Kde sehnat v Praze...

2185
13.11.06 19:56

Kde sehnat v Praze...

Ahoj holky.
Muzete mi prosim poradit, kde bych v Praze mohla sehnat takove ty drevene tycky k nanukum??? Nejde mi o to shromazdovat jiz pouzivane tycky, chtela bych koupit balicek novych - rada bych upekla placicky a dala je prave na ty tycky, abysme mely doma zase malou zmenu :-), dcerce by se to urcite libilo…
A zaroven bych se chtela zeptat, kde by se daly sehnat takove ty kornouty ke zmrzline, ktere stoji (maji rovny spodek). Opet mam prima recept na testo do kornoutu a mohla by to byt prima vec na detskou oslavu a tak…

No, jak tak na to koukam, potrebovala bych nejakeho znameho cukrare - zmrzlinare, ktery by mi neco prodal ze svych zasob…

Prosim poradte!!!!

Diky

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2964
13.11.06 22:29

Ahoj Hromix,
ty kelimky meli urcite pres leto v Kauflandu u zmrzlin. Jak ted, nevim. Ale myslim, ze te castecne napadlo reseni samotnou - proc se nezeptat v nejake male cukrarnicce? Treba budou mit a kdyz nebudou, treba ochotne a za rozumnou cenu objednaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.11.06 22:35

Ahoj, v jedne nejblizsi jsem se ptala, nemaji a nejsou ochotni sehnat… ale jestli to jinak nepujde, tak asi obejdu vsechny cukrarny v Praze :-)).

Jo a ty kornouty v Kauflandu - to byly ty z oplatky??? Ja jen, aby to nebyly nejake plastove, ty bych do trouby tezko dala :-)

Pa

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
13.11.06 22:46

V Makru by to neměli? Mají tam různé prkotinky pro živnostníky…
Ahoj, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
14.11.06 08:42

Kornouty jsem viděla teď v Kauflandu,ale nevím,jestli byly špičatý nebo rovný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
14.11.06 11:57

Bezva, diky, zkusim Makro a Kaufland :-)

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová