Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
J8 si nemyslím, že taxi je blbý nápad. Je to kousek jak tu někdo píše, takže finanční tragedie to nebude. A taxikáři jsou v pohodě, i s taškama pomáhají. A není nic jednoduššího zavolat si na centrálu taxi a říct jim co potřebuju, moji babičku vozil taxikář na nákupy a špatně chodila.
@karfice no jo, my jsme tady všichni zapomněly, že dneska zadarmo ani chcíplí kuře nehrabe, ŽE
neděláš náhodou poradkyni u Kalouska??? ![]()
Já bych z taxikářů nedělala nějaké zrůdy. Po finanční stránce to nebude nic hrozného, je to kousek. A když by mě taxikář vysadil a řekl, kde je zastávka busu, tak se tam zorientuji už i bez brýlí (a to mám 5 dioptrií). Jako blbé řešení mi to rozhodně nepřijde. Kdyby jí nikdo doprovod zdarma nenabídl, tak je to lepší než se motat po městě, kde to neznám. Konstatování, že bych pomohla, kdybych nebydlela na druhém konci republiky, jí moc nepomůže.
@Anonymní píše:
@karfice no jo, my jsme tady všichni zapomněly, že dneska zadarmo ani chcíplí kuře nehrabe, ŽEneděláš náhodou poradkyni u Kalouska???
Tomu říkám osobní nebo citlivé téma ![]()
Tak jsem se koukla jak na taxislužby tak na vzdálenost a víc jak 100kč to nebude a vsadím boty že taxikář paní nebo slečnu naloží, pomůže ji do auta, z auta a ještě ji dovede k autobusu, pokud bude chtít tak ji i usadí na místo.
Ty co tu mlátíte hlavou asi taxikem moc nejezdíte že?
@Anonymní píše:
@karfice no jo, my jsme tady všichni zapomněly, že dneska zadarmo ani chcíplí kuře nehrabe, ŽEneděláš náhodou poradkyni u Kalouska???
ty jsi trapka ![]()
@katula9 píše:
Zdravím mám na vás obrovskou prosbu. Nebyl by tady někdo ochotný mi pomoci z přesunem z autobusového nádraží na vlakové v Olomouci? Konkrétně jde o středeční podvečer. Přijedu autobusem od Prostějova o čtvrt na osm a autobus Student Agency jede o tři čtvrtě na osm. Jenže blbě vidím a v cizím prostředí je to velký problém. Bojím se že to skrz ten zrak nezvládnu. Díky moc kdyby byl někdo tak ochotný.
Viděla jsem, že už jedna diskutující nabízela pomoc.
Pokud by to nevyšlo, napiš mi SZ - pokusím se kontaktovat manželovu sestřenici v Olomouci, jestli by ona nebo její manžel nemohli pomoci.
@K-Black píše:
Tak jsem se koukla jak na taxislužby tak na vzdálenost a víc jak 100kč to nebude a vsadím boty že taxikář paní nebo slečnu naloží, pomůže ji do auta, z auta a ještě ji dovede k autobusu, pokud bude chtít tak ji i usadí na místo.
Ty co tu mlátíte hlavou asi taxikem moc nejezdíte že?
Mám postiženou ségru a švagra a s taxikáři spoustu nemilých zkušeností.
Na jejich ochotu bych nespoléhala.
Je mi líto, bydlím daleko, doufám, že se někdo ochotný najde. ![]()
Pokud by nevyšly předchozí možnosti, zkusím se poptat v olomoucké skupince na FB.
Děkuji moc všem za rady a nabídky pomoci abych řekla pravdu taxík mě ani nenapadl. fakt vám všem děkuju
@K-Black píše:
ty jsi trapka
Proč trapka? Já bych klidně přijela, a paní pomohla, ale benzín i čas strávený dojetím na místo a zpět mě opravdu něco stojí.
@karfice píše:
Proč trapka? Já bych klidně přijela, a paní pomohla, ale benzín i čas strávený dojetím na místo a zpět mě opravdu něco stojí.
ty ne, ta anonymní co nadávala tobě
dočti si to ![]()
@katula9 píše:
Děkuji moc všem za rady a nabídky pomoci abych řekla pravdu taxík mě ani nenapadl. fakt vám všem děkuju
zkus si zavolat přímo na dispečink a uvidíš že ti vyjdou vstříc, pošlou ti sympaťáka
a fakt se nestyď říct klidně o doprovod k autobusu/vlaku ![]()
A paní to chce teda zadarmo? Aby jí doprovázel někdo po Olomouci? Má k dispozici taxi, pokud né příbuzné, které by jí dopravili.