Nove jmena v kalendari?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
8.11.06 13:39

Nove jmena v kalendari?

Ahojte maminy,
nezistovali ste nahodou niektora ako je potrebne postupovat, ak chcete dat navrh na vklad mena do ceskeho kalendara ktore tam este nie je? Napr. meno Sofia (napadlo ma iba kao priklad, preoze som dnes stretla 3 male Sofnky :wink:) Je v CR naozaj velmi caste, no v ceskom kalendari este nie je.
Viem ze sa tym zaobera PhDr. Miroslava Knappova, CSc. Mam na nu aj telefon :) no nemozem sa tam dovolat :( Kontakt: tel.: 02/71733481
Kto rozhoduje o tom ake mena pribudnu?

Moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
8.11.06 14:05

Ahoj,

mame taky Sophinku (a to jsem si myslela jak budem originalni) a obavam se, ze bude slavit svatek na Zofii (cska obdoba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
8.11.06 14:11

Ayrin… a nemáš špatné číslo? mám pocit, že od doby, kdy se měnily předvolby, už Praha nezačíná na 02…Nebo ano, co Pražandy?

Sofie se mi taky moc líbí, lae poslední dobou se s nimi rozrhl pytel---jako ostatně se všemi jmény, která se mi líbí://
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.11.06 14:34

My nemame jmeno v kalendari ani jedna :D Ovsem nas tatka je v nem hned dvakrat - takze se s nama hezky deli a svatek slavime vsichni najednou :) Mame takove druhe vanoce ;)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
8.11.06 14:46

Ayrin - toto je podle Zlatých stránek nové číslo: 271 733 481

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
9.11.06 12:05

Jojo tohle je jeji cislo ,mluvila jsem s ni vloni. Nicmene nevim jestli ona rozhoduje o zapisu novych jmen do kalendare. Povoluje jmena ale o zapisu nic nevim a myslim ze nic takoveho neni…prece jen dnu je malo a novych jmen dost hodne…

My mame Ria a svatek jsme mu udelali na zalozeni Ria de Janeira.Tak se nech isnpirovat a svatek ji treba losuj kazdy rok jinak :-D

papa nat + rio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.11.06 21:04

To jsem koukala jak puk, že v českém kalendáři není ani Lída . A to jsem si vždycky myslela, že Lidka, Liduška… je české až dost. Ani Lidmila tam není, jen Ludmila, což se dřív považovalo za zastaralé… Taky my mě zajímalo, jak to tam „docpat“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.11.06 08:34

To Elinda: Lída, Lidka=Ludmila. Nic jiného tam ani nevykoukáš :wink: Měli jsme jednu ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.07 20:37

A Lydia :) /myslim ze je s tvrdym y/ Vola sa tak manzelova mama a aj napriek tomu si nie som ista :D
V slovenskom kalendari Lydia je. Tak Lida by mohla slavit aj na Lydiu nie…

• Citovat
  • Upravit
57
6.12.14 09:14
@Biny píše:
Ayrin - toto je podle Zlatých stránek nové číslo: 271 733 píše: Více

Zlaté stránky - Jak jednoduché, chválím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...