Kde u vás v bytě spí návštěvy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
10.11.20 21:44

U nás na nafukovací matraci. Ale spíš v Airbnb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 05:49

Máme taky cca 70 m2- 3+kk.
Potencionální návštěvy to k nám mají daleko, takže sem v podstatě nejezdí, my jezdíme za nimi.
Ale pokud tu někdo spal, tak záleželo na tom kdo to byl a kolik bylo nás.
Když jsme byli sami 2 a byla tu akce Silvestr, tak rodinka s dítětem spala u nás v ložnici, já na posteli v pokojíku a manžel s jedním/dvěma kamarády v obýváku na gauči/ zemi a tak. Jak si kdo ustlal, tak si lehl. :mrgreen:

Když už byli děti a přijela hlídat tchýně, tak ta spala s manželem v ložnici, protože gauč byl malý, nerozkladaci a já se nejlíp vešla.
Když přijel na návštěvu taťka, spal má gauči on - vešel se. :lol:
A když u nás někdy potřebuje přespat brácha, spí na dnes již rozkládacím gauči…
Zato tchýně, při stejném vybaveni má stále k dispozici moji postel - dobrovolně ji půjčuji. :mrgreen:

Shrnu to, záleží z jakého důvodu a jak dlouho tu má kdo přespsat. Snažíme se to udělat tak, aby se všichni co nejlépe vyspali a měli trochu soukromí.

• Citovat
  • Upravit
9935
11.11.20 07:29
@stinga píše:
@Kotatko03 u nás také nikdo nespí a ani když jsem byla dítě, tak u nás nikdo nikdy nespal - rodiče to též nesnášeli - každá návštěva večer odjela - mamka vždy říkala, že nebude povlékat a prát povlečení kvůli jedné noci ;)
:mrgreen: My máme rádi své soukromí a komfort. A i z opačné strany, když někam jedeme a chceme se zdržet přes noc, raději si zaplatíme nějaký penzion, nepotřebujeme grandhotel, ale stačí nám čisto, postel a soukromí a klid.
Moji prarodiče jezdí každoročně na dovolenou spojenou s návštěvou příbuzných. Leta 5dní přespávali u sestřenice, asi před 3mi lety přišli s tím, že si zaplatí nějaký penzion, že chtějí mít svůj klid a moc si dělat co chceš (jsem unavená klidně si lehnu v 8 atd.) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13771
11.11.20 07:36

My kvůli tchyninym zadum koupili rozkládací gauč, který má vlastní matraci. Je to fakt pohodlné spaní, jinak ale máme barák, takže když přijeli víc kamarádů, vzali stany a spali na zahradě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.11.20 19:48

Ja uz rovnou koupila rozkladaci gauc - na takove to obcasne spani, kdyby nekdo prijel, aby se to dalo rozlozit (a vesli se na to pripadne dva lide) a bylo to trochu pohodlny. Ikea to jistila, takze to ani nestalo majland :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
17.11.20 07:33

Ahoj Bajino,
Odpovidam na Tvuj dotaz:
Promin, asi nepatrim mezi „tve Vsechny“. Ale nemam vyclenenou mistnost, ani byt pro hosty, nemam ani domek. Mam pouze 2 byty v Praze. Obvykle nechavam prespavat me pratele ( Mimomprazske) ve 3+1 v Libni v nejvetsi mistnosti. S cistyma a vonavyma perinama!

Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.20 13:07

U nás vedle v pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.20 13:07

@Usmevavy u nás spi vedle v pokoji máme to jako dvě loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.11.20 23:18

V obyvaku na gauci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.11.20 17:19

My sice žádný návštěvy nemíváme, ale asi bych to řešila rozkládacím gaučem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný