Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bara 1 Právě. Byl to blbeček a dělal ze sebe největšího machra ani pořádný spotřebiče tam neměli.
Je fakt, že pokud je dobrej majitel, co jen neví, jak na to, tak se dá leccos spravit, ale jak je blbec ten šéf, tak může mít super zaměstnance a stejně to nebude nikdy dobře fungovat, pokud si nenechá poradit.
Někdy nechápu, proč si tam ti lidi Pohlreicha zvou
, akorát si udělají negativní reklamu. ![]()
Koukam, ale nekdy mi vadi, jak se tvari, ze jeho kuratko je dokrupava upecene, pak do toho nekdo zarizne a u kosti krev! Bych ho hnala! ![]()
Taky by si mohl na sebe vzit neco jinyho nez ten vytahanej svetr. No a mozna podpsenku ![]()
@alisekR A co máš kluka nebo holku? To já budu začínat 23tt ![]()
@bara 1 píše:
viď, ta jeho manželka se nemá špatně. Mít doma takovýho chlapa tak mám určitě o 30 kg vícmožná je fain, že ten mů „uvaří“ jenom kafe a čaj:D
Jen jestli doma vaří.
Vařit v práci a ještě doma.
@74paja píše:
Koukam, ale nekdy mi vadi, jak se tvari, ze jeho kuratko je dokrupava upecene, pak do toho nekdo zarizne a u kosti krev! Bych ho hnala!
Taky by si mohl na sebe vzit neco jinyho nez ten vytahanej svetr. No a mozna podpsenku
@74paja píše:
Koukam, ale nekdy mi vadi, jak se tvari, ze jeho kuratko je dokrupava upecene, pak do toho nekdo zarizne a u kosti krev! Bych ho hnala!
Taky by si mohl na sebe vzit neco jinyho nez ten vytahanej svetr. No a mozna podpsenku
Jo, souhlas, jak vařil s Ridim, tak kuře mělo krev u kosti. Tak to brr. ![]()
@Liddka Holku 2 roky.
@bara 1 Hm, v mém oboru jsou horší věci než hospody, taky jsou moc ňam sepermárkety a nakonec před odchodem na mateřskou stánky vietnamců ![]()
Ano, svojí práci mám ráda ![]()
Mě se s nim dost líbilo Šéf na grilu, to jsem slintala teda. To nám doma kapaly sliny na koberec, fakt ![]()
Nekoukám, jsem alergická na Pohlreicha ![]()
ale jako sonda do útrob restaurací je to dobrý ![]()
Koukam, ale uz mam vsechno vykoukany a novyho nic neni, uz mam vykoukanyho i Gordona ![]()
V Inperialu jsem byla, mela jsem licka a super ![]()
@alisekR píše:
@Liddka Holku 2 roky.
@bara 1 Hm, v mém oboru jsou horší věci než hospody, taky jsou moc ňam sepermárkety a nakonec před odchodem na mateřskou stánky vietnamců
Ano, svojí práci mám ráda
viď, ta jeho manželka se nemá špatně. Mít doma takovýho chlapa tak mám určitě o 30 kg víc
možná je fain, že ten mů „uvaří“ jenom kafe a čaj:D