Kde si půjčit 15 tisíc na rodičovské dovolené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.2.14 20:28

kde si půjčit na RD ?

Dobrý večer, momentální situaci jsem dohnána k tomu, obrátit se na nekoho s půjčkou, potřebuji cca 15 tis Kč, proto se ptám, kde mi půjčí, když jsem na RD? máte nekdo zkušenosti? nechci číst komentáře typu, at si nepůjčuju, není východisko a nemám se na koho obrátit, tak mi prosím poradte, dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
9.2.14 20:29
@Anonymní píše:
Dobrý večer, momentální situaci jsem dohnána k tomu, obrátit se na nekoho s půjčkou, potřebuji cca 15 tis Kč, proto se ptám, kde mi půjčí, když jsem na RD? máte nekdo zkušenosti? nechci číst komentáře typu, at si nepůjčuju, není východisko a nemám se na koho obrátit, tak mi prosím poradte, dekuji

Tak neco dej do zastavarny. Pujčka je cesta do pekel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
9.2.14 20:30

Kontokorent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.2.14 20:31

Určitě pujčují i maminkám na rd..ale je to většinou lichva..pokud ti nic jiného nezbude..tak si uvědom že zaplatíš hodně navíc a když se zpozdíš se splátkou tak hned exekuce..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
9.2.14 20:33

Máš FB? jedna maminka si tam těd pujčila u nějaké společnosti dost peněz a prý je s tím spokojená..tak ti můžu dát na ni kontakt..

• Citovat
  • Upravit
4228
9.2.14 20:34

Kontokorent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
9.2.14 20:34

Zkuste se ve své bance zeptat na kontokorent, nebo kreditní kartu. Přeji hodně štěsti :kytka:

Příspěvek upraven 09.02.14 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
9.2.14 20:35

Na rd provident, proficredit, ferratum.. sama lichva :roll: nemuzes spis neco prodat? vse je lepsi nez pujcky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.2.14 20:45

Airbank

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 20:46

@Venetta a jak to tam prosím funguje? nemám u nich účet 8o

• Citovat
  • Upravit
25003
9.2.14 20:49

Záasdní otázka, budeš to mít z čeho splatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.2.14 20:52

Na jejich stránkách jen vyplníš formulář, pokud nemůžeš přímo na pobočku, tak za tebou přijede kurýr s potřebnými papíry. Ty musíš mít hlavně od sociálky potvrzený papír „výměru“ rodičáku - s aktuálním datumem. Oni to zpracují a budeš mít k této půjčce účet.
Snad jsem to napsala srozumitelně.
My měli za 20tis. splátku cca 430kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 20:54

A ten výměr? to musím na sociálku? nevíte jak se to přesne jmenuje?

• Citovat
  • Upravit
5761
9.2.14 20:57

Jo na sociálku. Nevím jak se to přesně jmenuje, ale je to ten papír, kde píšou, že ti přiznávají danou částku příspěvku a dokdy ten rodičák trvá. Normálně to vyrozumění myslím chodí poštou, měla bys ho mít doma, ale právě to musí být potvrzené pracovnicí na sociálce s datumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 20:59

Takže když ho nekde objevím, tam to nestačí, musela bych si tam nechat dát razítko, že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat