Kdo je teď v 5.-6. tt?

Anonymní
20.11.18 17:20

Kdo je teď v 5.-6. tt?

Ahoj holky, je tady někdo, kdo taky před pár dny objevil pozitivní těhotenský test?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.11.18 17:29

Ja :-) Podle nejake kalkulacky jsem 6+0.

• Citovat
  • Upravit
1224
20.11.18 17:30

Anooo, je nás tady habaděj :D já 5+6 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 17:34

Tak super, že se někdo ozval :) Viděla jsem už nějaké rozjeté skupinky, aleto už se mi nechce dočítat všechno :-D Já dneska 5+5 dle MS…na kontrole jsem ještě nebyla, ale hrozně se bojím, že to neklapne…protože už to neklaplo třikrát za poslední dva roky… kdy se chystáte na kontrolu vy?
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.18 17:37

Ja jdu zitra. Ne, ze bych byla tak nedockava, ale muj dr.vetsinou objednava po mesici a ja bych potrebovala jit na dalsi 21.12. :-)

• Citovat
  • Upravit
4515
20.11.18 17:43
@Anonymní píše:
Ja jdu zitra. Ne, ze bych byla tak nedockava, ale muj dr.vetsinou objednava po mesici a ja bych potrebovala jit na dalsi 21.12. :-)

Tak super, aspoň už budeš vědět :) Já jsem teď na 0ČR s prvním dítkem, tak ani nemůžu nikam..ale asi si tam zítra zavolám a objednám na příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 17:46

@Sněženka25 Dneska a vcera me tak neprijemne picha v podbrisku, tak aspon budu mit klid :-)

• Citovat
  • Upravit
4515
20.11.18 17:50
@Anonymní píše:
@Sněženka25 Dneska a vcera me tak neprijemne picha v podbrisku, tak aspon budu mit klid :-)

To chápu, ale to k tomu patří :-)
A co další příznaky?
Mě se zvedla prsa a mám je citlivá, v podbříšku mě taky pobolívá, jsem unavená, ale hlavně jsem poprvé v životě zjistila, co to je pálení žáhy…u prvního nic a teď se kvůli tomu budím i ze spaní :) Ale nevadí, snesu všechno, jen ať nám to už tentokrát klapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.11.18 17:52
@Anonymní píše:
Tak super, že se někdo ozval :) Viděla jsem už nějaké rozjeté skupinky, aleto už se mi nechce dočítat všechno :-D Já dneska 5+5 dle MS…na kontrole jsem ještě nebyla, ale hrozně se bojím, že to neklapne…protože už to neklaplo třikrát za poslední dva roky… kdy se chystáte na kontrolu vy?
Zakladatelka

Ja byla v pondeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 17:55
@Sněženka25 píše:
To chápu, ale to k tomu patří :-)
A co další příznaky?
Mě se zvedla prsa a mám je citlivá, v podbříšku mě taky pobolívá, jsem unavená, ale hlavně jsem poprvé v životě zjistila, co to je pálení žáhy…u prvního nic a teď se kvůli tomu budím i ze spaní :) Ale nevadí, snesu všechno, jen ať nám to už tentokrát klapne :-)

Prsa me boli priserne, skrunda mi porad v brise a jsem silene unavena. Vcera jsem vytuhla pri uspavani starsiho v osm a spala az do peti. A ted bych to klidne zalomila zas :-) A musim jist male porce, nebo me boli zaludek.
Drzim palce, aby ti to vyslo :-)

• Citovat
  • Upravit
4515
20.11.18 18:15
@Gaforia píše:
Ja byla v pondeli ;)

A to jsi byla kolik? A co bylo vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.11.18 18:23

@Sněženka25 5+5 a byla videt dutinka se zloutkovym vackem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.18 18:42
@Gaforia píše:
@Sněženka25 5+5 a byla videt dutinka se zloutkovym vackem :srdce:

Tak paráda, gratuluju apoň, že je mimi, tam kde má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.11.18 18:52

@Sněženka25 ano, dekuji :hug: :srdce:
A preju vsem, at je vse v nejlepsim poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 18:59

Holky co jste tehotne podruhe, jste v klidu nebo mate obavy? Ja pri prvnim tehotenstvi nic necetla, nic nezjistovala, samozrejme nepila a nekourila, ale jinak jsem byla v blazene nevedomosti. A ted jak prochazim diskuze a clanky, tak mam pocit, ze porodit zdrave dite je malem zazrak, jsem z toho docela obcas vynervena.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky