Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem doma sama, manžel odešel na noční. Děcka jsem teď uložila, zalezla jsem si do postele k noťasu, donesu si zmrzlinu a čekám až začne romantický film na Markíze. Je mi dobře
.
Ahoj, můj chlap byl celej den na rybách, přišel, nechal si vyškubat klíšťata, osrchoval, najedl a protože je myslivec a dnes má službu na hlídání ovsa, tak už právě odkráčel směr posed
Návrat nejdřív o půlnoci. Děti uý se válej, takýe taky nohy na stůl a pohoda ![]()
@Kelsey píše:
Taky jsem doma sama, manžel odešel na noční. Děcka jsem teď uložila, zalezla jsem si do postele k noťasu, donesu si zmrzlinu a čekám až začne romantický film na Markíze. Je mi dobře.
jsem na tom stejně, jen nemám ješt koho ukládat ke spánku a místo zmrzky si dám pudink ![]()
Manžel odjel na koncert, starší syn je u tchánovců a já jsem sama doma jen s miminkem ![]()
Mimochodem, dnes mě rozesmála devatenáctka sousedka, nepříčetná, že ten její si jel zahrát fotbálek. Stačila mu za ty tři hoďky, co byl pryč, poslat asi 10výhružnejch sms, že se jí dostatečně nevěnuje ![]()
Ahoj já jsem taky sama s prckem ten už spí, muž jel pomoc kamošovi který spadnul s autem do pangejtu.
@jířa6 píše:
Mimochodem, dnes mě rozesmála devatenáctka sousedka, nepříčetná, že ten její si jel zahrát fotbálek. Stačila mu za ty tři hoďky, co byl pryč, poslat asi 10výhružnejch sms, že se jí dostatečně nevěnuje
twl, tu bych chtěla doma
já mýmu popřála fajnou zábavu, v kolik a zda dorazí neřeším. Teď měl těžké období, potřebuje oddych ![]()
Já zrovna dneska sice sama nejsem, ale občas se taky poštěstí. Vidím, že je nás víc, které občasná samota potěší:D
Jsem z těch, jak někdo psal,,mají chlapa za zadkem 24 hodin denně" pracuje doma, na ryby nechodí, do hospody taky ne. Holky važte si toho.
@alun-ka to já bych nemohla.. uf.. sice chodíme na ryby spolu, ale každý máme aji svoje zájmy a je to dobře.. protože u nás by byla po chvíli ponorka jak sviň, oba jsme dost samorosti ![]()
@jířa6 píše:
Mimochodem, dnes mě rozesmála devatenáctka sousedka, nepříčetná, že ten její si jel zahrát fotbálek. Stačila mu za ty tři hoďky, co byl pryč, poslat asi 10výhružnejch sms, že se jí dostatečně nevěnuje
Tak tu bych doma mít nechtěla
Já jsem ráda že chlap nachvilku vypadne a já mužu jít na emimino, on tihle věci nechápe ![]()
Jj, též jsem dnes večer sama s malou. manžel šel slavit jedny narozeniny, ale zaslouží si to, od narození dcery (půlroční) byl takhle večer venku jen tak jednou nebo dvakrát, jinak je furt s náma.
@Wertheimovi.V Hrozně se divila, že když přišel a ona začala držkovat, že se otočil a mazal na pivko
A na mę se urazila, když jsem ji řekla, že bych to udělala taky, jen s tím rozdílem, že bych se doma ani nestavovala
Jenže ona je právě z tý rodinky, kdy spolu rodiče dělají na jedný lince a i normálně jsou pořád všude spolu. Když ke mně její mamka dorazí na drby, tak vařím kafe rovnou i jemu, protože za ní dorazi do max.5min.
Tak holky-z toho by mi asi jeblo.