Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sluníčko - ahoj…a co tě všechno teď čeká za vyšetření? A jdeš na ně podruhé??
Já právě jdu znova na imuno, LPS už jsem měla takdy 2×…ale to teda spíš kvůli endometrioze. ![]()
půjdu na imuno,tu jsem neměla,pak na genetiku,tu jsem měla ale ne na nějaký kryotyp nebo co a pak na LPS,kterou jsem do ted odmítala,protože k ivf není třeba. každopádně kdyby vyšla dobře,zkoušeli by jsme iui,mnažel má velice dobré spermio.
myslíš,že můžu jít na lps co nejdřív,když jsem týden po konci ivf a zt,které odešlo samo při ms?
Sluníčko,to,že jste ty i tvoje holčička Kačky, si pamatuju
…bezkonkurenční jméno
![]()
no a jak jsem na tom já,vidíš v podpisu
..při posledním ivf jsem otěhotněla,ale pravděpodobně ve stejný den,kdy jsem to zjistila,tak to prcek(-cci) vzdali ![]()
Slunicko - já myslím, že LPS není od věci. Dost holek šlo jen na diagnostickou LPS jako ty, nic nezjistili a tak nějak tím „repasováním“ při LPS se jim tělo ještě lépe nastartovalo a otěhotněly. Já myslím, že je to velice dobrý krok. Určitě po tí hned na IUI.
Na imuno jdu do Imumedu, já už tam byla poprvé v r.2009.
Jinak na LPS jsem byla v Gyncentru v Hloubětíně, taky můžu doporučit. Tam to funguje tak, že musíš stejně na konzultaci před LPS a pak podle volného místa u nich a MS se vybere vhodný termín. Na LPS jsem šla vždy tak 1-2m po prvním telefonátu k nim. Kolegyně byla v Brandýse a tam jí jen řekli, až přijde asi za 14 dní s předoperačním vyšetřením a druhý den šla na sál. Tam udělali první vyšetření až večer před LPS.
večko..to máš pravdu,tyhle ty stránky jsou úplně super..člověk zjistí,že na to není sám,protože ruku na srdce..mám skvělýho chlapa,ale jsou prostě věci,které si radši řekneme mezi sebou
že jo.Takže budu si tady číst i když ted budu neoplodnována,ale je mě tady dobře a snad další Ket díky Vaším milým slovíčkům bude pro mě snadnější
Kačkač..taky si myslím..on když člověk mluví s lidičkama co si tím peklem prošly,tak je víc i chápán
lidi co to nezažily tak vůbec nemají potuchy čím jsme si prošly a co cítíme..jenom už za těch 12let snažení jsem dost vyčerpaná a moc bych si přála aby aspon jedno mimčo nám bylo dopřáno ![]()
Denisko,je to tak..taky mám kamarádky,které to se mnou vždycky prožívají,ale nakonec to vždycky skončí u toho"bud ráda,že máš aspon jedno"…samozřejmě,že jsem ráda,ale proč zrovna já nemůžu mít dvě?!Já jsem teda těžký introvert,ale svěřovat se tady na diskusi mi kupodivu vůbec neva
…možná je to tím,že svěřit své pocity"papíru" je jednodušší než o nich mluvit ![]()
Ahojky holky.
Tak jste to tu pěkně rozjeli.
Silvi,mi už se malinko známe.Jak jsi dopadla na kontr.?
Kačko,tebe pozítří čeká konzultace,tak ať dopadne skvěle
.Já jdu týden po tobě.Jen doufám,že ta mrcha dorazí tak,jak má(14-15.11),a ne dřív,ať nemusíme čekat další měsíc.Štítka se srovnala a TSH je 2,5,což je podle endokrinoložky skvělé
.
Deniso,úplně s tebou souhlasím.Lidi,co tímhle neprošli,neví,co prožíváme a jak strašně klikatá ta cesta k miminku je.
Lenco,taky už se ti to blíží,tak držím pěsti ať je vše OK a můžeš se vrhnout do stimulky.
Všem ostatním děvčátka ![]()
kačkač1404 píše:
Jo a tu šílenou modřinu si nějak ošetřuješ?To víš,profesionální deformace
neošetřuji, nevím jak
není to tak hrozné…jen ošklivé ![]()
Ahoj holky
Jsem teprv před chvílou dorazila ![]()
UTZ dobrý…hlavně tedy sliznice, ze které jsem měla obrovksý strach, protože kvůli té, se 2.ivf stoplo a má rekordních 10mm a ještě prý určo poroste
Sláva sláva sláva mateří kašičce
vždy jsem měla kolem 7-8mm a při druhém ivf ani 6mm. takže po této stránce maximální spokojenost.
Folíků mám cca 7-8 - jeden má necelých 16 mm ostatní kolem 13 mm…takže jsem ještě dokupovala menopur-to jsem předpokládala, že na OPU to po 6ti dnech stimulky ještě nebude a v pátek mám další UTZ. OPU s největší pravděpodobností v neděli, max. v pondělí ![]()
Takže docela dobrý na ten můj jeden kousek vaječníku…jako vždy no ![]()
Ale ty dávky mě docela děsí…52ampulí menopuru jsem nepotřebovala ještě nikdy a už jenom za injekce jsme dali přes 20tis
no snad to bude k čemu ![]()
děkuji za držení palčáků…1.krok za mnou
![]()
Silvi,já mám vaječníky oba a při posledním klasickém IVF jsem měla ten samý počet.
Přeju hodně štěstí a ta investice určitě k něčemu bude.
Sylvinko..moooooooooooc držím palečky a přeju Ti hodně štěstíčka a krásný mimouška
když to tak čtu,tak každá má jiný postupy..já měla naposled Gonal a krátký protokol..píchala jsem si 9dní do bříška a do nohy
13den mě dělaly odběr a měla jsem 10folíků a všechny se oplodnily..daly mě 3 a zbytek je v mrazáčku..bohužel se ty mršky neujaly,asi jim tam nebylo dobře
stimulaka a icsi mě vyšlo asi na 20tisíc což není tak strašný při představě,když nevyjdou mrazáci
tak se drž
Sylvinko..moooooooooooc držím palečky a přeju Ti hodně štěstíčka a krásný mimouška
když to tak čtu,tak každá má jiný postupy..já měla naposled Gonal a krátký protokol..píchala jsem si 9dní do bříška a do nohy
13den mě dělaly odběr a měla jsem 10folíků a všechny se oplodnily..daly mě 3 a zbytek je v mrazáčku..bohužel se ty mršky neujaly,asi jim tam nebylo dobře
stimulaka a icsi mě vyšlo asi na 20tisíc což není tak strašný při představě,když nevyjdou mrazáci
tak se drž
tak se drž