Kde spí miminko přes den?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
28.4.11 13:40

ahoj, malá necelých 6 měsíců - přes den je v ohrádce, kde i dřív bez problémů usnula. ted jí ale vzbudí každý šramot. Proto když vidíme, že si šmudlá oči a zívá, odnáším jí do její postýlky do ložnice, kde má klid. Chvíli tam hejká, ale pak usne. Ale my spíš máme problém se spaním přes den co se délky týče. malá spí denně pouze 2× 1/2 hodiny a to i když si lehnu s ní 8-o
Ale jinak přes den v postýlce sama v místnosti, aby měla klid.
V kočáře na zahradě neusne, jen když jdeme na procházku, kde ale déle jak 40 minut nespí. Jinak houpáním a vozením v kočáře neuspávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.4.11 13:42

Od dvou měsíců do teď jedině v kočárku an balkoně, nedrncám, položím, odcházím. Do 2 min. většinou spí. V postýce řev jak když mu trhám nohu. Pak ještě usne na zádech v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.4.11 13:57
bertík28 píše:
Ahoj mamči
Chtěla by jsem se zeptat kde spí vaše mimi přes den a jak uspáváte. Hlavně maminky se 7 měsíčním mimi.
Mi usínáme na hrací dece a je to s příšerným řevem. Postýlka je u nás katastrofa. Nejde jí usnout i když je příšerně utahaná, takže klidně prořve hodinu.

Ahoj,tak dopoledne mi usíná doma v kárce, odpoledne spí 2× a to venku v kočáru.Večer kolikrát taky usíná v domácí kárce.Moje dítě neumí usnout samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.4.11 14:34

i přes den spí v postýlce, musím ji ale pokládat už spící nebo víceméně spící… uspávám chováním :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.4.11 20:14

Ahoj, tak nám je 7m a přes den malej spinká buď v kočárku (což ale poslední dobou trochu bojkotuje a vydrží jen tak půl hoďky) nebo si ho vezmu k sobě do postele nebo na sedačku a usne mi s dudlíkem v náručí :) Postýlka se nám neosvědčila a jsem ráda, že usne aspoň takhle, protože není zrovna spavý miminko a ještě k tomu je uřvánek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.11 20:57

Syn usíná přes den a to od narození v kočáře na balkóně a to bez drncání (musím říct, že jsem ráda, že jsem ho na to zvykala). Dá se říct, že si i něco udělám doma. V postýlce mi přes den nechce spát, protože tam je na něj asi moc světla nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
4.5.11 12:58

tak u nás -syn- uspávali jsme v ruce- hrůza a nebo v kočárku, ale stejně tam spal tak 30 min.- prostě nespavec.Dcera- od narození jsem poznala že je unavená- dávala jsem do postýlky a odcházela.Kolem 10 měs. problémy s usínáním večer, ale vydrželi jsme neuchovávali jsme na ruce. A funguje super dodnes. Lehna a chrní.Jo a kolem 18 měs. přišla že chce hají, dali jsme do postýlky a bylo.Tak ted jsem zvědavá jak to bude u 3 mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
4.5.11 15:03

Ahoj, mám 7m holčičku. Přes den v postýlce ani náhodou, řev co by vzbudil i mrtvého už při pokládání, pase koníčky a chce u toho spát. Kočárek jen když je venku na procházce, musí se drncat, na balkoně taky neusne. Takže spí na sedačce, ano, ukamenujte mě. :-) Má tam udělané takové zákoutí, aby nikam nespadla a neutekla. Ale budu to muset začít řešit, než nás z té sedačky úplně vystěhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.5.11 20:03

syn 13.měsíců spí odpoledne ve velké posteli a já si dáchnu s ním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.6.17 15:42

Ahoj dámy,

Potřebuju radu, za měsíc cca rodím a řeším v čem bude miminko přes den. Samotné v postylce v ložnici se mi moc nelíbí. Lehátka pro miminka takové ty fisher prince a tak se mi už vůbec nelíbí, nechci aby bylo křivé jak paragraf - rhb doktoři to vůbec nedoporučujou to samé autosedačka, košík super - ale muj partner je k tomu šíleně skeptický a vůbec se mu nelíbí. Druhá postylka do obejvaku nepřichází v uvahu místem. Od 3 měsíců, nebo až začne být trošku aktivní pujde na deku pěkně na zem :) ale co do těch 3 měsíců. napadlo mě hnízdečko na miminko, myslíte, že se dá tímto stylem využít? Máte některá ještě nějakej jinej nápad?

Díky moc! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76559
5.6.17 15:47

@Tejule většinou spí miminka v kočárku při procházce, hnízdečko se dává do postýlky, dát na zem, no nevím, zem je tvrdá, 3měsíční na zemi - no nevím nevím, já dávám na zem od 7 měsíců, až sedí, lozí a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.6.17 15:52

Náš malej spal na gauči, dokud se nezačal sám otáčet :) nebo spal v kočárku, a když spal i po příchodu z procházky, tak sem zavezla kočár na konec chodby ke kuchyni, ale nevim jak máte vyřešený dům… jinak to lehátko od fisher rice jsme měli, ale nespal v tom non stop, jenom třeba než sem rychle uvařila, umyla nádobí a pak sem si šla lehnout s nim, ono ze začátku stejně budeš spíš odpočívat a nějaký velký domácí práce pudou stranou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.6.17 15:53

No a do těch 7 m maj jakou aktivitu? Jasně, že nepoložím dítě na trdou zem, ale tu hrací deku položím na koberec, nebo ten molitanovej dětskej. To máte ty děti v těch lehátkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
5.6.17 15:56

Já dávám děti na zem v podstatě od narození (na hrací deku nebo pěnové puzzle, máme tvrdé podlahy). Přes den spí v ložnici (mám chůvičku, takže slyším) v postýlce nebo v hacce. Lehátko mám BabyBjorn, mám ho většinou v kuchyni na stole, aby bylo mimino se mnou/námi při jídle nebo vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8596
5.6.17 15:58

Moje deti byly od narozeni do prvniho prekuleni (cca 4,5 mesice) v rohu sedacky na dece nebo pod hrazdickou, obstavene dekami a kojicim polstarem. Po prvnim prekuleni sli „za odmenu“ nemilosrdne na zem na deku :-)
Mame koberce, kdyby ne, dostali pod sebe penove puzzle.
Dokud byli na gauci, vetsinou tam i spali, pozdeji jsem se je pred usnutim snazila premistit do postylky.

Příspěvek upraven 05.06.17 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky