Kdo kouká na Ano, šéfe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bara 1
19.12.12 13:57
@Nelisa píše:
Teda ten jeho jídelák :palec:, já bych si něco dala i teď po obědě. :lol:

viď, ta jeho manželka se nemá špatně. Mít doma takovýho chlapa tak mám určitě o 30 kg víc :mrgreen: možná je fain, že ten mů „uvaří“ jenom kafe a čaj:D

• Citovat
  • Upravit
9034
19.12.12 13:57

@bara 1 Jsem na mateřský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.12.12 13:58

@bara 1 Právě. Byl to blbeček a dělal ze sebe největšího machra ani pořádný spotřebiče tam neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.12.12 13:59

Je fakt, že pokud je dobrej majitel, co jen neví, jak na to, tak se dá leccos spravit, ale jak je blbec ten šéf, tak může mít super zaměstnance a stejně to nebude nikdy dobře fungovat, pokud si nenechá poradit.
Někdy nechápu, proč si tam ti lidi Pohlreicha zvou :nevim:, akorát si udělají negativní reklamu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Koukam, ale nekdy mi vadi, jak se tvari, ze jeho kuratko je dokrupava upecene, pak do toho nekdo zarizne a u kosti krev! Bych ho hnala! :mrgreen:
Taky by si mohl na sebe vzit neco jinyho nez ten vytahanej svetr. No a mozna podpsenku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444

@alisekR A co máš kluka nebo holku? To já budu začínat 23tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
@alisekR píše:
@bara 1 Jsem na mateřský :mrgreen:
:mrgreen: tak to bylo dobré vysvobození co:D
  • Citovat
  • Upravit
15319
@bara 1 píše:
viď, ta jeho manželka se nemá špatně. Mít doma takovýho chlapa tak mám určitě o 30 kg víc :mrgreen: možná je fain, že ten mů „uvaří“ jenom kafe a čaj:D

Jen jestli doma vaří. :lol: Vařit v práci a ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
19.12.12 14:01
@74paja píše:
Koukam, ale nekdy mi vadi, jak se tvari, ze jeho kuratko je dokrupava upecene, pak do toho nekdo zarizne a u kosti krev! Bych ho hnala! :mrgreen:
Taky by si mohl na sebe vzit neco jinyho nez ten vytahanej svetr. No a mozna podpsenku :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si mě rozesmála tou podprsenkou :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15319
19.12.12 14:01
@74paja píše:
Taky by si mohl na sebe vzit neco jinyho nez ten vytahanej svetr. No a mozna podpsenku :lol:

Jo, souhlas, jak vařil s Ridim, tak kuře mělo krev u kosti. Tak to brr. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
19.12.12 14:03

@Liddka Holku 2 roky.
@bara 1 Hm, v mém oboru jsou horší věci než hospody, taky jsou moc ňam sepermárkety a nakonec před odchodem na mateřskou stánky vietnamců :mrgreen:
Ano, svojí práci mám ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
19.12.12 14:05

Mě se s nim dost líbilo Šéf na grilu, to jsem slintala teda. To nám doma kapaly sliny na koberec, fakt :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
19.12.12 14:05

Nekoukám, jsem alergická na Pohlreicha :D
ale jako sonda do útrob restaurací je to dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35829
19.12.12 14:06

Koukam, ale uz mam vsechno vykoukany a novyho nic neni, uz mam vykoukanyho i Gordona :-)
V Inperialu jsem byla, mela jsem licka a super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
19.12.12 14:07
@alisekR píše:
@Liddka Holku 2 roky.
@bara 1 Hm, v mém oboru jsou horší věci než hospody, taky jsou moc ňam sepermárkety a nakonec před odchodem na mateřskou stánky vietnamců :mrgreen:
Ano, svojí práci mám ráda :mrgreen:
:mrgreen: to zní dost strašidelně… :mrgreen: asi už o tom víc vědět nechci, stačí mi občas to noční můra v televizi :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!