Kdo má za sebou 5 x IVF?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21353
3.11.10 11:19

Sluníčko - ahoj…a co tě všechno teď čeká za vyšetření? A jdeš na ně podruhé??
Já právě jdu znova na imuno, LPS už jsem měla takdy 2×…ale to teda spíš kvůli endometrioze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.11.10 11:23

půjdu na imuno,tu jsem neměla,pak na genetiku,tu jsem měla ale ne na nějaký kryotyp nebo co a pak na LPS,kterou jsem do ted odmítala,protože k ivf není třeba. každopádně kdyby vyšla dobře,zkoušeli by jsme iui,mnažel má velice dobré spermio.
myslíš,že můžu jít na lps co nejdřív,když jsem týden po konci ivf a zt,které odešlo samo při ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.11.10 11:23

veko,kam jdeš na imuno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.11.10 11:41

Sluníčko,to,že jste ty i tvoje holčička Kačky, si pamatuju :mrgreen: :palec: …bezkonkurenční jméno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no a jak jsem na tom já,vidíš v podpisu :-( ..při posledním ivf jsem otěhotněla,ale pravděpodobně ve stejný den,kdy jsem to zjistila,tak to prcek(-cci) vzdali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.11.10 11:54

Slunicko - já myslím, že LPS není od věci. Dost holek šlo jen na diagnostickou LPS jako ty, nic nezjistili a tak nějak tím „repasováním“ při LPS se jim tělo ještě lépe nastartovalo a otěhotněly. Já myslím, že je to velice dobrý krok. Určitě po tí hned na IUI.
Na imuno jdu do Imumedu, já už tam byla poprvé v r.2009.
Jinak na LPS jsem byla v Gyncentru v Hloubětíně, taky můžu doporučit. Tam to funguje tak, že musíš stejně na konzultaci před LPS a pak podle volného místa u nich a MS se vybere vhodný termín. Na LPS jsem šla vždy tak 1-2m po prvním telefonátu k nim. Kolegyně byla v Brandýse a tam jí jen řekli, až přijde asi za 14 dní s předoperačním vyšetřením a druhý den šla na sál. Tam udělali první vyšetření až večer před LPS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.11.10 14:53

večko..to máš pravdu,tyhle ty stránky jsou úplně super..člověk zjistí,že na to není sám,protože ruku na srdce..mám skvělýho chlapa,ale jsou prostě věci,které si radši řekneme mezi sebou :hug: že jo.Takže budu si tady číst i když ted budu neoplodnována,ale je mě tady dobře a snad další Ket díky Vaším milým slovíčkům bude pro mě snadnější :think: Kačkač..taky si myslím..on když člověk mluví s lidičkama co si tím peklem prošly,tak je víc i chápán :palec: lidi co to nezažily tak vůbec nemají potuchy čím jsme si prošly a co cítíme..jenom už za těch 12let snažení jsem dost vyčerpaná a moc bych si přála aby aspon jedno mimčo nám bylo dopřáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.11.10 17:43

Denisko,je to tak..taky mám kamarádky,které to se mnou vždycky prožívají,ale nakonec to vždycky skončí u toho"bud ráda,že máš aspon jedno"…samozřejmě,že jsem ráda,ale proč zrovna já nemůžu mít dvě?!Já jsem teda těžký introvert,ale svěřovat se tady na diskusi mi kupodivu vůbec neva :think: …možná je to tím,že svěřit své pocity"papíru" je jednodušší než o nich mluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.11.10 17:50

Silviii,tak co,jak dopadl utz?Jsem napnutá jak kšandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.11.10 19:59

Ahojky holky.
Tak jste to tu pěkně rozjeli.
Silvi,mi už se malinko známe.Jak jsi dopadla na kontr.?
Kačko,tebe pozítří čeká konzultace,tak ať dopadne skvěle :palec: .Já jdu týden po tobě.Jen doufám,že ta mrcha dorazí tak,jak má(14-15.11),a ne dřív,ať nemusíme čekat další měsíc.Štítka se srovnala a TSH je 2,5,což je podle endokrinoložky skvělé :dance: .
Deniso,úplně s tebou souhlasím.Lidi,co tímhle neprošli,neví,co prožíváme a jak strašně klikatá ta cesta k miminku je.
Lenco,taky už se ti to blíží,tak držím pěsti ať je vše OK a můžeš se vrhnout do stimulky.
Všem ostatním děvčátka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.11.10 20:47
kačkač1404 píše:
Jo a tu šílenou modřinu si nějak ošetřuješ?To víš,profesionální deformace :wink:

neošetřuji, nevím jak :nevim: není to tak hrozné…jen ošklivé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
3.11.10 20:53

Ahoj holky :mavam: Jsem teprv před chvílou dorazila  :wink:

UTZ dobrý…hlavně tedy sliznice, ze které jsem měla obrovksý strach, protože kvůli té, se 2.ivf stoplo a má rekordních 10mm a ještě prý určo poroste :dance: :dance: :dance: Sláva sláva sláva mateří kašičce :palec: :palec: vždy jsem měla kolem 7-8mm a při druhém ivf ani 6mm. takže po této stránce maximální spokojenost.

Folíků mám cca 7-8 - jeden má necelých 16 mm ostatní kolem 13 mm…takže jsem ještě dokupovala menopur-to jsem předpokládala, že na OPU to po 6ti dnech stimulky ještě nebude a v pátek mám další UTZ. OPU s největší pravděpodobností v neděli, max. v pondělí :-)

Takže docela dobrý na ten můj jeden kousek vaječníku…jako vždy no :nevim:

Ale ty dávky mě docela děsí…52ampulí menopuru jsem nepotřebovala ještě nikdy a už jenom za injekce jsme dali přes 20tis :zed: no snad to bude k čemu :nevim:

děkuji za držení palčáků…1.krok za mnou :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.11.10 21:49

Silvi,já mám vaječníky oba a při posledním klasickém IVF jsem měla ten samý počet.
Přeju hodně štěstí a ta investice určitě k něčemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.11.10 23:10

Sylvinko..moooooooooooc držím palečky a přeju Ti hodně štěstíčka a krásný mimouška :palec: když to tak čtu,tak každá má jiný postupy..já měla naposled Gonal a krátký protokol..píchala jsem si 9dní do bříška a do nohy :cry: 13den mě dělaly odběr a měla jsem 10folíků a všechny se oplodnily..daly mě 3 a zbytek je v mrazáčku..bohužel se ty mršky neujaly,asi jim tam nebylo dobře :poblion: stimulaka a icsi mě vyšlo asi na 20tisíc což není tak strašný při představě,když nevyjdou mrazáci :cert: tak se drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916

Sylvinko..moooooooooooc držím palečky a přeju Ti hodně štěstíčka a krásný mimouška :palec: když to tak čtu,tak každá má jiný postupy..já měla naposled Gonal a krátký protokol..píchala jsem si 9dní do bříška a do nohy :cry: 13den mě dělaly odběr a měla jsem 10folíků a všechny se oplodnily..daly mě 3 a zbytek je v mrazáčku..bohužel se ty mršky neujaly,asi jim tam nebylo dobře :poblion: stimulaka a icsi mě vyšlo asi na 20tisíc což není tak strašný při představě,když nevyjdou mrazáci :cert: tak se drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí