Kdo by mohl pomoci? Přesun z Olomouce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44193
10.8.13 21:35

Mám příbuznou, která taky špatně vidí - má problém s orientací ve vlastním prostředí a v rodném městě, když je trochu šero..Cizí město nezvládá vůbec..A navíc, každý nemá „vyvinutý“ orientační smysl..

Peníze za taxíka by se mi za přesun z autobusového nádraží na vlakové v Olomouci rozhodně dávat nechtělo, navíc ještě platit minuty za čekání, než přijede autobus Student Agency, aby mě do něho řidič usadil. Kdyby mi ale někdo pomohl, taky bych mu dala peníze nebo minimálně nějaký revanš pro děti. Je hnusné ze zakladatelky dělat hned „vyžírku“, která to chce zdarma.

Myslela to spíš tak, jestli někdo tou dobou nemá ve zmíněných oblastech pravidelně cestu a nepomohl by jí.

Já nebydlím na druhém konci republiky, ale do Olomouce na nádraží se v ten čas bohužel nedostanu..Kdyby to bylo jen trochu možné, ráda bych pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.8.13 21:36

Ono když by to člověk měl absolvovat třeba podruhé tu trasu tak je to něco jiného než poprvé kdy neví na co dát pozor já budu mít dost co dělat z přestupem v Prostějově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.8.13 21:37

Ještě jednou fakt díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
10.8.13 21:43

Držím palce, ať cestu zvládneš…
Já kdybych špatně viděla, tak nedojdu absoltuně nikam ve vlastním bytě, natož venku, jsi dobrá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
10.8.13 21:45

@Jana206 ale to vůbec nebyla reakce na zakladatelku. Nevidím nic špatného na tom se zeptat, zda někdo nepomůže.

Já bydlím u Prahy, tak asi nepomůžu. Tak se snažím poradit, jak bych to udělala já. Vzápětí dostanu čočku (od dam, které pouze konstatují, že by rády pomohly, ale nejde to), že je to drahý a ne každý na to má. To mi přijde fakt přes čáru.

Kdyby zakladatelka napsala, že by raději někoho, u koho bude vědět, že jí fakt odvede až k tomu busu, tak napíšu ok, v tom případě nemohu pomoci. Nerozumím, že spasitelky, které nic neporadí a ani nepomůžou, mají potřebu hned prudit. :roll:

• Citovat
  • Upravit
colafit
10.8.13 21:46
@katula9 píše:
Ono když by to člověk měl absolvovat třeba podruhé tu trasu tak je to něco jiného než poprvé kdy neví na co dát pozor já budu mít dost co dělat z přestupem v Prostějově.

Neboj, zvládneš to!

• Citovat
  • Upravit
1025
10.8.13 21:55

@colafit Nikdo na tvůj příspěvek nenapsal, že je to drahý a že na to ne každý má… Finanční stránka mě tady ani nenapadla, ale zakladatelce šlo jistě o něco jiného než o peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.8.13 21:56
@katula9 píše:

tak to je jasný, neznáš to tam. A opravdu by jsi nesehnala nikoho kdo by si s tebou udělal výlet. Já si totiž nedovedu představit, jet někam když nevidím :think: do cizího prostředí. Osobně jsem na nervy když musím někde přestupovat a to jsem zdravá.

@colafit já tě pochopila a napsala bych to co ty teď ;)

• Citovat
  • Upravit
50725
10.8.13 22:07

@colafit nic si z toho nedělej, taky jsem chtěla poradit taxík a vidím, že bych byla za kapitalistickou hyenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
10.8.13 22:39

@Kamila Jakub tak třeba bamba, zrovna jo. Ale nejde o to, co kdo napsal, jde o to, že komentujete rady a samy se zmůžete maximálně na povzdech :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová