Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, přítel odešel na zapíjení kamarádova syna, návrat očekávám až zítra ráno…
jste na tom někdo podobně?
@chelsea001 ano, nebo sis myslela že ostatní ženské mají chlapi za zadnicí ve dne v noci
![]()
@chelsea001 tak ten můj šel s kamaradem na ryby a očekávám že pak zajdou ještě do hospody a návrat bude kolem 23h
Taky jsem sama doma… jelikož přítel chodí do práce, tak se mi to stává celkem často
jinak já návrat čekám až v půl 7 ráno…
Závist, já budu doma sama až zítra, od rána do pondělí do rána, přítel je v práci..už se těším..to bude klid ![]()
Taky jsem sama…manžel má sraz třídy
Já byla včera na majdanu, měla jsem jít dneska taky ale nějak se m i bouří žaludek…tak jsem sama doma.
Synátor je u babičky na noc…
@slavuska1 píše:
Závist, já budu doma sama až zítra, od rána do pondělí do rána, přítel je v práci..už se těším..to bude klid
@Petra Z píše:
Taky jsem sama…manžel má sraz třídy
Já byla včera na majdanu, měla jsem jít dneska taky ale nějak se m i bouří žaludek…tak jsem sama doma.
Synátor je u babičky na noc…
já chcu být taky sama aspoň jeden den ať se vyspím
![]()
Ja jsem taky s dcerkou sama doma, pritel ma nocni dvanactku dnes i zitra, ale pak ma tyden dovolenou a jedem si odpocinout do Jeseniku. ![]()
Já mám staaršího syna taky u babičky, ale mám tu dvouměsíční mládě, který je závislák na prsech, takže se nehnu ani na hodinu od něj. Taky bych šla posedět, trochu mě to mrzí, jsou tam všichni naši kamarádi, tak tam asi bude psina.
@chelsea001 chlap má vítání v novém pinpong klubu, odjeli kamsi na chatu.. jsem sama a plánuju nohy na stole ![]()
@mamkyjáryk píše:
@chelsea001 tak ten můj šel s kamaradem na ryby a očekávám že pak zajdou ještě do hospody a návrat bude kolem 23h
Manžel jel taky na ryby
Ještě nic nechytli, takže asi výlet na nic ![]()