Kdo má houpací prkno?

34
23.11.16 21:11

Kdo má houpací prkno?

Ahoj, chtěla bych se zeptat kdo má doma houpací prkno a jaké s ním máte zkušenosti, chtěla bych ho koupit v lednu malému ke čtvrtým narozeninám, ale protože není levné, nejsem si jistá jestli je to opravdu tak skvělá hračka. Našla jsem několik oslavných článků a videí, které mě nadchli, ale chtěla bych vědět jestli ty články a videa nejsou psány a natáčeny jako odměna za to prkno, a nebo v prvních týdnech po zakoupení. Takže se prosím ptám, kolik je tu maminek, které mají doma houpací prkno, jak dlouho ho máte a jak dlouho si s ním děti opravdu hrají?
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
23.11.16 21:37

Mame rok a syn ho ma rad. Manzel na nem cvici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
23.11.16 21:42

Máme ho doma necelé dva měsíce. Syn si z něho prve udělal skluzavku nebo dráhu pro traktor apod., houpat se ani nechtěl, to začíná až teď, i když nejčastěji se po něm klouže. Ale já se na něm ráda pohoupu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
23.11.16 22:28

Mame od dubna, mame tri deti a prakticky neustale si s nim nektere z nich hraje. Mame teda holandsky Wobbel, protoze ten ma zespoda korek nebo filc, coz nenici podlahy. A ma vyssi nosnost nez ceske houpaci prkno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
24.11.16 07:10

@kytka007 Posles prosim odkaz? Take me zaujalo a nemuzu ho najit. Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
24.11.16 07:28
@kytka007 píše:
Mame od dubna, mame tri deti a prakticky neustale si s nim nektere z nich hraje. Mame teda holandsky Wobbel, protoze ten ma zespoda korek nebo filc, coz nenici podlahy. A ma vyssi nosnost nez ceske houpaci prkno :-)

Ale na tom se neda klouzat, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.11.16 08:55

Děkuji všem moc za odpovědi, ten Wobbel je také zajímavý, máme všude plovoučku, takže zvážím to s tím korkem. Ještě jednou DÍKY :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.11.16 10:02

Tak jsem si vygooglila houpací prkno a opravdu je někdo schopen koupit prohnutý kus dřeva za 2500Kč? Nebo existuje ještě něco jiného a špatně jsem to pochopila?
Jestli je to tak, tak je to teda marketingový počin roku.

• Citovat
  • Upravit
30994
24.11.16 10:59
@Elenloth píše:
Tak jsem si vygooglila houpací prkno a opravdu je někdo schopen koupit prohnutý kus dřeva za 2500Kč? Nebo existuje ještě něco jiného a špatně jsem to pochopila?
Jestli je to tak, tak je to teda marketingový počin roku.

Jo jo, urcite nekdo takovy existuje, chystam se na nakup po novem roce, ted je vyrobce prehlcen. Cena mne prijde primerena, je multifunkcni, neni to neco, co dite bavi chvilku, predpokladam, ze je vyrobeno v CR. Ano, pred par lety ho mela v nabidce ikea, ale kvalita ikey je nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
24.11.16 11:23
@Cuddy píše:
Ale na tom se neda klouzat, je to tak?

Deti se klouzou po te vnitrni strane. Ale ono je zrovna klouzani moc nebavi, fakt se spis houpou, pouzivaji to jako tunel, most, ohradu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
24.11.16 11:24
@Aliik píše:
@kytka007 Posles prosim odkaz? Take me zaujalo a nemuzu ho najit. Dekuju :kytka:

http://www.wobbel.eu/en/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23779
24.11.16 11:26
@Elenloth píše:
Jestli je to tak, tak je to teda marketingový počin roku.

Tak za tohle jsem ty prachy dala velice rada, protoze to je opravdu hracka, co rozviji. Si spocitej, kolik uvali lidi za kraviny typu playmobil, monster high apod. V souctu je to daleko horsi :lol:
Navic teda ohnutou desku vidis asi jen ty. Je to docela komplikovany vyrobni proces, z kvalitniho materialu, v Cesku nebo Holandsku, zadny dreky z Ciny ;-) Proto ta cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.11.16 11:53

@kytka007 Já neříkám, že je to špatné, ale ta cena mi připadá ujetá (a samozřejmě je spousta jiných věcí, které jsou taky předražené). Ať je to jaké chce, pořád je to 0,3m2 ohnutého bukového dřeva, byť slepeného ve více vrstvách.
Ale nechtěla jsem nikoho kritizovat, spíš se jen ujistit, že jsou to našla a pochopila správně.

• Citovat
  • Upravit
23779
24.11.16 14:49

@Elenloth ano, za kvalitu se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
24.11.16 15:01

@kytka007 Já jsem poslední dobou na tohle rčení alergická. Dá se za něj schovat jakékoli nadsazení ceny čehokoli. Ano, za kvalitu jsem ochotná zaplatit, ale nebudu ze sebe dělat dojnou krávu. Teď to tedy nemyslím, na to prkno, ale obecně. Ale to už odbíháme. Já si fakt chtěla jen ověřit, že to je to, co si myslím, nechci na nikoho útočit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML