Kdo by mohl pomoci? Přesun z Olomouce

1917
10.8.13 20:09

Kdo by mohl pomoci?

Zdravím mám na vás obrovskou prosbu. Nebyl by tady někdo ochotný mi pomoci z přesunem z autobusového nádraží na vlakové v Olomouci? Konkrétně jde o středeční podvečer. Přijedu autobusem od Prostějova o čtvrt na osm a autobus Student Agency jede o tři čtvrtě na osm. Jenže blbě vidím a v cizím prostředí je to velký problém. Bojím se že to skrz ten zrak nezvládnu. Díky moc kdyby byl někdo tak ochotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
10.8.13 20:24

Neznam to tam, ale co si vzit taxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
10.8.13 20:32

Za pul hodiny, neni problem se dostat na nadrazi, z autobusoveho jede tramvaj na hlavni nadrazi, je to otazka 3 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.8.13 20:34

Přesně tak, od toho jsou taxislužby, klidně si můžeš domluvit auto dopředu, že tam na tebe počká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.8.13 20:37

Skoda, ze nejsem z Olomouce.Rada bych pomohla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.8.13 20:42

@katula9 Popros někoho z diskuze Olomouc, věřím, že se najde dobrá duše a pomůže ti.

• Citovat
  • Upravit
1025
10.8.13 20:42

@sara1000 Také mě mrzí, že nemůžu pomoct :( Kdybych tam bydlela, ráda přistavím auto, i kdyby to bylo minutu pěšky… Rady autobus a taxi jsou prima :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
10.8.13 20:55

@Kamila Jakub proč rady taxi jsou prima? Auto ji přistaví a odvezou na nádraží. Když pospíchám, tak to nedělám jinak.

Kdybych pro mě někdo cizí přijel, odvezl mě na místo určení, určitě bych mu za to taky zaplatila.

• Citovat
  • Upravit
bamba
10.8.13 20:58

@colafit Jenže zakladatelce jde o to, aby ji tam někdo třeba odvedl.Co je na tom divného a ne každý má na taxík. Přece to není tak neuskutečnitelná prosba. Nemít to do Olomouce téměř 40km, tak bych jí bez problému pomohla.

• Citovat
  • Upravit
4087
10.8.13 21:00

Skoda ze nejsem z Olomouce, taky bych moc rada pomohla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.8.13 21:02

Souhlasim s @bamba …ono se to tady radi taxi apod..ale kdyz si clovek predstavi ze spatne vidi tak to neni zadna sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
10.8.13 21:07

@colafit Ano, ale vy jste nejspíš zdravá a dobře vidíte. Ono špatně vidět a spolíhat se takhle večer v cizím městě na cizího taxikáře, kterej bude třeba v pohodě a ochotný, ale třeba taky pěkně otrávenej a protivněj, tak to je prima rada. Paní asi spíš shání někoho, kdo se dobrovolně a předem nabídne a počítá s tím, že paní špatně vidí a bude potřebovat větší asistenci než zdravý člověk. Trošku se zamyslete… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.8.13 21:07

Nebýt 370k daleko, tak bych pomohla :,( vím jak je to těžký orientovat se v cizím městě :? když jsem nastoupila do školy v Praze, tak jsem se ztratila 3hodiny brázdila Pražské ulice, nikdo nepomohl, neporadil, Buď mluvil anglicky nebo rusky a nebo to tam neznal a já umím jen německy 8o. Nakonec jsem si sedla na lavičku a brečela :oops: naštěstí mě viděl známej, co zrovna jel do práce a za ruku mě odtáhnul do školy:roll: a to vidím moc dobře. A taxi mě vůbec při těch cenách nenapado a za druhý, já vůbec nevěděla kde jsem :( Držím palečky aby se někdo našel a pomohl :kytka: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
10.8.13 21:08
@Kamila Jakub píše:
@colafit Ano, ale vy jste nejspíš zdravá a dobře vidíte. Ono špatně vidět a spolíhat se takhle večer v cizím městě na cizího taxikáře, kterej bude třeba v pohodě a ochotný, ale třeba taky pěkně otrávenej a protivněj, tak to je prima rada. Paní asi spíš shání někoho, kdo se dobrovolně a předem nabídne a počítá s tím, že paní špatně vidí a bude potřebovat větší asistenci než zdravý člověk. Trošku se zamyslete… :zed:
:pankac: :pankac: presne tak!!nechapu tady nektere lidi :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.8.13 21:08

@katula9 Zkusím to zařídit, píšu ti sz. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...