Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jestli máte třeba nějakou městskou facebookovou skupinu, zkus tam nadhodit třeba společný sraz maminek s kočárky v nějakém parku na procházku či podobně. Jenom tím, že poznáš nové lidi budeš mít šanci najít někoho pro hlubší kamarádský vztah, který ti, a plně chápu, chybí.
Klidně tam i připiš: Zn. Introvertky vítány ![]()
Ahoj, odkud jsi, také bych ráda našla, také jsem introvert aktuálně na rodicaku s 10 měsíčním miminkem.
Hezký večer maminky. Jsem teď doma na rodičáku s dcerkou a i když mám s ní o zábavu postaráno, chybí mi kamarádky. Mám jich pár a vídám se s nimi fakt málo, některé přátelství od doby co jsem doma vyšuměly, a moc mi chybí nějaká kamarádka, která by byla ale opravdová, psaly bychom si, vídaly se často, ale ne jen kvůli dětem, ale zašly jsme třeba i jednou za čas na víno, na koncert, jely spolu na welness… To co mám já jsou spíš povrchní přátelství nebo jak to říct. Spíš než kamarádky jsou to známé, jednou za čas se sejdeme i s dětma, pokecáme, děti si pohrají a pak se zase třeba 2 měsíce nevidíme, nepíšeme si. Já mám navíc jeden velký problém a to je ten, že jsem introvert. Seznámit se třeba někde na hřišti je pro mě nemožné a stejně tam jsou maminky vždy minimálně po dvou a baví se jen spolu. Tak kde si tím pádem najít kamarádky? Existuje třeba nějaká seznamka pro maminky?