Kdo má za sebou 5 x IVF?

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21353
3.10.10 17:30

Kdo má za sebou 5 x IVF?

Ahoj,

dost často přemýšlím, kolik je holek, co mají za sebou taky více pokusů IVF. Kolik nás asi tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
3.10.10 17:33

3* na vic nemam penize ani silu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.10.10 18:02

Ahojky…já sem sice ještě nepatřím, ale čeká nás poslední hrazené a i to nás finančně dost vysává :-( Chtěla jsem se zeptat, jestli zkoušíte NATIVY či na kolik vás vyšlo kompletně hrazené ivf???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.10.10 18:08

Silvi - poslední IVF bylo s dlouhým protokolem (Decapeptyl depot, Menopur, Pregnyl, ICSI, PK) stálo cca 64.000,–. Čtvrté bylo ještě hrazené z pojištění, protože první bylo bez oplození.
Kamarádka z lázní, teď u revizního lékaře na své pojišťovně vydyndala na 4.IVF aspoň úhradu léků. Psala si tam oficiální žádost, že už má ty 3.pokusy za sebou a oni jí ještě tedy zaplatí stimulaci.
Nativy budou teď v plánu příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.10.10 18:16

já slyšela, že poj. často ještě proplácí léky u 4.ivf :think:

Koukám, také toho máš dost za sebou :cry: to jsou patálie co, navíc, když už se zadařilo :srdce: :-( :hug:

Příspěvek upraven 03.10.10 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.10.10 18:22

Silvi - určitě to stojí za to s pojišťovnou to zkusit. A pokud chodíš pořád do stejného CARu, kde už jsi měla ty předchozí IVF, tak bych zkusila vyjednat i nějakou zvýhodněnější cenu na IVF, které si máte už platit. Nic za to nedáte a myslím, že to má šanci.
Nám se to povedlo teď při 5.IVF, kdy už jsem byla rozhodnutá, že další by bylo s darovanými vajíčky, ale teď určitě budu chtít zkusit zase svoje, když to vyšlo. :nevim:
Co je adenomyoza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.10.10 18:30

Veky to rozhodně zkus :wink: …a do jakého CARu chodíš?? My už také mluvili o darovaných s dr…protože máme na zavedení vždy jen 2, 3 embryjka a do mraz. nezbude…

Adenomyoza je endometrioza v děloze…v tom je u mě prý kámen úrazu a taky v imunitě…ale ta se dá léčit, adenomyoza ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.10.10 18:31

Silvy - já chodím do Gennetu. Kam ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.10.10 18:38

já do Pronatalu v Praze…on jejich dr. dojíždí k nám do města a také mě operoval. A na imuno také jezdím tam. Jsou tam fajn, nechci měnit kvůli tomu, že se nedaří, věřím, že dělají, co mohou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.10.10 18:41

Silvy - přesně můj názor, taky nechci měnit CAR. Teď tam mě všichni znají, mám skvělý vztah se svojí doktorkou, takže zvykat si někde jinde se mi opravdu nechce. A taky nevím, co by v jiném CARu vymysleli zázračného. Všude je to stejné. Postupy i léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.10.10 18:45

jj to si myslím také!!! takže Vás čeká další ivf? máte mrazáčky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.10.10 18:49

Máme jednoho zoufalce z 2.IVF. Teď bude do nového roku nucená přestávka, skrz revizi. Pak zkusíme nějaké nativy a pak asi 6.IVF. Asi taky při nějakém nativu dáme šanci zoufalcovi.
Kdy a čím to začíná tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.10.10 18:57

Já teď ve čt jdu do pronatalu na imuno pro výsledky a další krev…a pokud imunita bude ok, začnu zobat orgamteril a pak stimulovat menopurem(mám teď max. možnou dávku)…cca někdy v listopadu nejspíš…

Tak držím palce a teď hezky odpočívej! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.10.10 19:26

omlouvám se že vám do toho vstupuji ale fakt vás obdivuji co vše máte již za sebou a co vás ještě čeká,smekám a držím palečky......až se stydím :oops: když si vzpomenu jak jsem vyšilovala a přitom nám stačila jedna inseminace!moooc mooc štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.10.10 19:37

Dzarunko - díky :-) ono nám taky nic jiného nezbývá než to vydržet, když chceme svoje vlastní dítě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí