Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky! Moc prosím o radu, kde se dá v Praze sehnat nástavec na WC, který se dává ze shora . Všude jsem našla jen ty, které se vkládají podprkýnko, a to na náš záchod nejde, jelikož nám pak nejde sklopit to zvednuté prkýnko zpět.
Nejlépe bych chtěla takové to polstrované měkké, které pasuje snad na všechny mísy. I když nesedí úplně přesně, je aspoň pohodlné. Mates ho má u babičky, jenže ta si vůbec nemůže vzpomenout, kde ho koupila ![]()
Moc děkuji za rady. Může to být i e-obchod.
Meduza
Ahoj , koukni na www.duhovysvet.cz mají tam to měkké polstrované za 410Kč,ale vypadá moc pěkně , barevně .
![]()
Jinak na www.lafamilia.cz mají to klasické plastové za 45 Kč. Je to docela rozdíl..... ![]()
Díky moc Hromiku,
už jsem koukala na vše a taky mi to polstrované přijde dost drahé na to, že určitě nebude sedět úplně přesně. Asi nakonec zvolím nějakou zlatou střední cestu a koupím to za těch 155,–, ale asi na MMB, tam jsem ho našla ještě trochu levnější. Našla jsem tam i jiné, ale pořád se do toho bojím investovat, když to pak nebude sedět. Těch 150,– risknu.
Taky jsem z té ceny byla dost vykulená
Kdybych na něj někde tady v okolí narazila , určitě dám vědět.Teď vážně nevím,tento sortiment přece jen už pár let nepotřebujeme
a tak už to ani nemonitoruji.Ikdyž dnes jsem viděla za výlohou ,shodou okolností,takové pěkné s medvídkem Pú,ale nevím zda to nebylo to pod prkénko.Zjistím a ozvu se.
Ahoj,
takove to uplne obyc plastova redukce na WC se da sehnat v Hornbachu a podobnych „hobby marketech“ - stoji okolo 67Kc. Ale pozor! Jde na:,–(it pouze na plastova prkynka!!! My mame drevene a manzel musel tu redukci malinko upravit… A stejne nesedi uplne pevne ![]()
Eliska
Ahoj,tak všechna malá prkénka na které jsem tu narazila byla vážně jen pod prkénko a nebo to klasické za pár korun.My jsme ho měli a vyhovovalo.
Ještě mě napadlo zkusit „steré“ obchoďáky jako třeba Kotva nebo Bílá labuť,tam mají vcelku velký výběr.Tak držím palce.
Ahoj maminky,
tak s dětským prkýnkem neboli redukcí máme momentálně docela starosti:(
V obchodě jsem koupila takové to, co se dává shora, jenže ouha, doma samozřejmě nepasovalo:(
V obchodě mi to odmítli vyměnit, natož vrátit peníze, docela jsme se pohádali (jsem jinak celkem mírumilovný člověk, ale tam mě FAKT namíchli!), takže 90,– Kč v tahu.
Na naše prkýnko to bylo moc široký, manžel to zkoušel upravit, jenže to musel uřezat zespodu celý a teď to na tom plave:(
Nemáte prosím někdo nápad, jak to vyspravit, jestli neexistuje nějaká hmota, kterou se dá něco vymodelovat dle potřeby a pak přilepit?
(přidám ohledně toho s dovolením ještě dotaz na diskuzi Vyrob si sám)
Nebo co s tím? Poslala jsem na Duhový svět a LaFamilia dotazy ohledně měr, aby to příště případně sedělo, ale LaFamilia má vyprodáno a DS nevím.
Nemáte nějakou radu co s tím?
Nočník u nás zatím vůbec nehrozí:( (20měsíců) a WC vypadalo nadějněji.
Díky.
Ahoja,
tak jsem konečně ten nástavec na prkýnko koupila a jsem spokojená!!!Bylo dost levné a je tak chytře vymyšlené, že se zespodu upraví pomocí čtyř kolíčků (ty se dají strčit do různých dírek tak, aby prkýnko přesně sedlo). Prkýnko teď perfektně sedí na míse a ani se nehne ![]()
Je to tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
M.