Kdo je teď v 5.-6. tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
26.11.18 17:14

Prosím o zkušenosti
ahoj holky, chtěla jsem se poradit. Jsem těhotná, podle poslední MS bych měla být v 7 tt. Minulý týden jsem špinila i trochu krvácela, tak jsme jeli na pohotovost a tam mi dr. potvrdil těhotenství viděl srdíčko. To špinění a krvácení bylo prej kvůli žilkám, jinak vše bylo v pořádku. Dnes, 6 dní potom, co jsem byla na pohotovosti jsem byla u svý doktorky a ta mi řekla, že vidí začínající srdeční akci ale plod je moc malej, že vůbec nevyrostl od tý kontroly v nemocnici. A že velikosně neodpovídá 6tt, žesem určitě mín. Mám přijít za týden a pokud se nebude nic dít, tak to vypadá že budu muset do nemocnice podle toho co říkala. Hrozně mě to vyděsilo, brečím kudy chodím..tak mě napadlo napsat sem, jaký jste měly začátky vy a jestli se vám třeba nestalo něco podobnýho-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.11.18 17:37

@Andy2227 Ahojky, mně se ten tvůj příběh zdá trošku zamotaný…píšeš, že podle MS jsi 7.tt, ale tvému doktorovi se nezdá ani na 6.tt, že jsi míň..takže třeba 5.týden…jestli tomu dobře rozumím? Jako řekla bych, že si klidně mohla mít ovulaci později a bylo by v pořádku, že by teď (6.týden) začínalo bouchat srdíčko..ale neštimuje mi do toho, že viděl srdíčko už minulý týden na pohotovosti…to by bylo přece moc brzo…
Držím moc palce, ať to dobře dopadne.....já už mám toho za sebou hodně…to špatné tady vypisovat nechci, ať vás neděsím, ale taky mám i jeden dobrý konec… šla jsem k doktorovi s tím, že jsem těhotná a on nic neviděl ještě dalších 14 dní…jenom dle krve tam těhotenství bylo…nakonec se prcek ukázal a probíhalo vše pak už v pořádku…nakonec mi to vycházelo tak, že jsem otěhotněla až v době, kdy jsem už očekávala menstruaci…ok budiž, zpožděná ovulace…ale proč jsem měla lehce pozitivní testy tak brzy, to už mi vysvětleno nikdy nebylo…buď ty těhotenské testy reagovaly na ovulaci..a nebo jsem třeba mohla mít biochemické těhotenství měsíc před tím a ani o tom nevědět a ty testy byly ještě dozvuky HCG…nevím…ale záhady se dějí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.11.18 17:39
@M.o.n.i.k.k.k.k. píše:
Ahoj! Rada bych se k vam pridala. Ja jsem dnes 6+6 a na ultrazvuk jsem objednana v patek 30.11., tak snad bude vse ok a bude bit srdicko.
Je to me prvni tehotenstvi a to po IVF, jelikoz prirozene se nam nezadarilo.

Ahoooj, to jsme na tom podobně, já jsem dneska 6+4 a na kontrolu jdu ve čtvrtek večer :-) A když to máš z IVF, tak to jsi ještě na žádné kontrole po zákroku nebyla? Nebo už půjdeš na druhou kontrolu? A můžu se zeptat, jak dlouho jste se o mimi pokoušeli? My teď dva roky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.11.18 18:12

@Sněženka25 Já jsem z toho už taky jelen. Poslední MS jsem měla 6.10., doktorka mi dnes řekla, že bych měla být podle ní v 7tt ale plod měří něco málo přes 4mm..před 6 dny mi doktor řekl, že vidí srdíčko, dnes mi řekla, že je vidět začínající srdeční akce ale plod je moc maličkej. A že mám přijít za týden a domluvíme se co dát teda..je to moje první těhotenství, takže je pro mě všechno nový a nevím co je normální a co ne..tak mě napadlo napsat sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.18 18:22

