Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem sama. Dítě u babičky, přítele už druhý den na chatě.. Já mám pořádnou kocovinu, tak ležím v posteli a čumím na telku
A nějakej debil pořád volá do budky před barákem! Už asi hodinu a nehorázně mě to vytáčí!!! ![]()
@jířa6 Být pořád s manželem tak už jsem snad v Bohnicích. Neříkám že se mi po něm když je celý den v práci nestýská
. Když byl na nemocenské tak jsem myslela že ho pošlu na Mars aspon na celý den
Takovíhle ženský nechápu co jsou chlapům pořád za zadkem ![]()
Já se musím přiznat (když to tak čtu), že mi bez sebe trávíme čas jen z donucení (práce), jinak si maximálně užíváme každou chvíli (a hlavně každý večer, kdy děti usnou) co můžeme být pohromadě. Dokonce občas odmítneme i nějaké společné pozvání na akcičku jen abychom si mohli hezky užít večer.
Já teda bohužel doma sama nejsem
, ale za to jsem dneska udělala kuře na paprice a popletla jsem papriky. Sežrat se to nedá ![]()
Pokud mají partneři oba plno práce tak naprosto chápu, že jsem šťastní za každou chvilku spolu. My jsme spolu často, já studuju a přítel je sportovec, takže se bez sebe chvíli obejdem a odpočinem si od sebe ![]()
@Hesovi píše:
Pokud mají partneři oba plno práce tak naprosto chápu, že jsem šťastní za každou chvilku spolu. My jsme spolu často, já studuju a přítel je sportovec, takže se bez sebe chvíli obejdem a odpočinem si od sebe
My jsme bez hlídání, takže když nepracuje on, vyrážím já a naopak. Prostě naprd. Takže když se sejdem doma, tak jsme rádi, že se vidíme. A když pracujeme, tak se nám fakt hrozně stýská.
@beckie Asi to tak taky budem brzo mít, stěhujem se teď asi 400 km od našeho nynějšího domova a nebudem tamj mít žádnou babičku ani hlídání ![]()
@Žirafátko Ouou,znám
a to jsem toho tenkrát navařila kotel, aby bylo na dva dny. @Wertheimovi.V My jsme spolu odpoledne, když dorazíme z práce, večer odchází do lesa, samozřejmě ne každej den, ale když jde, tak mi to neva, nekecá mi do Ulice, Ordinace, Gymplu, Cest domů a tak, pro něj jsou to všechno krávoviny
Větŕinňu dorazí tak v deset, takže žádná trága. A já zase občas sama vyrazím na tah, spokojenost na všech frontách
Jinak chlap na nemocenský je moje noční můra, i když ho miluju. Naštěstí marodí jen velmi minimálně ![]()
@Hesovi píše:
@beckie Asi to tak taky budem brzo mít, stěhujem se teď asi 400 km od našeho nynějšího domova a nebudem tamj mít žádnou babičku ani hlídání
Bez babiček je to fakt oser.
(pardon, ale je) Asi to budeme řešit nějakou chůvou, ale já se pořád nemůžu odhodlat a začít hledat. Když si představím špunty s někým cizím celý den, tak je mi šoufl. Zajímavé přitom je, že když jsem zůstala s malou sama, tak jsem se bez chůvy neobešla a zvládala jsem to. Ale teď mám hrůzu jen na to pomyslím. ![]()
@beckie Tak takhle je to naprd, to chápu.
Co sousedská výpomoc s hlídáním, my jsme to tak taky kdysi dělali.
@jířa6 Chlap na nemocenský je na zabití. A že ten můj si to umí pořádně užít. To jsou chvíle, kdy bych nejraději odešla z domova nejen na jeden večer. ![]()
@jířa6 píše:
@beckie Tak takhle je to naprd, to chápu.Co sousedská výpomoc s hlídáním, my jsme to tak taky kdysi dělali.
No když mi máme sousedy jen v podstatě dvoje (bydlíme na kraji vesnice), no a Ti jedni jsou sice fajn a máme skvělé vztahy, ale jsou to už důchodce, kteří si tady užívají důchod a na dvě děti fakt nemají náladu. A Ti druzí jsou naopak velmi mladí a nezvládají se postarat o psa, natož o dvě děti. A malá je fakt velmi, velmi, velmi živé dítě. Tu mají všichni rádi tak deset minut, pak se začíná vařit krev. ![]()
Taky sama, chlap vysumel kolem 2 odpoledne kvuli autu a vecer ma turnaj v pokeru…pohoda. mlade spi, ja mam dvojku vina a rozdavam chytre rady na emimimu ![]()
@beckie No navíc budu ve městě kde vůbec nikoho neznám, takže najít tam někoho správného bude taky docela sranda. Nejlepší by byla nějaká holka se kterou se seznámím a Tomča si na ní zvykne a mohla by třeba pohlídat sem tam. Ale mám dost strach, musela bych si být fakt 100% jistá a to já asi nikdy nebudu, takže budu muset počkat až Tomča vyroste ![]()