stojí 40kg - 1200,– tak si budu každý kousek rozpočítávat?
- Citovat
- Upravit
jistě a pak je otázka kolik z něj prodáš
a za kolik…