@Sněženka25 ja jsem byla akorat v patek na krev a hcg jsem mela 824, tak mi potvrdili, ze je to pozitivni a objednali me za 2 tydny na ultrazvuk.
No, ja neberu antikoncepci 7 let, ale snazili jsme se od lonskeho brezna. Ale byla jsem na kontrole pruchodnosti vejcovodu a tam mi zjistili endometriozu a doporucili mi jit na IVF. A jelikoz jsem jeste diabeticka a je mi 32 let, tak uz jsme nechteli cekat.
Na prvnim IVF jsme byli v dubnu a to bohuzel nevyslo. Tak 2 IVF bylo nyni a zatim to vypada dobre :) tak doufam, ze vse bude v poradku. Ale priznam se, ze mam strach z kazdeho „pichnuti“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.11.18 20:07

@M.o.n.i.k.k.k.k. To ti moc přeju, aby to už klaplo :) Já zamýšlela jít na IVF tak na začátku roku 2020, kdyby se do té doby nepovedlo…mně je 30 a jedno dítko teda už mám… ale jinak mám taky už pár různých komplikací… To chápu, že máš strach ze všeho..ale to popichování v podbříšku je v pořádku…prý jak se děloha roztahuje :) Já zase naopak v prvním těhotenství neměla strach vůbec..nějak jsem vůbec ani netušila, co by se vše mohlo pohnojit :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.11.18 20:09

@Andy2227 No asi se jeden z těch doktorů musel splést…a tobě fakt nezbyde nic jiného, než ten týden počkat…maximálně můžeš průběžně zkoušet těhotenské testy, jestli čárka sílí nebo zůstává stále stejně silná..a nebo jít na krev, ale to by jsi musela dvakrát…když HCG vzroste na dvojnásobek za 2-3 dny, tak se vyvíjí miminko v pořádku…když HCG neroste nebo podstatně méně, tak to mívá konec špatný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.11.18 20:14

@Sněženka25 Oni mi právě ani krev nebrali..tak já nevím..to bude krušnej tejden :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.11.18 21:09
@Andy2227 píše:
@Sněženka25 Oni mi právě ani krev nebrali..tak já nevím..to bude krušnej tejden :-(

Můžeš jít na krev i jako samoplátce, stojí to kolem 200 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.11.18 18:16

@Sněženka25 koupila jsem si dva těhotenský testy..zkusím si jeden zachvíli a další o víkend..uvidím aspon jestli ty čárky jsou silnější..a v pondělí se rozhodne no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.18 20:34

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Zatím anonymně je to neplánované. Doma už jednoho lumpa mám a nějak se zadařilo i přes kojení. Před pár dny jsem špinila a MS nikde a na testu dned odpoledne dálnice jak hrom :oops: Barča

• Citovat
  • Upravit
70
29.11.18 12:06

Ahoj holky, také bych se k vám ráda přidala. :) Aktuálně bych měla být 6+2 a potřebuju nějakou diskuzní partu, protože jsem už na palici. :lol:
Doma mám syna, kterému je už šest a kousek a vůbec si nepamatuju, že by mi při prvním těhotenství bylo takhle. :) Nicméně mi tedy dny do návštěvy dr. vůbec neutíkají, tak snad to tu s vámi líp zvládnu a budu doufat, že mi příští týden řekne samé dobré zprávy. V kolikátém tt jste viděly srdíčko? A jak staré máte doma už dětičky, pokud to není první těhotenství? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.18 14:16

@Sněženka25
Taky bych se pridala, zatim anonymne, jsem tedy teprve 4+5. Psaly jsme si spolu uz jednou na jedne diskuzi, i kdyz ja i tam byla anonymne. Mam za sebou ZT a mimodelozni, doma mam 4 letou holcicku. Uz jsem v otehotneni ani neverila. Tak snad to tentokrat vyjde nam obema :)

• Citovat
  • Upravit
4515
29.11.18 20:23

Holky, tak nechcete někdo založit soukromou skupinku? Jinak já byla na kontrole dneska…podle ms 7+0, ale podle UTZ teprve 6+1…ale bylo to v děloze a a bouchalo srdíčko…jsem nejšťastnější, konečně to klaplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.18 20:34

@Katulák91 ahoj, moc gratuluji. Já mám doma dvouletého syna, druhé jsme neplánovali, malej dává zabrat, ale holt si cestu našlo.

Anonymní gratuluji potichu, snad to tentokrát vyjde :kytka:

@Sněženka25 moc gratuluji :potlesk:

Anonym Barča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí