Kdo kouká na Ano, šéfe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bara 1
19.12.12 13:36

Kdo kouká na ano šéfe?

:mrgreen: hrozně ráda koukám na ano šéfe a když občas vidim, co se děje v restauracích, tak se bojim do restaurace chodit. :D taky ho tady někdo tak hltá jako já?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9012
19.12.12 13:43

Ano, koukám ráda. O restauracích si iluze nedělám. Pracovala jsem u jednoho kontrolního úřadu, kde jsem to měla v popisu práce. A někdy to bylo :poblion:
Polreicha žeru, zvlášť, když je někde, kde to znám :mrgreen: :mrgreen: a mám vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.12.12 13:43

Když stíhám, tak se ráda kouknu. A je fakt, že mám taky strach někde jíst. :lol: Ale nedávno byl díl, kde naopak byla restaurace (penzion), kam bych zajela. Nemůžu si teď vzpomenout, jak se to tam jmenovalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
19.12.12 13:44

Já koukám :mavam: mám skouklý všechny díly. i když to znám na z paměť tak na to dokážu koukat furt a furt :lol:

• Citovat
  • Upravit
15319
19.12.12 13:47

Už vím :mrgreen:, tady: http://uzbehlika.cz/ , tam bylo vidět, že se jim Pohlreich fakt snaží pomoct i v tom, v čem nemusí, protože ti se opravdu snažili a vypadali sympaticky, vyhověli v čem šlo, prostě jen něvěděli, kde dělají chybu. Kuchyň (aspoň na dálku :lol: ) čistá, jídlo prý dobrý, tak přemýšlím o jarním výletu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.12.12 13:48

Ahoj to mi z manželem koukáme pravidelně :mrgreen: jsem z oboru takže vím jak to chodí v restauracích ale nekdy je to fakt masakr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
19.12.12 13:49

No některý ty hospody byly k blití, pamatuju na to bisto jak tam dělala fozole s kečupem a práškovou polívku 8o nebo kolikrát ta špína a oni se vůbec nestyděli si tam pozvat kamery. ;) některý stály za to teď si vybavuju tu farmu a v těch horách… :) dokonce přemýšlím, že si zajdu ke Zdendovy na oběd:o) http://www.cafeimperial.cz/…delni-listek

• Citovat
  • Upravit
7899
19.12.12 13:50

Koukám ráda, viděla jsem všechny díly a někdy to je fakt masakr 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
19.12.12 13:51
@Nelisa píše:
Už vím :mrgreen:, tady: http://uzbehlika.cz/ , tam bylo vidět, že se jim Pohlreich fakt snaží pomoct i v tom, v čem nemusí, protože ti se opravdu snažili a vypadali sympaticky, vyhověli v čem šlo, prostě jen něvěděli, kde dělají chybu. Kuchyň (aspoň na dálku :lol: ) čistá, jídlo prý dobrý, tak přemýšlím o jarním výletu. :mrgreen:

ty se mi taky moc líbili a bylo mi jich líto…přitom ten brácha měl takovou putiku a tahle rodina se hezky snažila. :D ta zabíjačka a ryby vypadaly dobře :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
mončís
19.12.12 13:51

@bara 1 taky se tam chci podívat… ceny nejsou tak hrozný… vždycky má jídelák před restaurací venku tak sčíhnu ceny.. :)

• Citovat
  • Upravit
bara 1
19.12.12 13:52
@alisekR píše:
Ano, koukám ráda. O restauracích si iluze nedělám. Pracovala jsem u jednoho kontrolního úřadu, kde jsem to měla v popisu práce. A někdy to bylo :poblion:
Polreicha žeru, zvlášť, když je někde, kde to znám :mrgreen: :mrgreen: a mám vlastní zkušenost.

už nepracuješ teda v tomhle oboru?

• Citovat
  • Upravit
15319
19.12.12 13:52
@bara 1 píše:
No některý ty hospody byly k blití, pamatuju na to bisto jak tam dělala fozole s kečupem a práškovou polívku 8o nebo kolikrát ta špína a oni se vůbec nestyděli si tam pozvat kamery. ;) některý stály za to teď si vybavuju tu farmu a v těch horách… :) dokonce přemýšlím, že si zajdu ke Zdendovy na oběd:o) http://www.cafeimperial.cz/…delni-listek

Teda ten jeho jídelák :palec:, já bych si něco dala i teď po obědě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
19.12.12 13:53
@mončís píše:
@bara 1 taky se tam chci podívat… ceny nejsou tak hrozný… vždycky má jídelák před restaurací venku tak sčíhnu ceny.. :)

já to čekala horší, stejně bych si dala jenom nějaké menu a to se krásně vejdu za jeden oběd do 200kč i s pitím. Všichni to moc chválí a v tv se mi zbýhají sliny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6444
19.12.12 13:53

@bara 1 To já se divila jak to ty dva mohli provozovat tu provozovnu v Brně hlavně že měl BMW ale na nic jiného peníze neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
19.12.12 13:56
@Liddka píše:
@bara 1 To já se divila jak to ty dva mohli provozovat tu provozovnu v Brně hlavně že měl BMW ale na nic jiného peníze neměli

No to jo to byl hroznej blbeček ten šéf, uplně si pamatuju to jeho pruhovaný růžový triko. :? chudáci kuchyři..moc velkou motivaci tam něco předvést neměli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!