Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beckie jj
oni jsou snad z nějakýho jinýho materiálu než my nebo co
Ten můj například perlil minulej víkend. Jeli jsme na fesťák, měsíc poslouchám, jak se těší na jednu kapelu a potom si jde těsně před ní lehnout, protože ho bolí zádíčka
Jinak když marodí, chodím do práce s velkým nefalšovaným nadšením ![]()
@svycarka já těch dvojek vína měla včera asi 8, tak bacha ať ráno nedopadneš jako já ![]()
@Hesovi
jaj rada bych, ale nemuzu
zitra dorazi segra, veze me s sebou coby hlidani pro synovecka. musim byt fit ![]()
@svycarka já jenom jak to slyším, tak mě natahuje ![]()
@Petra Z možná bychom tu diskuzi měli přejmenovat na: Kdo včera chlastal víno? ![]()
@jířa6 píše:
@beckie jjoni jsou snad z nějakýho jinýho materiálu než my nebo co
Ten můj například perlil minulej víkend. Jeli jsme na fesťák, měsíc poslouchám, jak se těší na jednu kapelu a potom si jde těsně před ní lehnout, protože ho bolí zádíčka
Jinak když marodí, chodím do práce s velkým nefalšovaným nadšením
Hele mě ten můj nedávno dostal, když mi volá, že musel vypít už několik zázvorových čajů, protože jeho kolega ráno přišel do práce s rýmou a on už má pocit, že na něj něco určitě leze. ![]()
@beckie @Hesovi. Tak to máte holky fakt blbý, je fakt, že nám taky nechtěli hlídat, když byli kluci malí, tak jsme se třeba domluvili s kamarádama a udělali soudek v přírodě, postavili stany, tam jsme děti dali večer spát a my se mohli bavit.Ale to taky záleží na spoustě věcí okolo. Jinak placenou chůvu, to nevím, nemám zkušenosti, kamarádka má studentku a je spokojená.
@Hesovi Když já kdybych čekala, až odrostou děti, tak mě asi ten můj brzy zabije. Jak jsem delší dobu bez práce, tak jsem fakt na odstřel, nesnesitelná, protivná, znuděná, no prostě hrůza.
@jířa6 píše:
@beckie @Hesovi. Tak to máte holky fakt blbý, je fakt, že nám taky nechtěli hlídat, když byli kluci malí, tak jsme se třeba domluvili s kamarádama a udělali soudek v přírodě, postavili stany, tam jsme děti dali večer spát a my se mohli bavit.Ale to taky záleží na spoustě věcí okolo. Jinak placenou chůvu, to nevím, nemám zkušenosti, kamarádka má studentku a je spokojená.
Tak to my takhle vyrazíme na vínčo k sousedům atp., spíš mi jde o to hlídání v době, kdy pracujeme, tak abychom se nemuseli doma jenom potkávat, ale mohli normálně pracovat v rámci možností ve stejný čas a volno pak trávit společně. No ono se to něják vyřeší. Nejspíš teda chůvou, ale co se dá dělat. Ten můj říkal něco o tom, že až se nám podaří koupit náš vyhlédnutý dům (zatím jen smlouváme s realitkou), tak zaděláme na třetího a bude zase chvíli po starostech. ![]()
@Hesovi
![]()
kolegyně nám jde do důchodu, tak byl včera prima majdánek
ale ráno mi bylo fajn…v poledne jsem odvelela mládě k našim, protože jsem měla jít večer se ségrou oslavit její státnice
Ale kolem 2-3se mi udělalo nějak nedobře…tak jsem nejela ![]()
Moj je pre zmenu na nočnej a ja mám zajtra rannú 12stku. V podstate sa takto striedame od piatku
@beckie Tak to je dobrý
Říkám-jinej level
Já když začnu kašlat, tak musím z ložnice, aby to na něj náhodou neskočilo
A že kašku protože jsem se den předtim přehulila u piva, to nehraje žádnou roli.
Jinak holky mi děláte chutě s tím vínkem, jenže tady mám je karamelovej vaječňák a to bych zejtra ráno v práci nerozlepila pusu ![]()
@jířa6 píše:
@beckie Tak to je dobrý![]()
![]()
Říkám-jinej level
Já když začnu kašlat, tak musím z ložnice, aby to na něj náhodou neskočilo
A že kašku protože jsem se den předtim přehulila u piva, to nehraje žádnou roli.
Já když ho vždycky vidím čajovat, tak se jenom ptám, jestli už mám nechat přistavit sanitku. Fakt posránci. ![]()
Kdo je sám doma? No přece Keviiiiin ![]()
Já jsem taky sama, se psem a 4M senátorem ![]()
@Petra Z Máš pěkný metřík, kde jsi ho vytvořila? Pošleš mi prosím do SZ odkaz? Díky ![]()