Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím mám na vás obrovskou prosbu. Nebyl by tady někdo ochotný mi pomoci z přesunem z autobusového nádraží na vlakové v Olomouci? Konkrétně jde o středeční podvečer. Přijedu autobusem od Prostějova o čtvrt na osm a autobus Student Agency jede o tři čtvrtě na osm. Jenže blbě vidím a v cizím prostředí je to velký problém. Bojím se že to skrz ten zrak nezvládnu. Díky moc kdyby byl někdo tak ochotný.
Za pul hodiny, neni problem se dostat na nadrazi, z autobusoveho jede tramvaj na hlavni nadrazi, je to otazka 3 minut.
Přesně tak, od toho jsou taxislužby, klidně si můžeš domluvit auto dopředu, že tam na tebe počká ![]()
@katula9 Popros někoho z diskuze Olomouc, věřím, že se najde dobrá duše a pomůže ti.
@sara1000 Také mě mrzí, že nemůžu pomoct
Kdybych tam bydlela, ráda přistavím auto, i kdyby to bylo minutu pěšky… Rady autobus a taxi jsou prima
![]()
@Kamila Jakub proč rady taxi jsou prima? Auto ji přistaví a odvezou na nádraží. Když pospíchám, tak to nedělám jinak.
Kdybych pro mě někdo cizí přijel, odvezl mě na místo určení, určitě bych mu za to taky zaplatila.
@colafit Jenže zakladatelce jde o to, aby ji tam někdo třeba odvedl.Co je na tom divného a ne každý má na taxík. Přece to není tak neuskutečnitelná prosba. Nemít to do Olomouce téměř 40km, tak bych jí bez problému pomohla.
Souhlasim s @bamba …ono se to tady radi taxi apod..ale kdyz si clovek predstavi ze spatne vidi tak to neni zadna sranda
@colafit Ano, ale vy jste nejspíš zdravá a dobře vidíte. Ono špatně vidět a spolíhat se takhle večer v cizím městě na cizího taxikáře, kterej bude třeba v pohodě a ochotný, ale třeba taky pěkně otrávenej a protivněj, tak to je prima rada. Paní asi spíš shání někoho, kdo se dobrovolně a předem nabídne a počítá s tím, že paní špatně vidí a bude potřebovat větší asistenci než zdravý člověk. Trošku se zamyslete… ![]()
Nebýt 370k daleko, tak bych pomohla
vím jak je to těžký orientovat se v cizím městě
když jsem nastoupila do školy v Praze, tak jsem se ztratila 3hodiny brázdila Pražské ulice, nikdo nepomohl, neporadil, Buď mluvil anglicky nebo rusky a nebo to tam neznal a já umím jen německy
. Nakonec jsem si sedla na lavičku a brečela
naštěstí mě viděl známej, co zrovna jel do práce a za ruku mě odtáhnul do školy:roll: a to vidím moc dobře. A taxi mě vůbec při těch cenách nenapado a za druhý, já vůbec nevěděla kde jsem
Držím palečky aby se někdo našel a pomohl
![]()
@Kamila Jakub píše:
@colafit Ano, ale vy jste nejspíš zdravá a dobře vidíte. Ono špatně vidět a spolíhat se takhle večer v cizím městě na cizího taxikáře, kterej bude třeba v pohodě a ochotný, ale třeba taky pěkně otrávenej a protivněj, tak to je prima rada. Paní asi spíš shání někoho, kdo se dobrovolně a předem nabídne a počítá s tím, že paní špatně vidí a bude potřebovat větší asistenci než zdravý člověk. Trošku se zamyslete…