Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Muzete mi prosim poradit, kde bych v Praze mohla sehnat takove ty drevene tycky k nanukum??? Nejde mi o to shromazdovat jiz pouzivane tycky, chtela bych koupit balicek novych - rada bych upekla placicky a dala je prave na ty tycky, abysme mely doma zase malou zmenu
, dcerce by se to urcite libilo…
A zaroven bych se chtela zeptat, kde by se daly sehnat takove ty kornouty ke zmrzline, ktere stoji (maji rovny spodek). Opet mam prima recept na testo do kornoutu a mohla by to byt prima vec na detskou oslavu a tak…
No, jak tak na to koukam, potrebovala bych nejakeho znameho cukrare - zmrzlinare, ktery by mi neco prodal ze svych zasob…
Prosim poradte!!!!
Diky
Hromix
Ahoj Hromix,
ty kelimky meli urcite pres leto v Kauflandu u zmrzlin. Jak ted, nevim. Ale myslim, ze te castecne napadlo reseni samotnou - proc se nezeptat v nejake male cukrarnicce? Treba budou mit a kdyz nebudou, treba ochotne a za rozumnou cenu objednaji.
Ahoj, v jedne nejblizsi jsem se ptala, nemaji a nejsou ochotni sehnat… ale jestli to jinak nepujde, tak asi obejdu vsechny cukrarny v Praze
.
Jo a ty kornouty v Kauflandu - to byly ty z oplatky??? Ja jen, aby to nebyly nejake plastove, ty bych do trouby tezko dala ![]()
Pa
Hromix
V Makru by to neměli? Mají tam různé prkotinky pro živnostníky…
Ahoj, Markéta
Kornouty jsem viděla teď v Kauflandu,ale nevím,jestli byly špičatý nebo rovný…