Nepřijde mi příspěvek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
8.2.14 08:04

Nepřijde mi příspěvek?

Ahojky maminy:-)včera mi přišla jako každý měsíc mateřská ale bez příspěvku na bydlení. Přitom mi chodili vždy dohromady na účet. Navíc včera nebyl nikdo na úřadě tak musím trnout do pondělí. Nemůže třeba přijít příspěvek i v jiný datum než mateřská? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
8.2.14 08:05

Pokud ti chodil dohromady tak je to divny. Treba ti ho zrusili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.2.14 08:12

@agápimu
A donesla jste v lednu potvrzeni o platbě nájmu a vyplněné ty papíry? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.2.14 08:13

@agápimu v lednu byly nové žádosti - byla jsi to vyřídit na úřadě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.14 08:17

Ano byla jsem tam 31.ledna a všechno bylo v pořádku. Proto to :nevim: nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.2.14 08:18
@agápimu píše:
Ano byla jsem tam 31.ledna a všechno bylo v pořádku. Proto to :nevim: nechápu

njn, tak to se není čemu divit, když to necháváš na poslední chvíli. Mají 30 dní na zpracování, přijde Ti to později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.2.14 08:25

@agápimu Moje babička si ho taky vyřizovala, a dostala ho na omezenou dobu…nezkončila ti třeba lhůta, po kterou se ten příspěvek vyplácí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.14 08:26

Vážně? To se mi dost ulevilo. Jen mi bylo divný že tam vždycky chodím takhle ke konci měsíce a vždy mi to chodilo dohromady. Jsem ted bohužel sama na mateřské tak je pro mě dost důležitý. Zoufalství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.2.14 08:27
@agápimu píše:
Vážně? To se mi dost ulevilo. Jen mi bylo divný že tam vždycky chodím takhle ke konci měsíce a vždy mi to chodilo dohromady. Jsem ted bohužel sama na mateřské tak je pro mě dost důležitý. Zoufalství ;)

znáš to, kdo pozdě, sám sobě.. jsou taky jen lidi. Choď tam dřív a máš po problému. Oni to musí zpracovat a to chvilku trvá. :think: Jinak si tam můžeš zavolat, ale vzhledem k datu podání bych čekala, že to pošlou kolem toho 20. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.14 08:42

Moc děkuji všem za reakce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
8.2.14 09:02

@agápimu - mají 2 výplatní termíny, podle toho, kdy dodáš tu žádost-takže ti zřejmě přijde až v tom druhém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
8.2.14 12:24

Pokud máš v pořádku všechny papíry, tak Ti přijde do konce měsíce..Mě se to taky někdy stává - a vždy v prvním měsíci, co se po 3 měsících obnovovaly žádosti - to je právě teď, obnovovali se v lednu a za leden se vyplácí v únoru..Mají sice více výplatních termínů, ale já tam VŽDY letím hned první týden v měsíci, abych to měla z krku, takže do 10. dne to mám určitě řádně podané - takže tím to taky vždy nebude ;)

Ale pokud jsi tam byla poslední den, tak je to pravděpodobnější, že to přijde později, taky jsem to tak slyšela, ale jak píšu, není to pravidlo.
Stačí tam zavolat a oni Ti řeknou, jestli máš žádost schválenou a jestli už odeslali peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat