Kde si půjčit 15 tisíc na rodičovské dovolené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý večer, momentální situaci jsem dohnána k tomu, obrátit se na nekoho s půjčkou, potřebuji cca 15 tis Kč, proto se ptám, kde mi půjčí, když jsem na RD? máte nekdo zkušenosti? nechci číst komentáře typu, at si nepůjčuju, není východisko a nemám se na koho obrátit, tak mi prosím poradte, dekuji
Tak neco dej do zastavarny. Pujčka je cesta do pekel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě pujčují i maminkám na rd..ale je to většinou lichva..pokud ti nic jiného nezbude..tak si uvědom že zaplatíš hodně navíc a když se zpozdíš se splátkou tak hned exekuce..
- Citovat
- Upravit
Máš FB? jedna maminka si tam těd pujčila u nějaké společnosti dost peněz a prý je s tím spokojená..tak ti můžu dát na ni kontakt..
- Citovat
- Upravit
Zkuste se ve své bance zeptat na kontokorent, nebo kreditní kartu. Přeji hodně štěsti ![]()
Příspěvek upraven 09.02.14 v 20:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na rd provident, proficredit, ferratum.. sama lichva
nemuzes spis neco prodat? vse je lepsi nez pujcky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jejich stránkách jen vyplníš formulář, pokud nemůžeš přímo na pobočku, tak za tebou přijede kurýr s potřebnými papíry. Ty musíš mít hlavně od sociálky potvrzený papír „výměru“ rodičáku - s aktuálním datumem. Oni to zpracují a budeš mít k této půjčce účet.
Snad jsem to napsala srozumitelně.
My měli za 20tis. splátku cca 430kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ten výměr? to musím na sociálku? nevíte jak se to přesne jmenuje?
- Citovat
- Upravit
Jo na sociálku. Nevím jak se to přesně jmenuje, ale je to ten papír, kde píšou, že ti přiznávají danou částku příspěvku a dokdy ten rodičák trvá. Normálně to vyrozumění myslím chodí poštou, měla bys ho mít doma, ale právě to musí být potvrzené pracovnicí na sociálce s datumem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže když ho nekde objevím, tam to nestačí, musela bych si tam nechat dát razítko, že?
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer, momentální situaci jsem dohnána k tomu, obrátit se na nekoho s půjčkou, potřebuji cca 15 tis Kč, proto se ptám, kde mi půjčí, když jsem na RD? máte nekdo zkušenosti? nechci číst komentáře typu, at si nepůjčuju, není východisko a nemám se na koho obrátit, tak mi prosím poradte, dekuji