Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
2× Apolinář a spokojenost. Ale já to zas tak neprožívám. Věřím, že z mého 1. porodu by se citlivější povahy hroutily - a já na to vzpomínám ráda, jen ta PA byla na zabití ![]()
Co se tyce Podolí volit nadstandard? A co ten balicek Care??? Prijde mi to zbytečné nebo??? ![]()
@Fitnesswife píše:
Co se tyce Podolí volit nadstandard? A co ten balicek Care??? Prijde mi to zbytečné nebo???
Pokud myslíš Podolský balíček, za mne úplná zbytečnost a vyhozené peníze, proto jsem ho také sama nechtěla. Nadstandardy stejně jisté nejsou, s parkováním manžel problém neměl (dá se zaparkovat v uličkách vedle podolí, případně vedle míst vyhrazených pro podolský balíček). V balíčku jsou údajně věci na porodní pokoj (pantofle a košile), ale ty se tam stejně pak musí odevzdat zpět. Výhodou je vlastně spíš sušenka a pití, které si ale může člověk přivézt taky nebo skočit do automatu na chodbu).
Pokud jde o nadstandard, záleží na tvé preferenci. Já rodila v době koronaviru, takže jsem se spíš bála roušek na pokoji. Nadstandard volný měli, ale utrácet 3700 za noc se mi nechtělo, byla jsem tedy nakonec na normálním pokoji. Ty jsou teď dvoulůžkové a záchod s koupelnou jsou společné vždy pro dva pokoje (celkem tedy max 4 maminy). Jelikož byli u mě návštěvy stejně zakázané, byla jsem ráda na normálním pokoji, kde si nakonec člověk aspoň trochu popovídal se “spolubydlící” 😊
@Nemisek moc dekuji za reakci
ano taky si nebudu brat ten balicek a pani v kartotece mi taky radila nebrat nadstandard ze je to zbytecnost protože jsou maminy jenom dve na pokoji co je mozna i lepsi. ![]()
@PaníKadrnožková Ahoj - a tam se můžeš hlásit až 14+0 viď? byl to boj se tam dostat? Klasickou Bulovku nechci, ale to centrum se mi dle fotek a popisu líbí.
Děkuju za odpověď. ![]()
@Terka_acs87 ano 14tt sa hlasi ja jsem nato zapomela a prihlasila se az kolem obeda a ne rano v 8 jak doporucuji a bylo jeste 7 mist volnejch ![]()
@Fitnesswife Super! Urcite to mam v planu. Zaujalo me to. A mozna by mi ani nevadil triluzak. To ale jeste promyslim. Tech vydaju bude tolik… Dekuju za tip ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Za me určitě Apolinař. Doc. Sláma nejlepší porodník v Praze!!! Neuvěřitelný servis a úžasná péče.